O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lavello granitové dřezy
Hezký den, chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s granitovými dřezy Lavello. Nějak nemůžu dohled…
mate2683
Před 4 lety
6
Skleník - obi
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo skleník z hobby marketů a jak je spokojen?
karch
Před 5 lety
1
Prodloužení zastřešení terasy
Krásný den všem, máme bungalov tvaru L a střechu také ve stejném tvaru. Terasu máme dlouhou cca 7m …
bayt
Před 5 lety
2
Zaklady na drevostavbu
dobry den hledam firmu na postaveni zakladni desky na drevostavbu.
n_ergy
Před 5 lety
16
Nopová fólie - ano x ne?
Chtěl bych se zeptat, zda je potřeba instalovat nopovou fólii u novostavby RD. Na domě je provedena…
zubr487
Před 1 měsícem
30
Podlaha v kuchyni
Porad tapu jakou podlahu v kuchyni. Mate nekdo trivrstvou lepenou? Budeme mit v obyvacim oristoru t…
ptjj
Před 5 lety
3
Teak-shop
Dobrý den, máte někdo zkušenost s eshopem Teak-shop a nábytkem Nunning? Je nábytek kvalitní?
radkaskr
Před 5 lety
1
Jaké zastreseni bazenu
Dobrý den, zvažujeme k bazénu 6x3m zastreseni Alukov Azure,je to ještě přijatelná výška,ale cena ne…
toskak
Před 1 měsícem
1
2
32
sponzor fóra
Elektorokotel so solárním, klimatizace či tepelné cerpadlo
Nevíme se rozhodnout jak topit v novostavbe v kombinaci s krbem :slight_smile: vnějaké pozitivne či…
zubr487
Před 5 lety
16
Vrtaná studna Zlín
Dobrý den,doporučíte mi někdo prosím z vlastní zkušenosti solidní firmu pro vrtanou studnu v okolí …
milan_krenek
Před 5 lety
1
Doporučíte truhláře z Tábora a okolí?
Hezký den, doporučí mi někdo šikovného truhláře z Tábora či okolí, který nedělá jen "klasiku" ale …
arwene
Před 3 lety
3
Elektrika v bytě - vypínače, zásuvky, oddělené okruhy - vychytávky
Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li byste mi nedoporučili nějaké vychytávky, které se týkají elektri…
davex
Před 5 lety
5
Jednolitá podlaha, jakou zvolit? Prosím o radu.
Zdravím všechny, obracím se na Vás s dotazem ohledně jednolité podlahy. Už mám hlavu jako balón z…
pj_bydlime
Před 5 lety
3
Tegalit, Figaro, Bergamo, Zenit Evo
Dobrý den, jakou doporučíte z výše uvedených střešní krytinu a z jakého důvodu? Povrchovou úpravu c…
geodett
Před 5 lety
2
Solární panel
Dobrý den, máte někdo zkušenost se zapojením zavlažovacího systému na solární panel ? Nic velkého..…
obludak
Před 5 lety
3
Společné prostory, elektřina
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat.Plánuju rekonstrukci bytu samozřejmě i elektřiny. Rozvaděč (elektrom…
mar79
Před 5 lety
3
Dotaz velikost
Dobrý den, Prosím máte někdo zkušenosti s obývák s kuchyní a jídelnou cca 32,17m2.. Přijde mi to do…
geodett
Před 5 lety
6
Špajz ze sadrokartonu
Ahoj, koupili jsme hotovou novostavbu a nyní si zařizujeme kuchyň. Vymyslela jsem si zřízení špajz…
zubr487
Před 5 lety
4
Masivní střecha Ytong
Zdravím, rozhodli jsme se jít do masivní střechy Ytong. Máme obvodovky a nosné zdi po venec, teď už…
doog
Před 4 lety
9
Uzemni plan a zasitovani
Dobry den, Dokazal by mi nekdo ze sve zkušenosti rict, jak dlouho trva finalni uprava UP pred vyda…
linnosaurus
Před 5 lety
6
Pozemek dle ÚP vhodný pro bydlení v bytových domech
Hezký den, nemáte někdo zkušenost se stavbou RD na pozemku, který je sice v zastavitelném území, al…
cbr
Před 5 lety
1
Pozemek bez IS
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s firmou pozemky21 a Milanem Wotavou? Může mi někdo případně ve zk…
nikra_
Před 5 lety
3
Centrální přívod vzduchu z půdy
Zdravím mohl bych poprosit o radu s centrálním přívodem vzduchu pro krbovou vložku o výkonu do 6kw…
brodrust
Před 5 lety
15
4+kk 75m2
Zdravim, prosim o nazor, zdali by takhle mohlo vypadat dispozicni reseni bungalovu 4+kk uzitne plo…
jkjkj
Před 5 lety
1
2
55
Pračka Miele WWD120 WCS 8kg vs. AEG ProSteam L7FBE68SC - kterou?
Nemáte, prosím, někdo některou z těchto dvou praček? Nemůžu se rozhodnout kterou. AEG je o 6 tis. l…
krista_f
Před 3 lety
1
2
54
Rekonstrukce - novy pudorys
Dobry den, Rekonstruujeme stary dum a zatim nas napadlo toto usporadani. Cos i o tom myslite? Pok…
akcejn
Před 5 lety
1
Zkušenosti s firmou Woodcon
Máte někdo zkušenosti s firmou Woodcon? Moc se nám líbí možnost udělat si vedle domu externí pracov…
pedrop
Před 5 lety
1
Cena základové desky 95m2 svepomoci?
Zdravim, prosim o zkušenosti, rady apod., za kolik lze postavit základovou desku o rozmerech 95m2 …
lenny92
Před 5 lety
3
Kročejová a protihluková izolace v paneláku
Dobrý den. Když jsem byla mladší a blbá (vím to, nemusíte mě na to již upozorňovat 😊), tak jsem si …
vaanule
Před 5 lety
1
Fatrafloor-dub toskánský dveře
Dobrý den, máte někdo podlahu Fatrafloor v dekoru dub toskánský? Od jaké firmy jste k ní sehnali in…
jajinka_007
Před 5 lety
4
1
2
…
274
275
276
277
278
…