O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vhodný rozměr stavebního pozemku
Dobrý den, chtěl bych prodat pozemek ve výborné lokalitě o celkové výměře 2112 m2. pozemek je obdel…
zzikk
Před 6 lety
1
2
50
Řešil jste někdo provizorní parapety u hrubé stavby?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jste někdo řešil provizorní venkovní parapety u hrubé stavby. …
kocanda123
Před 6 lety
4
Bílé dveře a černé kování, máte někdo?
Máte? Prosím o vaše názory, případně fota realizací. Hodně mě tato kombinace zaujala k dubové podla…
qeszi
Před 6 lety
2
Vytopení bytu - nejasná příčina - kdo ponese náklady?
Dobrý den, v rohu koupelny mám vlhký flek. Sousedé o patro níže pak mají flek na stejné místě. (…
martinam76
Před 6 lety
5
Rozvod tepla od kamen do dalších místností
Zdravím všechny. řešil tu někdo rozvod tepla z kamen do pokoje ob místnost? V obýváku chci volně s…
amores
Před 6 lety
1
Popraskaná fasáda, je to normální?
Dobrý den, v listopadu nám byla natáhla fasáda. Dnes jsem si všiml, že po celé fasádě máme tyto pr…
vand
Před 6 lety
9
Prosím pomoc s projektem
Ahoj všichni. Máme navrženy projekt a čeká nás schůzka, kde si máme ještě vyjasnit, co se nám líbí …
silvii24
Před 6 lety
7
Podlaha wineo Calm concrete nebo vision concrete chill lepený. Máte?
Hledám foto v reálu. Moc díky.
kubickovi
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Vícepráce při stavbě domu, máte s tím zkušenosti?
Plánujeme stavbu bungalovu a vybíráme řemeslníky. Při několika schůzkách a konzultacích bylo meziře…
jancu01
Před 6 lety
9
Kuchyně návrh - co byste změnili?
Co byste prosím změnili na návrhu. Barevně to bude bílá, antracit a dřevo. Pozadí pracovní desky bu…
ookami_hime
Před 6 lety
10
Uspořádaní, vyváženost a proporce oken
Řeším jak uspořádat okna, jejich velikost, jestli mít jenom jedno okno na přízemí (předný) vzhledem…
tulda27
Před 6 lety
19
Příjmy z pronájmu a daňové přiznání
Ačkoliv často radím ohledně odpočtů na dani, mzdy a dovolené, tak příjmy z pronájmu vyplňuji poprvé…
mitoma
Před 6 lety
11
Podlahové topení GIACOMINI, záruka 25 let?
Zdravím, máte tu někdo podlahové topení od GIACOMINI? Mám na tento systém nabídku na plochu 152m2 …
hbboy
Před 6 lety
5
Propojení mezi kuchyní a obývacím pokojem, jak uspořádat?
Ahoj stavaři:-) Mám prosbu. Nemá někdo dobrý nápad ohledně propojení kuchyně s obývacím pokojem? Ře…
petuso
Před 6 lety
2
Montovaná garáž - tip na dodavatele
Ahoj, nemáte,prosím,někdo typ na dodavatele montovaných (plechových,dřevostavba...) garáží? Přede…
paskal11
Před 6 lety
3
Garnýž nad okna za podhledem - řešení
Ahoj, nemáte, prosím, někdo vyřešenou garnýž nad okny za podhledem ze sádrokartonu a foto tohoto ře…
radim2015
Před 4 lety
7
Stavební povolení bez inženýrských sítí
Dobrý den, jak je to prosím se stavebním povolením (ne ohláškou), když ještě nejsou povolené sítě? …
jozkakomosny
Před 1 rokem
11
Máte prosím někdo okna Streifen Douglasie 27?
Mate nekdo fokt realnou s oknama v barve: Streifen Douglasie 27? Nebo po propage Nebraska Premium 3…
lumorad
Před 6 lety
3
Dostavba terasy k domu
Ahoj, řešíme teď menší problém. Máme postavenou dřevostavbu a v projektu máme i zakreslenou terasu …
puhelin
Před 6 lety
28
Podlahy Classen - ceramin Neo 2.0 (zkušenosti)
Prosím, máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou řada CERAMIN Neo 2.0. od firmy Classen? V minulo…
orchestr1
Před 2 lety
10
Podlahové topení, musí k to mu být ještě krbová kamna?
Mám dotaz ohledně topení v bungalovu." Plánujeme" teplovodní topení podlahové, lino PVC, a kotel pl…
hbboy
Před 6 lety
17
Dveře Sepos, jste spokojeni?
Máte prosím zkušenosti s firmou Sepos? Poprosím info a kdyztak i foto dveří jestli máte :-) Děkuji…
veejdaa
Před 6 lety
9
Korpus kuchyně - kvalita provedení
Dobrý den, právě nám truhlář začal montovat kuchyň a prosím Vás o radu. Jsem detailista, nebo je no…
betelges
Před 5 lety
30
Projekt bungalovu 4kk - co na něj říkáte?
Ahoj, ráda bych znala Váš názor na přiložený půdorys bungalovu. Co by jste změnili a naopak, co …
ookami_hime
Před 6 lety
12
Barva stěn v obývacím pokoji
Ahojky, v obyvaku mame tyrkysove doplnky (koberec - jen maly, polstare, obraz, ramecky na fotky). …
tinuskaa1
Před 6 lety
10
Co lze v projektu změnit po ohlášení stavby?
Ahoj, rada bych se zeptala, co vse se da na dobe nakonec postavit jinak oproti projektove dokumenta…
milanq
Před 3 lety
1
2
47
Zhodnocení projektu menšího 4+kk
Zdravím všechny. Jistě to dobře znáte, po hodinách a hodinách diskuzí už se nám o projetku domu i z…
pe_ma2
Před 6 lety
1
2
...
3
68
Pozemek - možnost přesunu vedení plynu?
Dobrý den, se ženou už nějakou dobu hledáme stavební pozemek. Bohužel v našem okolí je jich celk…
tulda27
Před 6 lety
10
A-keramika - tragická zkušenost
Ahojte, po skusenosti, ktora svojim rozsahom zatial prekonala vsetko, co sa mi v oblasti neseriozn…
ozzy77
Před 6 lety
8
Co vše do podlahy?
Dobrý den, S přítelem jsme koupili dům, bouráme vše co se dá a dostalo se na podlahy, vybourali …
l_sekanina
Před 6 lety
12
1
2
…
412
413
414
415
416
…