O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dostavba samonosného 2. patra na dům z nepálených cihel
Zdravím. Máme prastarý dům z nepálených cihel, nyní po kompletní rekonstrukci (kromě střechy) a v b…
blacksr
Před 14 lety
2
Čím se dá nejlépe vyčistit napařovací žehlička?
Ahoj, potřebovala bych poradit, čím se dá nejlépe vyčistit napařovací žehlička. Na žehlící ploše, j…
janette335
Před 7 lety
4
Romantický pobyt na zámku. Máte zájem o výměnu poukazu?
Ahoj, má někdo z vás zájem vyměnit poukaz pro 1 osobu na romantický pobyt na zámku Kamenný dvůr za …
nela_sofie
Před 14 lety
1
Doporučte časopis o dřevostavbách či bungalovech
Měla bych prosbu....uvažuju o nějakém předplatném pro manžela k Vánocům....doporučili byste mi něja…
vitaka
Před 14 lety
1
Vitra - obdobný design za rozumnou cenu. Znáte e-shop?
Prosím, nemáte někdo tip na e-shop či obchod, kde koupím obdoby židlí nestárnoucích designů návrhář…
designpropagonista
Před 13 lety
2
Odolná podlaha do obýváku. Poraďte
Ahoj, potřebovala bych poradit s odolnou podlahou v obýváku v novostavbě. Aktuálně mám plavoucí…
sicinka
Před 14 lety
1
Světlo nad kuchyňskou linku, kde je okno. Máte tip?
Ahoj! Velkou část kuchyňské linky mám naproti oknu- takže teď řeším osvětlení. Jak jste to řešily v…
jancip
Před 12 lety
29
Dá se někde zjistit, jaký exekutor má dům v zástavě?
Prosím o radu, máme zájem o koupi domu na který je uvalena exekuce, protože majitelé možná ani nevě…
druidee
Před 11 lety
6
sponzor fóra
Špatné vztahy se sousedkou. Jak z toho ven?
Určitě jste se s tím také někteří setkali, přistěhujete se do bytového či panelového domu, radost z…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
1
2
39
Máte někdo zkušenosti s Panorama Stavby?
Nenasla jsem zadnou samostatnou diskuzi, jen sem-tam nejake zminky. Jake jsou vase zkusenosti s pri…
zaloba
Před 8 lety
6
Jak zabezpečít okna v patře, aby si je syn neotevřel?
ahoj, jako maminka malého nezbedy prosím o radu. Máme patrový dům, takže řešim, jak zabezpečit okna…
breberka
Před 14 lety
25
Jak ochránit plovoucí podlahu před vydřením od židle?
ahoj, chtěla bych se poradit, jeslti někdo neví, jak ochránit podlahu. Mám plovoucí podlahu tmavě h…
jaroslava2
Před 13 lety
4
Stával niekto Bungalov Laguna 36?
Zaujímalo by ma či tu niekto stavia/staval bungalov Laguna 36 z promiprojektu. Chcela by som vedieť…
sonjita
Před 14 lety
1
Nova 101 dům Rýmařov a obytný prostor nad garáží
Ahoj, chystáme se stavět Novu 101 od RD Rýmařov a láká nás možnost využít podkrový nad garáží jako …
petrsv1000
Před 9 lety
23
Máte zkušenost s firmou Inženýrské a pozemní stavby?
Chtěli bychom od nich postavit domek na klíč, máte někdo s nimi zkušenosti? Pokud máte někdo kladno…
vera_vila
Před 14 lety
2
Máte nějaké rady na vychytávky?
at už při stavbě domu či už vybavování...?? Kuchyně , světla, zásuvky , atd?? cokoliv?? Podělte s…
1karel1
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
106
Garnýže do francouzského okna. Jak jste je řešili?
ráda bych se zeptala,jak jste řešili garnýže do francouzského okna...to naše má bezmála 3,6m a bohu…
tatanab
Před 13 lety
9
Má někdo zkušenosti s vanovou zástěnou?
Budu hrozně moc ráda za každou radu, zkušenost, pomoc při používání vanové zástěny. Chceme rekontru…
dominikazra
Před 9 lety
15
Jak se pohybuje cena za nové dveře?
Ahoj, nevíte někdo, jak se v průměru pohybuje celková cena za nové dveře? Mám tím na mysli cenu …
kaacka
Před 14 lety
5
Obklad Cersanit Euforia. Máte s nimi zkušenost?
Zdravím, hodně mě zaujaly obklady Euforia od firmy Cersanit. Doteď jsme dávali pouze Rako, byli js…
mychule
Před 13 lety
4
Existuje prý pouzdro, kam zajíždí dveře z jiné místnosti
někde jsem slyšela, že existuje jakési pouzdro, kam můžou zajíždět dveře ze sousedních místností. J…
zmrz_lina
Před 14 lety
2
Čím umýt koupelnu po spárování?
V jedné koupelně mám bílý lesklý obklad, ve druhé bílý matný obklad. Ani jeden nemůžu důkladně a po…
iv_77
Před 14 lety
8
Máte v domě chladnější místnost - spíž?
Mám na mysli nějakou místnost na uskladnění například vlastních jablíček, zeleniny nebo brambor? Mí…
angie.shy
Před 11 lety
19
Meranti okna. Máte zkušenost s tímto typem?
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s tímto typem dřeva v oknech?? Máme možnost je ko…
granda
Před 14 lety
11
Můžeme mít podlahové topení, když je na pozemku radon?
Je možné mít v domku podlahové topení i když máme na pozemku vysoký radon?? Máme základovou desko…
maran78
Před 9 lety
7
Olejovaná podlaha. Jak se udržuje?
Ahoj, prosím někoho kdo vlastní plovoucí dřevěnou podlahu s horním ošetřením olejem (celkem jedno j…
hertha
Před 14 lety
1
Vlhkost při rekonstrukci. Je dobrý nějaký vysoušeč?
Ahojky, potřebuju poradit. Rekonstrujeme patrový RD, jsme ve fázi omítek, bohužel venku už mrzne, a…
vaveva
Před 10 lety
4
Dřevostavba. Doporučte firmu ze severní Moravy
Máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou Euro DŘEVOSTAVBY s.r.o. z Frídku- Místku? popř. jakou f…
pavelcent
Před 12 lety
7
Vizualizácia kúpelne. Prosím o názor
...ahoj,prosím o vaše názory na vizualizáciu našej kúpelne...zvolili sme obklad travena, ale začína…
zuzi.111
Před 14 lety
3
Vytápění v panelovém domě - vyúčtování, úspora
Měla bych následující otázku týkající se vytápění ústředním topením v panelovém domě. Dle vyhlášky …
moudivlacek
Před 14 lety
3
1
2
…
1157
1158
1159
1160
1161
…