O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tržní vs odhadní cena pozemku
Zdravím, jak moc se může lišit odhadní cena u banky vs. ta tržní? V naší lokalitě se zasíťované po…
kokoko123
Před 5 lety
10
Dvojgaráž s pracovnou
Dobrý den, Na zahradě RD bychom příští rok rádi postavili dvojgaráž s pracovnou a malou koupelnou…
jozkakomosny
Před 3 lety
10
Dispozice kuchyně a obýváku
Ahoj, prosím poradte jak rozmístit nábytek v kuchynoobyvaku. Prostor je trochu komplikovanější, nap…
zofkaaz
Před 5 lety
9
Jak dlouho trvá projekt sítí
Dobrý den, čekáme na pozemek od obce. Poslední info, co máme je, že se začal dělat projekt na inže…
jose10r
Před 5 lety
11
Hlavní jistič 3x16A
Dobrý den, nedávno jsem se tu bavil o chráníči do zásuvky na čerpadlo na chatu, má otázka zní, co b…
vladimir_sacha
Před 5 lety
20
Dřevostavba - izolace dřevostavby
Předem zdravím, budeme stavit malou dřevostavbu - "zahradní domek celoročně využitelný", potřeb…
zubr487
Před 5 lety
9
Dešťová jímka
Jakou máte dešťovou jímku? Plastovou nebo betonovou? Chceme 6m3. Zemina je jílová. Tak nevíme jakou…
honzik75
Před 5 lety
21
Skladba podlahy pod krbem
Ahoj stavebníci. Řeším detail skladby podlahy pod krbem. Bohužel tento detail v projektu nemám, a n…
jarin1
Před 5 lety
8
sponzor fóra
Stropy vysoké 3,5 m, bude stačit ústřední topení
Dobrý den, hodláme u nového bytu v novostavbě zachovat vysoké industriální stropy 3,5m, byt je o ro…
zubr487
Před 5 lety
10
Plášť a duše na zahradní kolečka
Prosím o radu. Potřebuji na netu objednat duši a plášť na zahradnická kolečka. Na plášti je označen…
kateee1111
Před 5 lety
1
Črpadlo - vrtaná studna
Dobrý den, zakoupili jsme domek s čerstvě vyvrtanou studnou - ještě k ní nemáme žádné doklady. Ze z…
slunicko76
Před 5 lety
1
Skladba podlahy
Dobrý den, příští rok chceme rekonstruovat starý dům. Spodní patro z 1907 vrchní, druhé patro bylo…
vladimira_l
Před 5 lety
1
Rezervni svetlo? co to znamena?
Dobry den, zjistila jsem, ze v projektu mame znacku svetla s popiskem REZ, tedy rezerva.. vsimla js…
vrajmantak
Před 4 lety
2
Stavební firma Brno a okolí - zděný dům
Zdravím, máte někdo dobré zkušenosti z nějakou stavební firmou z Brna a okolí, která staví z pálen…
maty56
Před 5 lety
5
Porotherm 500 T Profi s vatou
Zdravim, ma nekdo zkusenost s touto tvarnici? Jedna se mi predevsim o koncove cihly u oken, protoz…
lto007
Před 5 lety
6
Doporuceni stavebni firmy - Frydek-Mistek a okoli
Dobry den, Prosim doporucite mi nekdo stavebni firmu na vystavbu domu v drevostavbe? Jedna se o Fry…
renule11
Před 5 lety
1
Čištění chodniků
Poradíte,čím vyčistit chodniky(lepidlo,fasádní barva)?Dekuji
karivoko
Před 5 lety
1
Sokl
Dobrý den,na domku máme sokl z přírodního pískovce a přemýšlíme čím oblozit sokl na přístavbě k dom…
karivoko
Před 5 lety
1
Plotové sloupky
Dobrý den všem,poradíte odolnou barvu,kterou znovu natřít plotové sloupky?Puvodni se bohužel loupe …
slabici
Před 5 lety
2
Hrubá bílá omítka
Zdravím, nemáte někdo tip na hrubou bílou omítku? Upřímně mám v nich zmatek, každopádně bych byl rá…
janzah
Před 5 lety
1
Proudovy chránič do zásuvky
Dobrý den, jelikož prarodiče mají chatu, kde neni dotažen dálkový vodovod, tak se nachází ve sklepě…
obludak
Před 5 lety
13
Výklenek na sprchový šampon apod. ve sprchovém koutě - údržba
Dobrý den, má někdo výklenek ve sprchovém koutě? Jak se udržuje, nezadržuje se tam voda? Případně d…
majkl003
Před 5 lety
14
Jak řešit dlažbu před krbem
Dobrý den, Jak byste prosím řešili dlažbu před krbem? Viz fotka. Do obýváku i kuchyně chceme vinyl …
milan1965
Před 5 lety
13
Heluz Family 38 + 160 polystyren
Zdravím, máte někdo zkušenost s kombinací zdiva Heluz Family 38 a zateplení 160 mm polystyren? M…
petr13
Před 5 lety
2
Jak odstranit zelený pigment z poplastovaných oken?
Ahoj střecháčci, potřebuji radu, jestli jste někdy odstraňovali zelený pigment z oken. Zedníci napo…
kpuctuha
Před 5 lety
1
Plastova okna bez odvodu na kondenzat
Dobrý den, nemáte někdo plastová okna (za foto budu rád) nebo tip na výrobce, který má odvod konden…
1karel1
Před 5 lety
4
Nadzemní bazén se solinátorem
Vybíráme na příští sezónu bazén pro děti, ideálně 1,2m hloubka. Nechceme dělat díru a už vůbec ne b…
capo56
Před 5 lety
1
Výška nadezdívky v podkroví
Dobrý den, prosím jak máte vysokou nadezdívku v obytném podkroví? Máme v plánu střechu 35 stupňů a …
elimatu
Před 5 lety
5
Ekonomiské stavby - jak s nimi komunikujete?
Chtěli jsme se s mužem jít podívat na jeden jejich dům, tak jsem jim napsala a nic, žádná odpověď 😳…
pernicek1
Před 5 lety
6
Projekt bungalov, do L, podlahově cca 210m2
Zdravím vás střecháčci. Poprosím o vlastní názory, doporučení. vylepšení a zavržení k našemu baráč…
petrincak
Před 5 lety
8
1
2
…
272
273
274
275
276
…