O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Osobní zkušenost s TČ Nordline?
Ahoj všem, mám dotaz na ty, kteří mají osobní zkušenost s levnějším TČ od nordline. Cena vypadá hod…
petr_harmady
Před 4 lety
8
Stavební úřad nedovoluje černou střechu, jak řešit?
Zdravím, mám na Vás velkou prosbu. Chtěla jsem černou střechu, ale paní na stavebním úřadě nam ji n…
vrajmantak
Před 6 lety
1
2
46
Dokáže někdo odhadnout cenu základu?
Ahoj, na jaře bych se chtěl konečeně pustit do stání na auta s místností a předním plotem. Dokázal …
zdenna
Před 7 lety
14
Dřevostavby od Haas-Fertigbau - aktuální zkušenosti
Prosim o nejake info o drevostavbach teto firmy.Recenze jsou pouze na jejich strankach.Zajimalo by …
k2mb
Před 7 lety
1
Půdorys bungalov 4+kk
Dobrý den, můžete mi zhodnotit tento půdorys, zkouším si to sám doma, tak by mě zajímal váš názor. …
bamak
Před 7 lety
20
Dřez "vedle" varné desky
Mate nekdo drez "vedle" (prostor mezi je cca 90cm) varne desky? Kolik mista je mezi nimi ideal? Jak…
puhelin
Před 7 lety
10
Světlá indukce šíře 75-80 cm - doporučení
Nemáte prosím tip na širší bílou/šedou indukční desku v ceně do 15 000,-? Líbí se mi Electrolux EHI…
simonarasto1508
Před 6 lety
8
Připomínky k návrhu kuchyně
Dobrý den, delší dobu sleduji web bez registrace. A nyní přicházím s mojí prosbou o konzultaci. Nap…
dominika8855
Před 5 lety
22
sponzor fóra
Základy pro zahradní domek - patky, vruty a jinak?
Ahoj, chci se vrhnout na jaře do zahradního domku ze dřeva. Líbí se mi stavba "americkou" metodou 2…
atilius
Před 5 lety
15
Hodnoty požární odolnosti stavebních konstrukcí
Dobrý den, budeme mít v obývací části otevřený krov a chtěli jsme podbít podhledy palubkami místo …
jakuda
Před 7 lety
17
Voda z bojleru nestačí. Jak vyřešit rychlejší obnovu teplé vody?
Ahoj, máme 3 roky starý dům a na ohře vody používáme 125l bojler, který vytápíme na 60 stupňů. M…
dreambox
Před 7 lety
12
Dekor v kuchyni dub Lancelot, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte někdo kuchyni v dekoru DUB LANCELOT? Mohla bych prosím poprosit fota jak vaše kuchyň v…
veejdaa
Před 7 lety
1
Pračka a sušička - dohromady nebo zvlášť?
Dobry den, muzu poprosit o zkusenosti se susickou zda poridit a jestli zvlast pracku a zvlast susic…
loken
Před 5 lety
11
Dřevostavba. Jste spokojený a s jakou firmou jste stavěli?
Chtěli by jsme jít do dřevostavby hlavně ohledně rychlosti výstavby nemůžeme si dovolit čekat na po…
jahooodka
Před 7 lety
16
Čím obložit koupelnu?
Líbí se mi koupelny tohoto typu. Přemýšlím, čím obložit? Má někdo zkušenosti s dřevěnými palubkami…
arilas
Před 7 lety
3
Prosím o názor na projekt bungalovu
Projekt není finální, nelíbí se nám uspořádání obýváku a kuchyně , špíze. Děkujeme za názory
aneri53
Před 7 lety
12
Kde koupit vybavení na gril?
poradíte mi někdo, kde koupit kvalitné nože vhodné především na gril? Děkuji
oskar83
Před 7 lety
3
Vytápění elektřinou v malém bytě
Zdravím. Koupil jsem a rekonstruuji byt v cihlové bytovce. Bytovka je 3 podlažní a mám prostřední b…
martas81
Před 7 lety
9
Boj s myší
Ahojte, zjisili jsme že nám kolem žaluzií (venkovní žaluzie nad okny utopená v polystyrenu) pobíhá …
candat
Před 6 lety
13
Krbová kamna nebo krbová vložka?
Zdravím, jaké jsou výhody a nevýhody kamen a krbové vložky? Může někdo posoudit případně doporučit?…
warflyer
Před 6 lety
8
Cena stavby domečku v okolí Plzně
Dobrý den, s partnerem přemýšlíme o stavbě domečku v okolí Plzně. Můžete se svěřit, na kolik vás st…
dita_a_ivan
Před 7 lety
4
Posunout dveře viz příloha a kam uložit dřevo v tech. místnosti?
Chtěla bych požádat o názor, posunuli byste dveře do středu technické místností? Slouží hlavně k za…
viados
Před 7 lety
6
Hradec Králové - stavba RD, jak dlouho trvá vyřízení papírů?
Chtela jsem se zeptat , jestli nekdo stavi v HK ? Jak dlouho mu trvaly veskere papiry ? Popripade s…
kenhany
Před 7 lety
1
Cena dřevostavby vs. zděný dům
Zvažujeme stavbu dřevostavby. Jen mě ted napadla otázka co vlastně v dnešní době výjde lépe.Děkuji …
jajusskaa
Před 7 lety
1
Máme podlahové topení, zapojili jsme, ale netopí
Ahoj, mám dotaz. Máme podlahové topení, zapojili jsme Honeywell evohome a netopí to. Prvky teoretic…
rad5
Před 7 lety
5
Dřevěná fasáda - obklad, doporučení na firmu a cenové srovnání
Dobrý den všem. Chtěli bychom na náš rodinný dům dřevěnou provětrávanou fasádu, ideálně sibiřský mo…
lynxlynxx
Před 7 lety
3
Prodali byste přední část pozemku?
Dobrý den, vlastníme vyznačený pozemek, součástí stavební parcely je starý dům a stodola, který nec…
tulda27
Před 6 lety
25
Jaké sklo do světlíků vedle hlavních dveří?
Zdravím, máme trochu dilema jaké dát sklo do světlíku (šířky 70cm) vedle vstupnich dveří. Chtěli by…
people
Před 4 lety
7
Změna půdorysu, když už jsme ho dali bance
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda se musime drzet projektu(hruba kubatura)ktery jsme dali ban…
eileenk
Před 6 lety
5
Můžu se zeptat na vaší spotřebu plynu?
Můžu se zeptat na Vaši spotřebu plynu? Zatopili jsme první týden (v domě-novostavbě bylo 5-6C) ale …
josef_vavra
Před 6 lety
6
1
2
…
437
438
439
440
441
…