Úložný prostor nad geberitem

Ahoj všem! Chci se zeptat, jak máte vyřešené úložné prostory na wc nad geberitem? Máme hrubou stavbu, ve vizualizaci z koupelnového studia nad geberitem nic nemáme, ale přemýšlím o skřínce... jen nevím, jestli se tam taková úzká skříňka oplatí dávat? Případně ten prostor skříňky nějak obezdít? No fakt nevím :-( Budu ráda za fotky vašich realizací x-) díky!
Odpovědět
1
2
...vizualizace wc...
Odpovědět
@anveno Máme stejné wc. Pod umyvadlem máme skříňku, kam dáváme toaletak. Co jiného na záchodě potřebujete? 😀
Odpovědět
za WC máme instalační šachtu, takže nad WC máme zazděnou mělkou, ale velkou skříňku. Je to velmi elegantní a praktické. Krásně se tam vejde toaletní papír, vůně, vložky.
Odpovědět
Máme to nainstalováno přesně jako vy,což k vybudování úložného prostoru samo vybízí - nechali jsme si udělat v polsku přesně na míru zavírací skřínku s policemi nad gebritem až do stropu a jéje, tam je věcí - úplně nahoru si dává manžel nějaké tech.tekutiny,barvy, v dolních policích máme vždy do zásoby několik ruliček toaletáku,uklidovou chemie,vůni do wc,lepící pásky různé na tech.opravy,... toho se najde vždy plno a v každé domácnosti
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to vyzdili až po strop, žádný úložný prostor jsme tam nechtěli. Ono, špatně by se tam "lozilo". Ale máme celkem prostornou skříňku pod umyvadlem ;-)
Odpovědět
@specnaz84 jakou máte šířku místnosit WC, děkuji :-)
Odpovědět
Já budu mít skříňku nad geberitem v koupelně, v záchodě samotném mi ten obezděný geberit nevadí, vytvoří to poličku.. ale v koupelně ano. Takže máme zazděno a nad tím bude skříňka, ale ještě nemám realizováno..
Odpovědět
Využití bohaté - toaleťák. čistící prostředky, hygienické potřeby atd.
Odpovědět
@anveno moc pěkná modrá,ale já bych si tmavou barvu bála dát - kvůli prachu - není na tom vidět prach? Protože utírat prach ještě na sociálku na kachlích by se mi fakt nechtělo. :-D
Odpovědět
@catle @honzik75 můžu poprosit o fotky, prosím? Skříňku tam dám, hledám inspiraci. ;-) Jinak, děkuji všem za reakce :-)
Odpovědět
@agataps šířka 1,1 m délka 1,35 m
Odpovědět
@anveno posílám foto - a jak je to s tím prachem na těch tmavých kachličkách, je to vidět dost, musíš to utírat?
Odpovědět
Článek se načítá
@specnaz84 děkuji :-)
Odpovědět
@catle díky za foto, vypadá to opravdu hezky. My jsme zatím ve stádiu dokončené hrubé stavby, takže na tvůj dotaz nemůžu odpovědět, fotka nahoře je pouze vizualizace ze studia. Ale myslím si, že zas tak moc té modré barvy na wc není, ani ten prostor není nijak zvlášť veliký, tak snad to s prachem nebude problém ;-) Zvažuji, jestli dát skříňku na celou výšku a šířku zdi nad geberitem, jak to máš ty nebo udělat jakoby vestavnou užší niku a dát na ni dvířka....? :-| no nevíííím....
Odpovědět
@specnaz84 no, představuji si více uložného prostoru na wc... čistíci prostředky, vůně, hygienické potřeby a nějaká ta zásoba toaleťáků... ;-) Vím, že se to dá odložit i jinde, ale proč to nemít po ruce, když to jde? :-) Jinak, máš krásně sladěný prostor, moooc se mi líbí x-)
Odpovědět
@anveno Na všechny tyhle věci bude skříňka v technické místnosti. V té skříňce pod umyvadlem je jen toaletak. Když bych to dělal, tak bych šel asi systémem skrytých dvířek, tzv. revizní dvířka. Standardně je dělají do rozměru 1 x 1m
Odpovědět
@anveno proč si ubírat prostor s vestavnou UZSI nikou ještě k tomu? A připlácet za udělání niky ještě? My ty skřínky máme po 14 letech narvaný. ;-) Tak at se dílo daří! :-)
Odpovědět
@specnaz84 a přesně jak to máš všude na těch fotkách: tato provozní dvířka se využívají jen na zakrytí stupaček,protože proč nevyužívat celého prostoru co je dán.
Odpovědět
@catle Ano, primárně jsou určený na zakryti stoupaček. My třeba máme na nikou prostor 1,1 x 1,3 m a instalace revizních dvířek 1 x 1 m je ideální. Musí to i nějak vypadat, ale určitě bych neobkládal wc a přímo na pohledové straně měl nějaké dvířka z lamina, to nee.
Odpovědět
Profilova fotka
Také budeme mít skříňku, podobně jako @catle, vozu mám v albu Zařizování.
Odpovědět
@specnaz84 no my primárně jsme praktici a jen abych měla místo lamina prachsprostý plech oblepený kachlíkama(kultura za 100!) a osidila se tak o místo,hahaha, já bych si zas nesedla na (_._) z plechových dvířek,se na mě nezlob. :-D :-D :-D Ale nakonec je fajn,že je dnes spoustamožností a každý si to může udělat úplně dle sebe.
Odpovědět
@catle Už jste naštvaná, že já bych to tak neudělal a veřejně jsem to napsal. Mě jde o skrytou montáž, mám rád čistý design. 1000 lidí, 1000 chutí, každý co se mu líbí, ne?
Odpovědět
@specnaz84 opakuji tedy ještě jednou: Ale nakonec je fajn,že je dnes spoustamožností a každý si to může udělat úplně dle sebe. -takže aleespon na tom se shodneme
Odpovědět
@specnaz84 Taky mám rád čistý design. Ty skříňky od jedné nejmenované paní tady jsou vrchol nevkusu. Ale, když není jinde místo pro ukládání věcí, tak se tomu asi vyhnout nedá. Už jsem viděl i hezky provedené skříňky nad geberitem.
Odpovědět
Ja bych nad to wc zadne skrinky nedavala. Kam jinam date např vůni? Na zem? Pod umyvadlem to staci, pokud nemate 1+1 a nebojujete s kazdym cm. Par nahradnich toaletaku se tam vejde, ostatni budou treba v komore, vlozky se pod umyvadlo taky vejdou. Kdyz uz neco na tu niku, tak klidně nejakou peknou bedýnku/kosik. To so myslim, ze staci.
Odpovědět
@anveno musím kdyžtak vyfotit. Za wc máme z Ytongu zazděnou šachtu. Díky tomu bylo možné do zdi osadit zapuštěnou skříňku cca 80 x 80. Hloubka cca 10 cm, s poličkami. Bohatě stačí na toaleťák aj. Hlliníkový rámeček a dvířka v dekoru, co máme ostatní koupelnový nábytek. Je to velmi čisté, elegantní a praktické.
Odpovědět
@azsinanecovzpomenu Na wc mam ubrousky a toaletni papir a wc gel. Co tam kdo skladuje, ze ma dve plne skrine? :))) Byt 3kk.
Odpovědět
Taky máme nad geberitem zazděnou skříňku. Ještě nebydlíme, ale budou tam toaleťáky, hyg. potřeby, čistič na wc apod. Nelíbí se mi výstavky na "poličce" za wc - toaletní papír za hlavou, nedej bože nějaké zaprášené košíčky a smradlavé tyčinky...
Odpovědět
@honzik75 @katkamor Pokud by to šlo, budu moc ráda za fotky. Máme hrubou stavbu, také Ytong, zatím to vypadá na wc takhle:
Odpovědět
@davex Ale,ozval se jeden nejmenovany ublizeny a vrchol nevkusu k tomu! :-D :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?