Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
No lamino by mi samozrejme stacilo - kdyby se mi nejake libilo 8-( Bile lamino je na skrin vrazda, sedive uz prestali delat, z vanilky mam osipky a radoby drevo nechci...
No, to je prave ono.. ani jedno neni lamino :) Nahore to vypada na bily lacobel, to druhy mozna mlecne sklo. Bily lacobel se nam libi, ale sam prodejce rikal, ze je krehci nez zrcadlo a je hodne nachylne na poskrabani zevnitr. Je to sklo a z te vnitrni strany ma natistenou barvu, ktera jde celkem dobre dolu, staci zip od bundy a uz to nikdo neopravi. Da se pry zevnitr nalepit ochranna folie.. a obavam se, ze za chvilku jsem taky na tech 13ti tis. jenom za dvere |-| Ale schvalne si to necham spocitat...
..děkuji, kurňa to jsou ceny :-S
náhodou ozdobné šrouby do knopek nevíte kde se kupují, co? :-N Na halen.cz jsou bílé knopky okolo 20,- Kdyby byly šrouby, tak by to bylo úplně nejlepšejší :-)
aby to vypadalo nějak takhle
Tak to bylo v C&A. Tam meli kostymy i na dospele baletky - ruzovy, sedy a cerny. Nekoukalas treba do Spodniho traktu? Tam by takove "pankacske" doplnky mit mohli ;-)