Odpověď na příspěvek od patrik789:
Zdravím, Je možné provádět hydroizolaci/penetrac… @patrik789 technicky list vyrobce vam na to odpovi. Nepisete cim chcete izolovat. Vetsina pasu ma uvedenou min teplotu pro ohybani pokud je nizsi muze zacit praskat a zvlast je dulezite ze ten pas jako takovy musi mit danou teplotu napr. jestli bude celou noc -5 az -8 a ma ohebnost 0 tak rano ho i pri 2-3stupnich znicite a myslim ze tu hmotu pri 2-3 stupnich nad nulu nedostante. Dalsi vec ze cim nizsi teplota tak se stim blbe dela. Takze pokud to chcete delat bude muset jit pravdepodobne do modifikovanych (osobne bych ani jiny nebral) a vybrat aby mel aspon -15 at se s tim da delat.Odpověď na příspěvek od patrik789:
Omlouvám se jedná se o GLASTEK 40 SPECIAL MINERAL @patrik789 ten podle vseho ma ohebnost do -25. Penetrak neni na bazi vody takze max se bude dele odparovat a bude se hure roztirat. Ale problem je ze by podklad nemel byt mokry pak se penetrace uplne nepovede (pokud je rosa da se presusit celkem rychle plamenem). I tak je idealni vse mit pred realizaci chraneno pred mrazem lip se s tim pak bude delat. Takze jde to jenom je to v zime trohu vetsi voser...Odpověď na příspěvek od patrik789:
Chápu v tomto případě jde pouze o teplotu. Objekt… @patrik789 tak to by melo byt v pohode navic to plamenem celkem rychle vyhrejete o nekolik stupnu. Spis jestli to delate poprve juknete jak spravne resit ruzne prostupy(kanalda/voda atd...).Odpověď na příspěvek od patrik789:
Tak mám již několik místností natavených. Jen otá… @patrik789 Zdá sa mi to, alebo tam nemáte žiadne presahy pás cez pás, ale máte to spojené na tupo a zaliate asfaltom?Odpověď na příspěvek od roman_:
@patrik789 Zdá sa mi to, alebo tam nemáte žiadne … @roman_ přesahy jsou 12cmOdpověď na příspěvek od patrik789:
Tak mám již několik místností natavených. Jen otá… @patrik789 navazuji na můj dřívější příspěvek. Dokáže někdo poradit? Diky