O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Solarni system na ohrev vody - prostup skrz obvodovou zed
Dobry den, mame RD zhruba 13 let a rozhodli jsme se v ramci akce zelena usporam osadit dum s…
hofycz
Před 6 lety
1
Sloupky k bráně, jaké použít?
Ahoj, řeším dilema jestli použít jekle 70x70x5 jako sloupy pro dvojkřídlou bránu. Díl brány bude po…
pepa89
Před 6 lety
1
Svod dešťové vody pod fasádou - zkušenosti
Ahoj, máte zkušenosti s okapem, který je pod fasadou? Jelikož okap má být vidět z cesty, tak se nám…
zubr487
Před 6 lety
7
Velká kuchyně nebo menší se špíží?
Dobrý den, řešíme kuchyň. A já se nemůžu rozhodnout jestli udělat větší kuchyň jak je na druhém ob…
roman_
Před 1 rokem
20
Obkladač Pardubice
Prosím o doporučení obkladače, který umí pracovat s obklady 120x60 - Pardubice
oulli
Před 6 lety
1
Dlažba na terče, jakou máte zkušenost?
Dobrý den, jaké máte, prosím, zkušenosti s dlažbou na terče? Pokud někdo máte, kde a za kolik jste …
luk92
Před 5 lety
8
Bungalov Linear 321, stavíte nebo máte někdo postavený?
Ahoj stavia niekto alebo ma postavený bungalov Linear 321?Zaujimaju ma skúsenosti, pripadne hoďte f…
sipe321
Před 6 lety
2
Na kolik vás přišla dřevěná terasa?
Ahoj, plánujeme rekonstrukci terasy a rozhodujeme se jaký povrch použít. Zavrhli jsme WPC kvůli cen…
tomas80
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Firma Gabon - zkušenosti
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou Gabon? Jste s kuchyní spokojení? Jak dlouho js…
fiaiv
Před 5 lety
6
Krb a obklad - vaše inspirace
Dobrý den, mohla bych poprosit fotku vašich krbů? Nyní realizujeme a potřebujeme inspiraci na vzhle…
qeszi
Před 6 lety
4
Interiérové dveře - jaké doporučujete?
Dobrý den, stavíme rodinný domek a nyní řešíme interiérové dveře. S jakou značkou a s jakým materiá…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
2
41
Stavební pouzdra na dveře značky Scrigrno - zkušenosti
Zdravím, máte zkušenost (pozitivní / negativní) s pouzdry zn. Scrigno? Nabídli nám je ve studiu s d…
janulka21
Před 6 lety
9
Koupit nebo nekoupit tento pozemek?
Zdravím chci se zeptat jestli mám koupit tento pozemek je za slušné peníze ale vedou na jeho hranic…
gigi2
Před 6 lety
6
Demolice - výmaz z katastru
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně výmazu čísla popisného z katastru nemovitosti. Již …
geodett
Před 5 lety
21
Nákup klimatizace/tepelného čerpadla ze zahraničí - zkušenosti
Zdravím, kupoval někdo klimatizaci/tepelné čerpadlo v zahraničí (přes ehop)? Popř. v jakém e-shopu …
ferza
Před 5 lety
6
Vlastnictví vodovodních a kanalizačních přípojek
Hezký den, mám takový zajímavý dotaz/situaci. Je stavební pozemek, na kterém jsou vybudovány a při…
panlorenc
Před 6 lety
6
Sokl marmolit - rada jak postupovat?
Dobrý den. Chtěl bych poradit se soklem u domu na kterém je pouze Xps. Můžete mi někdo prosím porad…
xavik
Před 6 lety
5
Podlaha ve sklepě, jakou vybrat?
Rekonstruuji sklepní prostory v domě ze 30. let. Nové omítky - sanační, podlahy. A přemýšlím, zda b…
maondry
Před 6 lety
5
Sklo sprchového koutu nad spádovou lištou. Je to tak správně?
Sprchový kout HUPPE vyrobený na míru, nicméně namontovaný tak, že vznikl schod nad spádovou lištou.…
zinzin
Před 2 lety
10
Čím zadělat díry po elektrikářích
Hezký den, máme udělané hrubé omítky a dnes ještě dodělával elektrikář schodišťová světla, která mu…
zubr487
Před 6 lety
2
Zeď z kotovice a kamene, lze vybourat 1 0cm?
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně kombinované zdi z kamene a kotovice. Při rekonstrukci k…
simona1512
Před 6 lety
3
Šmouhy na PVC podlaze, co s tím?
Zdravím, nesetkal se někdo s tím, že by se mu na PVC podlaze udělaly takovéhle šmouhy? Bydlíme v do…
zubr487
Před 4 lety
6
WPC latě plotu - prohýbání
Zdravím všechny a prosím o pomoc, radu, zkušenosti ohledně WPC (Wood Plastic Composite) latí na zdě…
fifina86
Před 6 lety
10
Tercova dlazba
Dobry den, Mate prosim nekdo tercovou dlazbu na terase? Popripade by me zajimalo jakou a jake mate …
lumorad
Před 6 lety
1
Laminátová podlaha Egger Classic 32, tl. 8 mm
Dobrý den, prosím můžete mi sdělit zkušenosti s touto podlahou? Máme ji ve standardu a zajímá mne o…
magdik85
Před 6 lety
1
Kde nezapomenout natahat vodu?
Zdravím všechny, chtěl bych se poptat na tipy, kam natahnout vodu/odpady. Kde jste na ně třeba zapo…
xavik
Před 6 lety
11
Síťka do oken
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s vestavěnými síťky v oknech. A zdali jsou …
specnaz84
Před 6 lety
3
Studie RD (sklep+1NP) - co říkáte?
Ahoj všichni, můžete mi prosím prodiskutovat naší studii? Všchny + i -. Na zahradu máme otevřený …
jakubbry
Před 6 lety
11
Jak se jmenuje nátěr na chalupu, co se dával dřív?
Zdravím, nevěděl by někdo jak jsme jmenuje barva, či nátěr chalup, co se dával dřív? Typická če…
tomas80
Před 6 lety
4
Poduvna sitka proti hmyzu do HS portalu
Na kolik vas vysla posuvna sitka do HS portalu? Mame sirku 110cm, nacenili nam to na 7tisic. Je to …
chosse84
Před 6 lety
7
1
2
…
384
385
386
387
388
…