O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Americká lednice
Ahoj holky, uvažujeme že koupíme americkou lednici. Máme bílou kuchyň, černou digestoř, troubu, dře…
dorabell
Před 5 lety
4
Obklady a dlažba
Dobrý den, prosím kde jste kupovali dlažbu a obklady do koupelny, wc, chodby? Chceme imitaci dřeva,…
teresh07
Před 5 lety
8
Topná zkouška
Pokládal někdo dlažbu bez topné zkoušky ??
jandour
Před 5 lety
1
Kuchyně - Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod
Zdravím střecháčky, znáte nějakého dobrého truhláře nebo kuchyňské studio v okolí Uh. Hradiště, Zlí…
veruberu_f
Před 5 lety
2
Podlahová krytina na balkon
Dobrý den, řešíme podlahu na lodžii v panelovém domě. Původně jsme chtěli balkon vydláždit, ale pa…
nikola_topinkova
Před 5 lety
1
Dekorativní stěrky - pohledové betony - designové lité podlahy
Dobrý den, v okrese Most poptáváme zhotovitele dekorativní stěnové stěrky imitující beton, a lité d…
sion1426
Před 5 lety
3
Pojištění RD a domácnosti - 2 plnění?
Ahoj, máme uzavřenou pojistku na RD a na domácnost u jedné pojišťovny. V obou smlouvách je uvedeno …
davecom
Před 5 lety
3
Pokjištění RD a domácnosti
Ahoj, máme uzavřenou pojistku na RD a na domácnost u jedné pojišťovny. V obou smlouvách je uvedeno …
davecom
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Pojištění RD a domácnosti
davecom
Před 5 lety
6
Podlahové vytápění,rekonstrukce starého baráku
Dobrý den, chci se zeptat na podlahové topení v jednotlivých místnostech. Jak moc velký problém je,…
rozina2628
Před 5 lety
3
Skříně rychle - zkušenosti s touto firmou?
Ahoj, máte tu někdo zkušenost s posuvnými skříněmi od skrinerychle? mají pěkné fb stránky, na nic…
ozzy77
Před 5 lety
3
Výklenek na vestavěnou skříň
Asi blbá otázka, ale řeším v projektu rozšíření chodby, ale tím by se rozšířily i vyklenky na vesta…
pettrus1210
Před 5 lety
7
Vinyl na vinyl
Dobry den, je mozno lepit vinylovou podlahu na jiz lepeny vinyl (novy)? nelibi se nam v novostavbe …
pavol2468
Před 5 lety
1
Betonový plot - dodavatel?
Hledáme dodavatele betonového plotu. Místo realizace Dubí Bystřice, okres Teplice v Čechách
medunovi
Před 5 lety
1
Sloup
Ahoj, prosím o názor. Finišujem s projektem RD a narazili jsme na problém. Statik nám tvrdí že v pa…
nikina11
Před 5 lety
5
Hledá se střechař -Teplice v Čechách
Hledáme střechaře, nyní objednáváme krov a poté bude třeba položit střechu, materiál dodáme. Místo …
chapax
Před 3 lety
5
OKNA SAMAT
ahoj, máte někdo okna od firmy SAMAT? prosím, jak jste spokojeni. Jejich popis oken: Středové troji…
medunovi
Před 5 lety
1
Otvor do plastové studniční šachty
Mám plastovou šachtu a potřebuji přes její stěnu protáhnout dodatečnou větev vody (buď vodovodní ha…
skunkos
Před 5 lety
4
Pasivní dům - kvalita ve smlouvě
Dobrý den, dával jste si prosím někdo, kdo jste stavěl pasiv, nějaké podmínky o tomto do smlouvy s…
radim2015
Před 4 lety
3
Prosím o postřehy
Dobrý den, Prosím vás o postřehy na začínajícím projektu rodinného domu. Sever je nahoře. Děkuji
ptjj
Před 5 lety
14
Dotaz na návrh rozložení domu
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o názor na rozvržení domu. Samozřejmě máme projektanta, ale mn…
travas
Před 5 lety
12
Dráha - hluková a "vibrační" studie
Dobrý den, zakoupili jsme pozemek v ochranném pásmu železnice. Hluková studie je udělaná. Na podzi…
gocovkaveru
Před 5 lety
1
Vytápění po r 2020
neví prosím někdo, jak to je s vytápěním RD dřevem? dá se jako hlavní zdroj vytápění uvést kotel na…
linnosaurus
Před 5 lety
9
Doporučte dobrého projektanta pasivního domu
Vážení kolegové, jdu k Vám pro radu. S manželkou plánujeme výstavbu pasivního domu, a rádi bychom …
henry6
Před 5 lety
1
Jak zakrýt geotextilií rozrůstající se rostliny...
Prosím poraďte, jak zakrýt (a zda vůbec) geotextilií okrasný záhon, kde jsou vysazeny převážně leva…
jaasminka
Před 5 lety
1
Problém s barvou
Dobrý den, chtěla bych pomoct. Zatepluje nám firma stavebním systémem PCI a začali s námi řešit bar…
rieshelll
Před 5 lety
1
Sladění oken. dvěří a podlahy
Zdravím, zajímalo by mě, jak máte v domečku sladěná okna, dvěře a podlahu, líbili by se nám tmavě …
kronecka007
Před 5 lety
3
Velmi tvrdá voda na splachování
Dobrý den, má někdo zkušenosti se splachováním,příp. filtrací studniční vody?Chtěli jsme využít stu…
ditava
Před 5 lety
13
Bytové družstvo Jak bydlet doma - zkusenosti
Mate zkusenosti s bytovym družstvem Jak bydlet doma? Na ich strankach je velmi malo informacii a zn…
zlinlemik
Před 9 měsíci
1
2
...
...
3
4
96
Vzdálenost domu od hl. silnice
Dobrý den, budu mít domek hned u silnice. Dvere vstupu cca 2 metry od té silnice. Jak by jste mi pr…
martinam76
Před 5 lety
3
1
2
…
300
301
302
303
304
…