O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jsem tady nová - sindy23
Ahoj. Jmenuji se Jana a s přítelem jsme minulý rok v listopadu koupili pozemek. Tudíž se chystáme n…
niccky.z
Před 12 lety
3
Jak sladit kuchyňskou linku a nábytek v obýváku?
Ahoj, prosím poraďte mi. Budeme zařizovat obývák spojený s kuchyňským koutem. Podlaha je javor, dve…
petrapet30
Před 12 lety
21
Nábytek z palet, co si o tomto trendu myslíte?
Ahoj,co si myslíte o tomto trendu - nábytku z palet? Přiznám se,že já se prvně zděsila,ale čím víc …
elisis
Před 10 lety
1
2
39
Kuchyňská/interiérová studia a řemeslníci, Nový Jičín
Ahoj, máte někdo zkušenosti s interiérovými, nejlépe kuchyňskými studii v Novém Jičíně a okolí? (Vy…
steffik
Před 12 lety
6
Kolik obkladu je třeba pod krbová kamna?
Poraďte mi čím obložit stěnu za krbovými kamny a čím podlahu a jaký rozměr. Děkuji.
petrapet30
Před 12 lety
2
Soused sousedovi strhne pramen ve studni, co dál?
Chystám se nechat si dělat kopanou studnu, vše legálně. Bude hluboká zhruba stejně jako mají soused…
esmeralda2
Před 12 lety
9
Jsem tady nová - canney
Na tento web jsem narazila čistě náhodou, když jsem hledala inspiraci v podobě barev do pokojů, a o…
niccky.z
Před 12 lety
2
Měli jste také obavy z koupě bytu?
S přítelem jsme se rozhodli, že si koupíme byt. Nejdřív jsem byla nadšená, stoprocentně rozhodnutá …
wel
Před 12 lety
2
sponzor fóra
Vinylová podlaha - pokládal ji někdo sám?
Ahoj všem x-) máme vinylovou podlahu thermofix a chtěli bychom si část nechat položit od jednoho …
taticek1980
Před 10 lety
5
Plast nebo měď?
Máme dva vodáky, jeden preferuje meď, druhý plast..a teď babo raď. Co máte vy? popř. proč jste se t…
stepz
Před 12 lety
5
Jde vazníková střecha prodloužit?
Zdravim, na baráku jsme si nechali udělat vazníkovou střechu, ale po namontování se nám zdají kr…
evelyn16
Před 8 lety
2
Rohová pergola u domu, máte fotku?
Máte někdo nějakou fotečku pergoly, ale rohové? Chceme, aby navazovala na dům - ale šla i "trochu z…
jarkalada
Před 12 lety
1
Jsem tady nová - alusak86
Na tento web jsem narazila náhodou, ale zrovna se to hodí jelikož se budeme v blízké době stěhovat …
niccky.z
Před 12 lety
2
Vitra - židle, nábytek, designové kousky. Máte někdo?
Dobrý den, máte někdo židle od Vitry? děkuji za zkušenosti :-)
kj
Před 10 lety
16
Kuchyňské doplňky značky Ecology, kde seženu?
Ahoj, můžete mi poradit, kde by se daly sehnat doplňky značky Ecology??Projíždím neustále dokola in…
teja86
Před 12 lety
1
Kuchyně na umakartové stěně, čím jste přidělali skříňky?
Chtěla bych se zeptat jestli jste někdo nevěšeli nové horní skřínky od kuchyně.. bojím se, aby to n…
allinka12
Před 12 lety
8
Jsem tady nový - perna_81
Tento web jsme našli čistě náhodou, když jsme hledali "inspiraci" na kuchyně, obývák, koupelnu, .. …
niccky.z
Před 12 lety
2
Kam umístit jídelní stůl? Kterou variantu byste zvolili?
Stůl má rozměr cca 150x95 cm (po rozložení má délku 205 cm). Mám v plánu koupit 6 židlí, ale u stol…
lucijeje
Před 12 lety
1
2
43
Jak sundat kryt tlačítek u záchodu zn. Kolo?
Nejde mi to a nechci si to urvat. Geberit se posune dolů a pak vyndá, tady to takto nejde.
advid
Před 12 lety
2
Obklady Peronda - Bourgie, máte někdo?
Máte někdo přímo tyto obklady? Nebo nevíte alespoň jaká je kvalita španělské značky Peronda?
petkra
Před 12 lety
4
Ostrůvková digestoř, s jakou jste spokojení?
Zdravím vás.. Chtěla jsem se zeptat, s jakou ostrůvkovou digestoří jste maximálně spokojení? Potře…
breberka
Před 10 lety
11
Máte zkušenosti s firmou Kontio?
Dobrý den/ahoj, má prosím někdo zkušenosti s firmou Kontio? Díky moc za všechny reakce :-)
lavita
Před 12 lety
2
Jsem tady nová - mishulle22
Všechny zdravím, také jsem tu nová :) Chtěla bych se s Vámi podělit o svůj problém a případně slyš…
niccky.z
Před 12 lety
2
Brousili byste parkety za provozu bytu?
Mám takové dilema... Budeme kupovat byt, kde jsou v 90% budto parkety nebo drevena prkna. Byt je ho…
pajka73
Před 12 lety
7
Které místo v ČR byste si vybrali k bydlení?
Kde je vám hezky? Kde se dobře bydlí a žije? Konkrétní města a vesničky ;-) (včetně okresu, jde-li …
doog
Před 4 lety
1
2
47
Kde kolem Liberce je krásné bydlení?
Budu se letos stěhovat do Librce, kluk by měl nastoupit do školy bud do Jablonce, nebo do Liberce, …
esmeralda2
Před 12 lety
2
Jak vyúčtovat nájemníkovi škodu na bytě?
Ahoj všem, paní , které jsem pronajímala byt mi byt předala, ale odmítla podepsat předávací protoko…
yvonahk
Před 12 lety
11
Jsem tady nová - teia
Ahoj všem, náhodou jsem při hledání na netu narazila na tenhle web a rozhodla jsem se tu zaregistro…
niccky.z
Před 12 lety
4
Darování pozemku, poraďte s předpisy
Zdravím, bohužel ať se vyhledávala jak jsem vyhledávala zde na MS, odpovědi jsme nenašla. Zajímalo…
simtin
Před 11 lety
7
Jak vystěhujeme příbuzného z domu? Má tu trvalé bydliště
Prosím poraďte někdo jak dostat příbuzného z domu. Máme takový problém že v domě který vlastní moje…
petrsv1000
Před 12 lety
14
1
2
…
1073
1074
1075
1076
1077
…