O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Střechy Lindab
Dobrý den, máte s touto značkou prosím zkušenosti?
bayt
Před 4 lety
1
Nápady na předělání bytu 🙏
Všechny moc zdravím, zoufale přemýšlíme nad plánem bytu. Napadá někoho, jak vymyslet, aby dispozi…
petras89
Před 4 lety
6
Borovicové dveře
Dobrý den, máme koupené dveře z Bauhaus interiérové borovicové a chceme je natřít na bílo. Máte něk…
racuh
Před 4 lety
1
Posuvné dveře do pouzdra
Dobrý den, moc prosím o radu. Chtěla jsme posuvné dveře do pouzdra. Boudou zajíždět do pouzdra pra…
raziel628
Před 4 lety
3
Koupelna- zeď
Zdravím vás,prosím vás obkladač obložil koupelnu a teď koukám že nejdou spáry vodorovně podle zdi a…
verolka
Před 4 lety
1
Barva
Prosím, máte někdo světlejší hnědou fasádu ? bych by někdo schopný poslat reálné foto ? děkuji
wacko
Před 4 lety
2
Firma ADIMPEX s.r.o. máte někdo zkušenost?
Zajímá mě zkušenost u této firmy. Přemýšlíme nad zapuštěným bazénem. Je u této firmy možnost zakoup…
peta7178
Před 4 lety
1
Názor na projekt 150m2
Dobrý den. Chtěla jsem Vás poprosit o názor na náš domeček. Jedná se o jednoduchý projekt se sedlov…
stnd
Před 4 lety
16
sponzor fóra
Difúzní fólie
Zdravím Vás, Najde se zde nějaký strechař? Mam čerstvě udělenou sedlovou střechu sklon 40°. Krytinu…
igor2005
Před 4 lety
3
Věcné břemeno
Dobrý večer, na pozemku o který máme zájem je věcné břemeno od ČEZu - zřízení a provozování soustav…
madejuli
Před 3 lety
5
Pokuta za zmenu barvy strechy?
Dobry den. Budeme stavet na parcele v "ochr.pásmu nem.kult.pam.,pam.zóny,rezervace,nem.nár.kult.pam…
martin_s
Před 4 lety
3
Alternativa k ventilátoru na záchodě
Zdravím, máme doma na WC takovej větráček místo okna. Je to ventilátor a ve zdi díra. co má asi 15c…
ventilatory
Před 4 lety
2
Jaka znacka sprchoveho koutu?
Absolutne se v tom nevyznam, doporucite s cim neudelam velkou chybu a nebo naopak cemu se vyhnout? …
martin_janota
Před 4 lety
11
Rozšíření skladovacích prostor
Nyní ve firmě řešíme problém s rozšířením skladovacích prostor pro zemědělství. Uvažujeme o plachto…
petrasilvianova
Před 4 lety
1
Rako Alba
Zdravím, nemáte někdo náhodou obklad a dlažbu Rako Alba? Mohu poprosit o fotku a zkušenosti s údržb…
jitamir
Před 4 lety
2
Stavebni firma x konkretni firma
dobrý den mám v plánu nová okna a zajímalo by mě jestli raději volit stavebni firmu nebo firmu kter…
norikakaa
Před 4 lety
2
Rozvržení nábytku - nástřel :)
Ahoj, napadá vás k tomu něco? Je to taková pitomá dispozice do kosodélníka - v tom kosém rohu chce…
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
3
Zakrytí bazénu
Potřebuji poradit ohledně zakrytí bazénu na zahradě. Hledám výrobce nebo dodavatele kvalitních bazé…
simcousek
Před 4 lety
1
Projekt 4+kk (150 m2)
Již mi nejde vymazat diskuze. Foto přidám během zítřka.
veronikaka
Před 4 lety
1
Ploty Polsko - doporučení firmy
Prosím o doporučení firmy, která realizuje ploty. Plot(bloky), který jsme si vybrali jsme našli pou…
silvia_zitniakova
Před 3 lety
2
Plastové vnější parapety...lze koupit?
Zdravím, pár domků okolo má plastové vnější parapety, ale pokud je hledám, úplně se nedaří. Jen hli…
arnyzn
Před 4 lety
1
Hliníková/ ocelová plotova vypln
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat budeme dělat plot a chtěli by jsme plotové hliníkové/ ocelové ne v…
jana0009
Před 4 lety
1
Jak kotvit do fasády montované drevostavby
Dobrt den. Máme montovanou dřevostavbu- velkoplošné sendvičové panely. A chtěli bychom na fasádu p…
jirkajn
Před 4 lety
2
Lednice a zásuvka
Dobrý den,prosím vás kde máte umístěnou zásuvku u volně stojící lednice?V bytě máme ve výši 150 cm …
raziel628
Před 4 lety
10
Jde o plevel?
Dobrý den, ráda bych zeptala zda jde o trávu, která je chtěnou součástí trávníku anebo jde o plevel…
davecom
Před 4 lety
12
El. sloupek na hranici pozemku
Dobry den, ahoj..delali sme si na pozemku elektriku a muz s elektrikarem "zasadili" nas el.sloupek …
candat
Před 4 lety
2
Zkušenosti s Hypoteční bankou
Zdravím, máte někdo zkušenosti s Hypoteční bankou na výstavbu? Jde mi hlavně o čerpání, jestli u vá…
ozzy77
Před 4 lety
8
Co prosím říkáte na tento projekt?
Dobrý den, budeme rádi za jakoukoliv připomínku k tomuto projektu. Mate někdo zkušenost s takovým v…
lenkito10
Před 4 lety
1
2
42
Jaká frakce štěrku
Poradíte mi, jakou zvolit frakci štěrku kolem domu místo okapového chodníčku? Chtěla bych dát kolem…
jenye
Před 4 lety
11
Jak vyčistit dřevěnou podlahu od map po vlhkosti
Ahoj, mohl bych se zeptat, odsunul jsem nábytek a na podlaze je ošklivá mapa nažloutlo-hnědá, asi …
fyii
Před 4 lety
2
1
2
…
197
198
199
200
201
…