O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Závěsné WC pro systém Grohe
Dobrý den, rád bych se na vás obrátil s dotazem. Na stavbě nám dali podomítkový splachovací systém …
solaris
Před 5 lety
5
Vojde sa toto sedenie na terasu 3,5x3m?
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti s týmto typom sedenia na terasu o šírke 3m? Plánujeme urobiť teras…
nina004
Před 5 lety
5
Vinyl lepený prosím o zkušenosti
Prosím Vás jak jste spokojený s lepeným vinylem ,máme panelový byt a nemůžeme se rozhodnout, někdo…
qeszi
Před 5 lety
5
Soused má problem
Chceme mít přístavbu kde vznikne kuchyň. Okna přímo na souseda vedla nás mít nebudeme, do ulice to …
kackabis
Před 5 lety
3
Povolení nebo ohlášky
Nevíte prosím někdo zda je třeba stavební povolení nebo jen ohlaska ? Jde o přístavbu na garáž kde …
cankikris
Před 5 lety
2
Velké okno
Ahoj měla bych prosbu. Máte někdo velké okno až k zemi ve druhém patře ? Budeme mít přístavbu kuc…
luckavra
Před 5 lety
28
Prosíme o foto podlahy Gerlor HQR
Ahoj, moc prosíme o fotky podlah Gerflor HQR. Vybíráme vzor a pouze podle malého vzorníku na prodej…
aludanewra
Před 4 lety
6
Obklady Rako Boa
Máte prosím někdo v koupelně obklad Rako Boa? Moc se nám líbí, tak bych se chtěla zeptat na zkušeno…
berculka1
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Umývátko na wc
Ahoj! Prosím o radu, nemáte někdo zkušenost s umývátkem Kolo Nova Pro? Vybíráme ještě mezi Laufen P…
aloisie
Před 5 lety
3
Návrh RD - zhodnocení
Dobrý den, prosím o zhodnocení půdorysu našeho bungalovu. Pozemek 17,2x30m. Vstup z jihu. Prosím o …
norikakaa
Před 5 lety
2
Svah u doma
Chtěla bych osadit svah u domu, vých.strana, asi tavolníky,ibišek, bobkovišeň, brslen?.. ukončit ne…
maximsoon
Před 5 lety
2
Střešní okna
Zdravím, mohl byste nám prosím někdo poradit, jestli je lepší zvolit střešní okna, která mají vnit…
tulda27
Před 5 lety
12
Nejlevnější varianta plotu
Dobrý den, řešíme plot do ulice, cca 70 m. Viděli jsme různé varianty plotu, nějakou představu co b…
m2s
Před 2 lety
1
2
...
3
67
Zakladova deska - rovinnost, prebrani, prosim radu
Dobry den, prosim o radu - zitra mame prebirat zakladovou desku od vetsi pristavby RD (neni jeste …
martin_fio
Před 5 lety
7
Nivelační stěrka
Máme betonove podlahy a chceme pokládat vinyl, je potřeba nivelační stěrka ? Popř. dělal jste si ně…
jandour
Před 5 lety
3
Těsnost vodovodní a kanalizační přípojky
Prosím o radu, kdo nám vystaví potvrzení o těsnosti vodovodní a kanalizační přípojky? Na stavebním …
xhex
Před 5 lety
2
Vyplatí se dotace Dešťovka?
Zdravim. Přemýšlím o napojeni nadrze na dest. vodu do domu na splachovani 2x wc a na pracku. Nadrz…
lontyna
Před 5 lety
20
Domy Trend s. r. o. - ma nekdo postaveno? Zkusenosti s firmou...
Dobry den, stavel jste nekdo s firmou Domy Trend z Kyjova? Existuje tu jiz jedno vlakno, ale obsah…
jenomkoukam
Před 5 lety
1
Dan z nabyti - vyplati si pockat na zruseni?
Ahoj vsem, mam takovou otazku: nasla jsem vysnenou nemovitost a jednam o jeji koupi. Uz je ten proc…
kristina_jasenska
Před 5 lety
25
Varná deska
Potřebuji poradit s výběrem indukční desky-do nové kuchyně chci určitě 80cm,bez integrované digesto…
qeszi
Před 5 lety
4
Na co si dát pozor při výběru stmívatelného osvětlení? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, řeším osvětlení v bytě v paneláku. Potřebuji dvě přisazená stropní svítidla do předsíně,…
laskovalenicka001
Před 4 lety
16
Designer, doporucite?
Doporucite prosim designera na navrh kuchyni....ale aby vse resil do detailu mel pripadne i rendero…
cankikris
Před 5 lety
3
Picasso (projektant) a spolehlivá stavební firma z JHM kraje
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na Vaše návrhy a doporučení stavební firmy z Jihomoravského kraje…
dkey
Před 5 lety
1
Best
Prosím nemáte někdo plotové tvárnice best colormix Sahara nebo Arabica? Děkuji
iveetkaaa
Před 5 lety
1
Elektro sloupek
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda mi můžete někdo poradit. Vůbec tomu nerozumim. Cca půl metru …
linda_ppd
Před 5 lety
8
Rolety Deň a Noc - nesedí
nemáte skúsenosti s roletami Deň a Noc, že takto visia, a látka je navoľno? Mám v celom byte, a iba…
missy97231
Před 5 lety
1
Námraza na fasádě okolo kastlíků na žaluzie
Řeším problém s námrazou na fasádě. Máme na domě přípravu na předokenní žaluzie ve formě zaomítacíc…
kassal
Před 3 lety
3
Odstín tmavých oken - Metbrush - Alux
Zdravím vás! Mám dotaz k těm, kteří jste se rozhodovali mezi těmito dvěma odstíny oken, jakou jste…
zinzin
Před 4 lety
9
Tarkett
Dobré odpoledne, má někdo vinylovou podlahu značky Tarkett? Pokud ano,mohu poprosit o foto a zkušen…
lenny92
Před 4 lety
2
Bydlení u nemocnice Na Bulovce - hluk ze sanitek
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s bydlením v těsné blízkosti nemocnice? Mám možnost koupit krásný…
esthercerv
Před 5 lety
6
1
2
…
302
303
304
305
306
…