Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
v uk o polovinu levnejc a tady hned za draho vyprodane :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nj, ale z UK je postovne jako ten zbytek :-(
Odpovědět
neníí 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak si objednej :-D Sakra.. dvere z ikea by vysly na 13 tis. - jenom dvere :-N Ten zaves mozna neni tak spatny napad :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
kdyz ti bude stacit lamino, tak hod navrh do mojeho mejlu a hodim ti skutecnou cenu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No lamino by mi samozrejme stacilo - kdyby se mi nejake libilo 8-( Bile lamino je na skrin vrazda, sedive uz prestali delat, z vanilky mam osipky a radoby drevo nechci...
Odpovědět
no to je pak problem.. a nechces se jit nekam do vzorkovny podivat ? ono lamino mas aj 120 druhu :-N
Odpovědět
Profilova fotka
tohle je naše vestavěná skříň...asi 15 let stará, korpus dřevostříska, skříňky masiv..ale ty si představuješ asi něco víc minimalistického?
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, prave, neco co splyne... Do vzorkovny se muzu mrknout, jednu tu snad i mame, i kdyz me trochu znechucuje, ze nevim, co vlastne hledam :-N
Odpovědět
... ?
Odpovědět
jasan
Odpovědět
Profilova fotka
No, to je prave ono.. ani jedno neni lamino :) Nahore to vypada na bily lacobel, to druhy mozna mlecne sklo. Bily lacobel se nam libi, ale sam prodejce rikal, ze je krehci nez zrcadlo a je hodne nachylne na poskrabani zevnitr. Je to sklo a z te vnitrni strany ma natistenou barvu, ktera jde celkem dobre dolu, staci zip od bundy a uz to nikdo neopravi. Da se pry zevnitr nalepit ochranna folie.. a obavam se, ze za chvilku jsem taky na tech 13ti tis. jenom za dvere |-| Ale schvalne si to necham spocitat...
Odpovědět
lamino to je.. ne lacobel :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Faakt? To chciii! :-D :-D Jak se to jmenuje?
Odpovědět
http://www.woodface.cz/materialy/lamina/
Odpovědět
Profilova fotka
Tam se toho moc nedozvim :-N Ale jdu zaukolovat firmu, at se snazi :-)
Odpovědět
Článek se načítá
;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neni uz moc davat k bile lince bile obklady? :-N
Odpovědět
neni :-D ale muzes dat treba sedou tapetu s ornamenty a pred to mlecne sklo x-)
Odpovědět
Profilova fotka
To neci... resp. manza je konzerva :)
Odpovědět
Profilova fotka
nevíte kde se dají sehnat porcelánové knopky bílo-barevné (se zeleným/červeným)? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na bellarose jsi koukala? Pak myslim homedekor, ten ma hodne puntikatych, ale zase si na nej tady stezovaly holky, ze je s nima hrozna domluva :-(
Odpovědět
Profilova fotka
..děkuji, kurňa to jsou ceny :-S náhodou ozdobné šrouby do knopek nevíte kde se kupují, co? :-N Na halen.cz jsou bílé knopky okolo 20,- Kdyby byly šrouby, tak by to bylo úplně nejlepšejší :-) aby to vypadalo nějak takhle
Odpovědět
Profilova fotka
Az zjistis, dej mi vedet, mam tu 4 bez sroubu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ene, já mám bílou linku a bílý dlaždičky. Jsem spokojená. Nutno však dodat, že pracovní deska je tmavě hnědá.
Odpovědět
http://www.fler.cz/zbozi?id=736606 a já chci tuhle sukýnkuuuu x-) x-) :-(
Odpovědět
H&M nebo C&A - meli ji ted pred fasankem jako kostym ;-)
Odpovědět
meli v HM ale jen pro holčičky :-(
Odpovědět
Tak to bylo v C&A. Tam meli kostymy i na dospele baletky - ruzovy, sedy a cerny. Nekoukalas treba do Spodniho traktu? Tam by takove "pankacske" doplnky mit mohli ;-)
Odpovědět
:-o :-o :-o ono maj je k sehnani, ale za hnusny prachy, pritom ta ,,sitka" jde levne koupit a fiknout na gumu :-N :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?