O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Polystyrén do podlahy z Polska
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s Polským polystyrenem do podlah? Konkrétní značky? Jde mi předev…
edcbubu
Před 3 lety
4
Betonové překlady - RZP 269/14/24 V - v systému Porfix
Dobrý den, něřešil někdo osazení betonových překladů do systému Porfix Premium 500mm? Překlady mají…
petrkunc132
Před 3 lety
4
Stavební dozor a stavební firma Olomouc/Prostějov
Ahoj všichni, dokončujeme projekt RD u Olomouce a hledáme stavební dozor, případně i firmu na výsta…
anna_ema
Před 3 lety
3
Okna TSH PLAST
Ahoj, přišla mi nabídka od firmy TSH PLAST na okna. Cena je níže než u konkurence (okna Macek, Vekr…
vladimir_karasek
Před 3 lety
2
Kuchyne Moravskoslezsky kraj
Hezky den, planujeme kuchyn do novostavby a shanime sikovneho truhlare/stolare. Nemate tipy v okoli…
jan_dusejovsky
Před 3 lety
8
Velké kameny do zahrady, kde sehnat
Ahoj všem, moc se mi líbí velké solitérní kameny v zahradě, můžete se podělit o vaše zdroje? kde se…
jakky111
Před 3 lety
20
Jaký kabel k ozvučení koupelny (BT reproduktor)
Zdravim, resim ozvuceni koupely reproduktorem do podhledu. Planuji tam dat nejaky samostany bluetoo…
charvat1976
Před 3 lety
5
Skryté zárubně Erkado. Jsou nejlevnější? Zkušenosti?
Zdravím, chtěl bych do bytu skryté zárubně a momentálně koukám na různé nabídky, z nichž mi přijde …
patrik_vasicek
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Opískování dřeva
Ahoj, otázka pro ty z Vás, co využili firmu na opískování dřeva. Zajímalo by mne, kolik si cca počí…
sinderela
Před 3 lety
1
Povolení stavby na hranici veřejné komunikace
Dobrý den, zeptám se jestli už někdo vyřizoval stavební povolení na garaž s obytným podkrovím. Celá…
martin_cerny
Před 3 lety
4
Ma nekdo fasadu WEBER HN1C?
Vybrali jsme pro nase dreveny domecek dve odstiny - Weber HN1C jako baza, potom budeme mit drevene …
buburuza
Před 3 lety
3
Renovacia elektronistalacie v Nemecku
Zdravím. Som tu úplne nový a v podstate hlavne preto, lebo hľadám niekoho, kto by bol ochotný pomô…
c2h5oh
Před 3 lety
1
Jak dlouho vám trvalo postavit dům?
Zdravím, chystáme se stavět a zajímalo by mě, jak dlouho vám trvalo dům postavit a jak moc se lišil…
dominika185
Před 3 lety
1
2
57
Stěrka Istinto
Zdravím, má zde někdo jakoukoliv zkušenost se stěrkou Istinto? Na internetu jsem zatím moc zkušenos…
raziel628
Před 3 lety
6
Prosím o zkušenosti s firmami - okna
Dobrý den, zvažujeme výměnu oken. Zatím se nám sešly cenové nabídky od Euro-styl, Svět oken, Oknost…
klaralaubeova
Před 2 lety
15
Klika ci madlo?
Ahoj, stojim pred rozhodnutim, zda poridit na vchodove dvere domu kliku ci madlo. Uvitam vase zkuse…
davex
Před 3 lety
2
Dvojkokna se sloupkem ci bez?
Ahojky, jake mate zkusenosti, zvykli jste si na okna bez sloupku? Nevadi vam, ze jde na ventilacku …
kopca89
Před 3 lety
2
Zkušenosti s pračkami bosch
Ahoj jaké máte zkušenosti s pračkami od značky bosch. uvažuji o nich ale nevím jestli raději nejít …
mam2016
Před 3 lety
9
Montovaná přístavba domu
Dobrý den. Máme dům a vedle je garáž. Chtěli bychom na garáži nastavit dvě patra a propojit je s do…
franti_p
Před 3 lety
2
Koupelna - bílo-hněda a oranžová
Dobrý den, prosím inspirujte mne Vašimi koupelnami. Jednu chci mít v teplé bílo hnědé variantě a dr…
galvac
Před 3 lety
1
Žádost o připojení
Dobrý den, vyplňoval jste tu někdo žádost o připojení u ČEZu? Jde mi o tu druhou stránku, příkon sp…
franti_p
Před 3 lety
3
Zmenili by ste niečo na dispozícii domu?
Dobrý deň, zmenili by ste niečo dispozične na dome? Pozemok je 19x60m, tak sme riešili užšie projek…
puhelin
Před 3 lety
26
Jaký dekor oken ke střeše v barvě cihlová?
ahoj všem, chtěla bych střechu ve standardní cihlové barvě (bude betonová) a přemýšlím o plastových…
galvac
Před 3 lety
1
Pracovní deska zároveň s oknem
Dobrý den, chci se zeptat má někdo pracovní desku zároveň s oknem? Chtěli bychom vědět pozitiva, ne…
duck09
Před 3 lety
21
Ytong lambda YQ 50
Dobrý den, prosím o radu. Řeším stavbu patrového rodinného domu svépomocí. Bylo mi doporučeno stavě…
jirkaverca8687
Před 3 lety
5
Navýšení hypotéky u OSVČ
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat,máme někdo zkušenosti s navýšením hypotéky u člověka, který je OSV…
martii1
Před 3 lety
10
Renovace staré koupelny
Dobrý večer :slight_smile: stěhujeme se do bytu, kde je cca čtyřicet let stará koupelna. A z jistýc…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
2
Odstranění pěny kolem oken
Čím nejlépe odstranit přebytečnou montážní pěnu kolem oken abych mohl nalepit parotěsné pásky? Nože…
jarin1
Před 3 lety
2
Střecha
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat hlavně pokrývaču v létě budu dělat střechu na novostavbě a nevím ja…
jarin1
Před 3 lety
2
Názor na projekt RD - pochvalte a/nebo pokritizujte prosím
Zdravím všechny! Podělte se se mnou prosím o názor na projekt RD. Jeho charakteristickým rysem je,…
barebare
Před 3 lety
12
1
2
…
151
152
153
154
155
…