Nabídka ceny na terénní úpravy, není vysoká?

Dobrý den, řeším terénní úpravy a to srovnání pozemku kolem novostavby RD. Firma mi nabídla navezení zeminy asi 20 nákladních Avií a následné " roztahání " hlíny po pozemku a kolem domu bagrem. Cenově to vychází 18 000 Kč za dovoz zeminy, 30 000 Kč za 4 dny práce bagru JCB a 4 dělníků. Nevím, zda cena není příliš vysoká anebo zda není jiné levnější řešení.
Odpovědět
Profilova fotka
záleží odkud jste...ale takovou trošku hlíny má bagr potahanou za chvilku... i bez 4 dělníků
Odpovědět
co se tyce hliny, je otazka jaka je to zemina, kolik stoji kubik a odkud se bude vozit... takze to se neda rici bez vice udaju... bagrista si bere v prumeru kolem 700Kc na hodinu, takze za 4 dny vyjde bagrista na cca 22400Kc pokud by delal kazdy den 8h. Co se tyce delniku tak nevim. Doporucovala bych to resit jako my. Potrebujem take hodne hliny, chlapek ve vedlejsi vesnici se potrebuje hliny zbavit, misto toho, aby platil nehorazne sumy za odvoz a za uskladneni, tak to radeji odveze k nam a necha i bagrikem srovnat, protoze ho to vyjde nesrovnatelne mene a nas zadarmo.
Odpovědět
řešil bych to jinak, je to 50tis. v troubě a zbytečně.
Odpovědět
Profilova fotka
nevím za dovoz hlíny 30 nákladních velkých aut jsem dal 11 000 Kč - pěkně jsem si 12 hodin máknul ze žábou, plus nákladní auto, menší bagřích a takový ten nakladač s velkou lžící 50 000 Kč je moc
Odpovědět
Profilova fotka
k cemu potrebuje JCB 4 lidi kolem, asi na divani :) a roztahat 20 avii hliny to musi byt za den i s dlouhym obedem, napr. za 10 hodin mne s JCB vyhrabal jamy na sklipek (70 m3), jamu na jimku (25 m3) a jeste stihnul cca 1/3 te hliny upravit do finalni podoby
Odpovědět
Profilova fotka
Vubec bych to neresila pres firmu. Hlinu si dokazes objednat sama, sehnat bagristu neni zadny problem. Pokud budes potrebovat i delnika, verim, ze bagrista ti nekoho doporuci, ale nevim, na co by tam byli ctyri delnici.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?