O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skutečné náklady v nízkoenergetickém domě
Zdravím všechny diskutující. Tady jeden nováček, který se rozhoduje pro stavbu RD. Čtu si o HEL…
mt000
Před 4 lety
13
Doba čerpání hypotéky na koupi
Ahoj, řeším prodej družstevního bytu známému a zajímalo by mě, zda nějaká banka umožňuje čerpat hyp…
mam2016
Před 6 lety
2
Jaký máte podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě?
Poradíte mi, jaký máte záklop podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě? RD Rýmařov, pokud se neplet…
walckiers
Před 6 lety
1
Prodej bytu a koupě domu
Jsme v situaci, kdy prodáváme byt a kupujeme dům. Byt je v rezervaci od 21.12. s tím, že kupující s…
kuratkol
Před 6 lety
3
Dvojumyvadlo se skříňkou 120cm - koupit či vyrobit?
Doporučí mi někdo prosím dvojumyvadlo s úložným prostorem šířka 120cm? Koupili jste nebo si nechal…
stelholi
Před 1 rokem
22
Deska Halifax tabák - bílá nebo prachově šedá kuchyně?
Dobrý den, můžete mi poradit? Jsme rozhodnutí pro desku halifax tabák. Líbila se nám již 5 let jedn…
markysek16
Před 6 lety
1
Překlady pro žaluziové kastlíky - hodnota "U" vs. statika
Zdravím na fórum prosím stavebníky, kteří mají předokenní žaluzie v kombinaci 30cm zed + 20cm EP…
suchos
Před 6 lety
11
Kupuji dům, kdo mi pomůže zjistit v jakém je dům stavu?
Dobrý večer, prosím nemám vůbec žádné zkušenosti s koupí nemovitosti. Kdo by mi pomohl zjistit v ja…
molanmolab
Před 6 lety
7
sponzor fóra
Bílé obklady v koupelně - mat nebo lesk?
Ahoj, prosím o radu. Volili byste do malé spodní záložní koupelny o rozměru 1,10 x 3,20 m2 bílé obk…
margot_ka
Před 5 lety
17
Schody bílé s dřevěnými nášlapy - vaše inspirace
Máte prosím bílé schody s nášlapy obložené dřevem? Máte bílou část oblozenou, nebo jen klasickou om…
soleilll
Před 6 lety
2
Likvidace odpadu - stačí potvrzení od sběrného dvora?
Dobry den všem stavitelům, moc prosím o radu - při kolaudaci stačí potvrzení ze sběrného dvora, neb…
ozzy77
Před 6 lety
5
Balkon - ochrana před pádem
Dobrý den, bydlíme v panelovém bytě ve 13. patře a řešíme ochranu balkonu proti pádu. Máme kočky, t…
ookami_hime
Před 6 lety
16
Liberohaus, máte někdo zkušenost s touto firmou?
Ahoj. Máte někdo zkušenost s touto firmou? Jejich ceny mě překvapují. Díky za info.
raadim
Před 6 lety
1
Ručení hypotéky nezasíťovaným pozemkem
Dobrý den, máme nezasíťovaný pozemek, na kterém bude v budoucnu stát dům. Na výstavbu domu si chce…
78marcela
Před 6 lety
7
Dostanu se ke své parcele?
Ahoj, je to asi trošku mimo mísu, moc tomu nerozumím, takže se hned na začátku omlouvám. Ve zkratc…
kryptos1
Před 6 lety
18
Zkušenosti s remoskou
Zdravím všechny. Přemýšleli jsme, zda si domů nepořídíme multifunkční hrnec - ne vždy se nám chce z…
vanef1
Před 6 lety
4
RoDom Bohemia s.r.o. - použitý materiál, průběh stavby, reklamace a jak se v domku bydlí?
Dobrý den všem, docela uvažujeme o dřevostavbě od firmy RoDom Bohemia s.r.o. Recenze na jednání výb…
eathon
Před 4 lety
2
Přikládaní z technické místnosti - interierový kotel nebo krb.vložka s výměníkem?
Všechny zdravím, dokončuji hrubou stavbu a potřebuji vyřešit otázku jaký konkrétní tip zdroje vytáp…
moneta1
Před 6 lety
2
Skladba podlahy na půdě
Plánujeme změnu podlahy na studené půdě, ale s možností zobytnění. Trámy (jejich středy) jsou od se…
walckiers
Před 6 lety
1
Vinylová podlaha Sacasa natural - zkušenosti
Zdravím, máte, prosím, někdo zkušenosti s vinylovou podlahou Sacasa natural? Oslovili nás na staveb…
jt123
Před 3 lety
1
2
...
3
70
Samolepky na sklech oken, jak dostat dolu?
Jdu si pro radu. Nechali jsme na sklech u oken samolepky s označením výrobce a samolepky teď nejdou…
ivaa32
Před 6 lety
5
Okna od firmy IK Servis, máte někdo?
Ahojte, máte někdo okna od firmy IK Servis? Chtěla bych se zeptat na spokojenost s firmou. Děkuji 🙂
ivhe
Před 5 lety
5
Jak hluboké závětří?
Jakou máte hloubku krytého vstupu (závětří) do domu a jak jste s tím spokojeni? Podle normy je 60…
radusko01
Před 6 lety
3
Umístění stolu v kuchyni - u ostrůvku nebo volně?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, jestli nechat v kuchyni ostrůvek a k němu stůl (je nás 5, t…
maanna
Před 6 lety
11
Zkušenosti s webem Český tesař
Dobrý den, nemáte někdo prosím jakoukoliv zkušenost s webem/e-shopem uvedeným v názvu diskuze? Popt…
jarin1
Před 3 lety
4
Rozmístění nábytku v pracovně
Ahoj všem, nějaké nápady jak rozmístit nábytek? Máme do pracovny koupen nábytek ze série malm a ka…
spaghetka
Před 5 lety
3
Schody a zábradlí - doporučíte firmu
Ahoj lidičky, zdárně jsem obložil schody. Na řadu se dostavilo zábradlí, tímto se na Vás obracím, z…
drtek85
Před 6 lety
1
Sprchový kout bez vaničky - podlahové topení
Chtěla bych se zeptat, zedníci nám vyzdili sprchový kout přesně na 90cm, tudíž po omítkách nám tam …
hbboy
Před 6 lety
19
Jak uzemnit podomítkovou baterii?
Našli jsme, že uzemnění se dělá očkem, které je mezi trubkou a baterií, ale jak to udělat u podomít…
hbboy
Před 6 lety
3
Rozšíření terasy zámkovou dlažbou
Chtěla bych se zeptat zda někdo ma zkusenosti se zvětsením terasy pomocí zamkove dlazby. Máme kryto…
ijaija
Před 6 lety
1
1
2
…
411
412
413
414
415
…