Na kolik vás vyšla hydroizolace?

Ahoj, na kolik vás vyšla hydroizolace? Po nás chce 73 000,- za 149 m2....Není to moc?
Odpovědět
@chik_chikitka: jaký druh? + kolik je pasu? Je v tom práce? Docela specifická otázka, ale už není napsáno nic kolem :-).
Odpovědět
@zaplik1 no zatim nic konkrétního nevime...zitra snad...
Odpovědět
Profilova fotka
mám 150m2, glastek, 33.ooo,-
Odpovědět
@chik_chikitka Glastec special mineral 4mm 150m ve 2 vrstvách 50 000bez DPH.
Odpovědět
Profilova fotka
32000, glastec, necelých 150m
Odpovědět
Profilova fotka
prosím hlavně si nedávejte asfaltový pás s hliníkem samostatně....když je vrstva s hliníkem, tak je potřeba dát pás se sklem....:)
Odpovědět
@chik_chikitka Jako vždy neexistuje univerzální odpověď. Z inf. na tvém profilu jsem vyčetl nízkou hodnotu radonu = můžete se radovat, náklady na hydroizolaci můžete minimalizovat. Tedy alespoň pokud si to natavíte sami, není to nic složitého (vůbec nemusíte brát nabídku od f., která prováděla měření radonu). Pokud to necháte udělat firmu bude cena řekněme dvojnásobná. Pokud jako hydroizolaci zvolíte folii (např. Fatrafol), může to být ještě mnohem víc, zde i stěží položíte svépomocně . Záleží tedy na vaší volbě materiálu a způsobu položení. Mám též nízký radon, plocha cca 100 m2 (asf. pásu padlo 150m2, mám složitější sokl), nehrozí žádné přívaly vody. Volil jsem oxidovaný asfaltový pás se skelnou rohoží Dekglass G200 S40 a Parabit V S35, na některá místa modifikovaný asf. pás Glastek 40 Special Mineral. ...Ten Parabit Vám stačí na vše. K tomu potřebujete penetrační nátěr a nějaký sajrajt (opravná asf. stěrka, afalt v kyblu apod.) na dopatlaní prasklin, ohybů a hlavně prostupů. Dále hořák a 10kg plyn. bombu (2x jsem plnil). Finální cena v mém případě = 16.175 Kč. Doporučuji po natavaní vše překrýt staým kobercem či linem, ochráníte izolaci a ušetřít si úklid. Pečlivě spojujte!
Odpovědět
Profilova fotka
17000 Kc, Oxidovaný pás DEKBIT AL S40, deska cca 140 m2, stredni radon horak jsem si pujcil, 10kg bomba 300 Kc, spachtle vlastni :-D spoje, ohyby apod. jsem dopatlal klasickou ipou
Odpovědět
@geodett jaj, na špachtlu jsem zapomněl :) ...ale to je taková věc, co se ráda schovává, takže ikdyž jsem koupil sadu špachtlí, tak jsem nakonec patlal dřívkama, úlomkama a různýma odpadkama, nebo jen díravou rukavicí. Asfalt má na kůži docela výdrž :-D
Odpovědět
Nemáte prosím někdo kontakt na někoho, kdo by nám udělal hydroizolaci? Ne z IPY, ale trošku kvalitnější, ale zase ne nic extra drahého...
Odpovědět
@chik_chikitka jak jsem již avizoval, zkuste Fatrafol.cz . Ale pokud nechcete svépomocně a asfalt, nepočítejte, že ušetříte.
Odpovědět
@chik_chikitka souhlasím s tím, že neušetříte. Fólie bude dražší a ještě budete platit práci, protože to sami neuděláte. Máte tu nabídku rozpoložkovanou, že víte kolik za co platíte? Jestli ne, tak to bych chtěl v první řadě. Pak uvidíte, na čem mají nebo nemají "navařeno".
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petusha87 muzete lepe vysvetlit?
Odpovědět
Mě stál Radonelat 3,5 + Skloelast extra (oba jsou modif. pásy), deska 150 m2 na 34 tisíc s DPH. Ale je potřeba info víc specifikovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?