Hypotéka pro matku samoživitelku, mám šanci?

Dobrý den, jsem matka samoživitelka a chtěla jsem se zeptat jestli mam nějakou šanci na hypoteku ( příjmy 14000Kč a 5000Kč výživne na děti, žádné uvery a pujčky nemam). Mužete mi prosím poradit jestli ma cenu se jit ptat nekam do banky. Něco našetřeno taky mam asi 170000Kč Předem moc děkuji za rady a odpovedi.
Odpovědět
@j.b. je třeba také říct, o jakou částku chceš žádat. Určitě žádný balík nedostaneš, ale něco ti určitě dají.
Odpovědět
Dum stoji 1600000Kč a mam teda něco naspořeno. Nejsem na to sama ale přítel hypoteku nedostane.
Odpovědět
@j.b. proč přítel hypotéku nedostane? Budete jako spolužadatelé? pokud ano, i jeho příjmy se započítávají. Sama na 1600000 s dětma nedosahnes...Pochybuju...
Odpovědět
@j.b. čerstvá zkušenost - žádost o hypo na byt, věk 27, plat 21 čistých, žádné děti, žádný úvěr, studující manželka a bez ručitele mu nechtěli dát ani 1.8mio.
Odpovědět
Myslím, že pro orientaci by mohlo posloužit toto https://www.hypotecnibanka.cz/hypotec...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme dostali hypotéku 1,7 mil., přítel 23.000,- čistého, já studentka, mohli jsme mít max. 2,1 mil, ale je to dva roky zpátky
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe v hypoteční bance jsme nedosáhli ani my a to jinde jsme jí mohli dostat v pohodě ;-)
Odpovědět
@janickasyslicek Jasně, ale tak pro orientaci, kolik asi člověku půjčí tyhle kalkulačky jsou dobrý..
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe no řikam, nám by jí tam vůbec nedali, takže hodně zkreslený, já bych fakt zkusila skočit do český nebo komerčky, oni by to mohli vymyslet jako hypotéku a nějaký spoření ;-) Oni tam už poradí, jak na to třeba dosáhnout a budeš z toho moudřejší ;-)
Odpovědět
@j.b. Byt tebou, do zadne hypoteky bych nesla.... To je hoooodne na hrane, ne -li pod hranou. V tvem pripade radsi pronajem a mit klid, ze sve deti uzivim.
Odpovědět
@roozenka nebyl bych až tak direktivní. Hypotéku klidně ano, ale určitě na částku pod 1mil. korun se splátkou okolo 4-5tis. měsíčně. Víc určitě ne.
Odpovědět
@flakac To urcite ne, mluvim jen za tech okolnosti, ktere byly sdeleny. Hypoteka na 1600000, sice neco usetreno, ale co rekonstrukce, poplatky, zalohy... Ja bych za techto okolnosti do toho nesla..
Odpovědět
Článek se načítá
@roozenka přesně tak, jsem toho názoru, že to je strkání hlavy do oprátky :-S i kdyby banka takovou hypotéku dala, jakože je to podle mě bez šance (na 1,6mil).
Odpovědět
@lenka5731 Presne, mluvim z vlastni zkusenosti, nakonec jsem od toho odstoupila... To jsi proste clovek neuvedomi, kort, kdyz koupi dum, kde kazdou chvili se neco posejri...
Odpovědět
@roozenka taky mluvím z vlastní zkušenosti ... více rozvádět to nebudu. Kdyžtak zakladatelce tématu do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by byla hypotéka psaná pouze na mě, tak bych do toho při takovém příjmu nikdy nešla (možná kdybych neměla 2 děti, ale to není tato situace). Asi jsem moc opatrná či co... Jinak vám přeji, ať to vyjde! ;-) Já bych na to prostě neměla nervy @j.b.
Odpovědět
Profilova fotka
dostala jsem 14 t. ..1 mil
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?