Diskusi odebírá 120 lidí

RD Rýmařov a zkušenosti s nimi?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, stavíte někdo s RD Rýmařov? Případně jaké máte zkušenosti atd. atd. :)
Odpovědět
@petrsv1000 prosim ta nemas este nejake foto uz dokoncenej terasy? Medzi interierom a terasou bol u teba potrebny aj schodik? Paci sa mi tvoja terasa, ale nikde som nevidela dokoncenu.. dakujem
Odpovědět
@erik1991 Tak my máme kuchyň z Ikey za 200tis Kč na ničem jsme nešetřily (vybíraly jsme co jsme chtěli a neřešili cenu), máme to i s barem a skříněma pod něj včetně všech spotřebičů, dopravy a montáže. Jsem nadmíru spokojená a neměnila bych. Nevím co budu říkat za deset let, ale pak už je to asi u všeho stejné.
Odpovědět
Profilova fotka
Jako když tady sleduji ty ceny vašich kuchyni tak si říkám jestli jsme na něco nezapomeli ze máme tak levnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@andy_123 terasu mám ve fázi štěrku tak jak je na poslední fotce, je to tam i popsané, že to je na čas finální verze. Schod tam asi budu dělat, místo toho parapetu, ale to až se rozhodnem jaký bude povrch, takže zatím takto : http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs...
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynr1 v klidu, jsme na 60 plus spotřebiče mimo ledničky.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynr1 My počítáme tak 120 tisíc, že dáme za kuchyň...tak moc doufám, že se vlezeme, se vším všudy i se spotřebiči.
Odpovědět
taky se vložím do debaty o kuchyni. Ta naše bude z ikei bude stát kolem 95.000 kč se vším, tedy vč. spotřebičů. Je dle našeho gusta. Takže není to zcela o penězích, taky mám na kuchyň za 300 i více, ale je to zcela zbytečné, tyto peníze dám raději za lepší podlahu a hlavně za kvalitní sedačku. Takže Rymářováci, nekupujte drahé Lamonty a podobné pič... ale rovnou si u mě objednávejte sedačky z talošky bo jinak letos plot nebude :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Huráááá tak už máme projekt usazení včetně projektu na sklípek, stání í sítí. Už jen vyjádření z vodoprávního a můžeme žádat o ohlášku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám na kuchyň několik nabídek, celkem 4 m + 2 m ostrůvek..Ikea cca 95 tis. včetně spotřebičů, jedno další studio 70-90 tis. (podle druhu použitého materiálu - Slováci, Němci) bez spotřebičů, truhlář německá kvalita za cca 85 tis. bez spotřebičů. Všechno kalkulováno se šuplíky, pojezdy, potravinovou skříní atd. Spotřebiče pravda chci jen obyčejné, nejsem kuchařka, co se v tom vyžívá. Já na ty ceny kolem 200 tis. taky zírám ;-)
Odpovědět
@petrsv1000 Pokud budeš mít peníze doporučuji dřevo. Nejlépe termizované. Rozhodně nedoporučuji termoplasty! Sám osobně začnu od zámkové dlažby a pak se uvidí, terasa však je ranec. Libí se mi termojasan natwood http://www.tilo.com/cz/Svět-výrobků/O.... Škoda, že nemám rakouský plat :-d
Odpovědět
@erik1991 Podél zadní stěny je to 2,89+2,58+2,89 m v ceně je i komoda v obýváku o délce 1,0 m a výšce 93cm. Vše je Lamino s ABS hranou. Vyloženě jsme panu obručníkovi řekli, že nechceme hi-tech, ale normální kuchyň kde nebudou super prvky, ale kvalita za rozumnou cenu. Cenová kalkulace Lamontu : Cena za kuchyň v prov.DTDL,včetně dop. a montáže 76 481,-vč.DPH10% Nabídka na spotřebiče: Dřez Plados SP 0791/91 5 490,- Baterie Franke FG 9547.031 2 700,- Varná deska Electrolux EHD 60020P 9 700,- Trouba Electrolux EOB 63300X 9 400,- Myčka Zanussi ZDI-311X 10 000,- Odsávač par Electrolux EFP636X 4 620,- Hadice+klapka 800,- 3x zářivka 600mm 2 700,- _______________________________________________________ Spotřebiče celkem 45 410,- vč.DPH10% Připomínám , že se jedná o rok 2011 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 dřevo asi nebude, to je přeci jenom dost drahý, bude asi kamennej koberec...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kristynr1 My máme kuchyň na 175tis. a je ve tvaru U včetně vestavěných spotřebičů.
Odpovědět
@petrsv1000 tak si vyber nějakou dobrou barvu, nejlépe pestrobarevný. Dost blbě se to čistí. Nabízel mi to DEN BRAVEN. Můžu to mít za nákupku, ale nejdu do toho.
Odpovědět
@pafipaf2 a to je i s kašnou? myslím, že na pořádnou sedačku už ti nezbude ;-) No nic proti gustu žádný dišputát. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 proč s kašnou. Jsou lidé, kteří mají kuchyň k užívání a néé jen na okrasu.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 kamenný koberec má známá a vypadá to nádherně, taky do něj chceme jít :-)
Odpovědět
jo jinak přátelé dobrá rada nad zlato, pokud se rozhodnete pro ikeu a jste z našeho rázovitého kraje nebo prostě máte blízko do polské lidové republiky tak některé komponenty jsou tam levnější někdy možná vše. Já třeba ušetřím 2500 Kč na kuchyni půlka bude z PLR a druhá tu od nás. Dám si výlet do Katowic zadarmo a ještě vydělám no ni?! PS na baterii jsem ušetřil tácek koupil jsem ji ve Zličíně v akci přes kamaráda, který jel mým směrem u nás v OV je o tácek dražší. I tak jde šetřit, chce to hlídat akce ;-)
Odpovědět
@pafipaf2 za 175 musí být s kašnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 taky nám napočítal 166.000 kc a žádný extra luxus, ale nikde o moc levnější nejsou a když ano tak například Möbelix a odtamtud kuchyň nechci...
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 já chtěla pořádnou kuchyň a tak jsme si za ní připlatili. a je snad na každém, kdo kolik za kuchyň dá. A i kdybych tam tu kašnu měla, tak ti to může být u prdele.
Odpovědět
Nevím mám klienty, kteří jsou schopni dát za kuchyň 300 tisíc i více a pak chcou si dát na podlahu levné PVC, aby ušetřili. Pro mě nerozum. ALE JAK ŘIKÁM žádný dišputát. ;-) Jenom mi to hlava nebere, co jsou schopni lidi dát za skříňky, které ukrývají keramiku a svítí, ale po čem chodí a na čem sedí to už je nezajímá...
Odpovědět
@pafipaf2 ano je již jsem to zmiňoval...
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 a tak když jsi tak moc šikovný, že máš klienty, kteří jsou schopní dát tolik peněz, tak že svou práci nedáš jako inspiraci. Miluju strašně lidi, který rejou ale přitom jsou v anonymitě...
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 jelikož mám 2 leteho syna ničitele tak pro mě je zase zbytečné dat 50.000 a výš za sedačku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 jj jen shazovat konkurenci není zrovna obchodní jednání... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 jj bude něco tmavého, nějaký mix @kristynr1 jj také se nám líbí, tak ho chcem zkusit ;-) hlavně kolem bazénu :-)
Odpovědět
já mám také 2,5 letého syna a jeho ničení má sedačka vydržela, protože je kvalitní ;-) a věz, že ti bude ničit nejenom sedačku, ale i podlahu, stěny a i kuchyň :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@taticek1980 no tak u nás většinou nejhůře dopadla sedačka a můžeš mít sebevíc kvalitní a nějaký fix či nůžky atd ti kvalitní sedačku nezachrání... Nebudu se tady hádat jen to máme proste každý jinak
Odpovědět
@pafipaf2 Tak Lamont není pro mě konkurence, protože kuchyně nedělám. A já ji ani neshazuji jenom jsem prozíravý :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?