O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zahradní domek - svépomocí
Ahoj, našel by se mezi náma nějaký kutil který si stavěl sám zahradní domek na nářadí apd? Pokud a…
doog
Před 3 lety
29
Přestavba bytu 2+1, řešení
Ahoj holky,neresily jste nekdo prestavbu ve 2+1. Konkretne z kuchyne loznice a kuchyn presunutou do…
mikulas999
Před 6 lety
2
Kam dát televizi?
Ahoj, máme dilema, kam dát v obýváku televizi, v úvahu připadá příčka ke kuchyni nebo zeď mezi okny…
ivaa32
Před 7 lety
4
Věcné břemeno k více pozemkům, jde to?
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat,zda mate nekdo zkusenosti se sepsanim vecneho bremene k nekoli…
markitka14
Před 7 lety
1
Zazimování solarní sprchy
Dobrý den, jak zazimováváte solarní sprchu? Odmontováváte hlavice, vyfukujete nějak vodu atd.? D…
petrsv1000
Před 7 lety
3
Orientace pozemku
Ahoj, jaké jsou podle Vás optimální orientace pozemků, stačí vzhledem k přístupové cestě? Většinou …
slabici
Před 7 lety
7
Zkušenosti, doporučení střechy
Zdravím, máte někdo zkušenosti s polskou firmou na střechy, popř. u které firmy jste si nechávali d…
martulad
Před 7 lety
1
Jaké máte doma termostaty pro podlahové topení?
Ahoj všem :-) jaké máte doma termostaty pro podlahové vytápění? Potřebujeme jich celkem dost a peně…
boert
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Červená střecha s šedou fasádou
Zdravím, můžete mi někdo poradit, musíme mít červenou barvu střechy a ja bych chtěla šedou fasadu, …
antoinet
Před 7 lety
4
Bungalov - vaše připomínky
Dobrý den, prosím vás moc o vaše názory a připomínky k mnou upravenému nákresu bungalovu Lucie 7.…
rimmer
Před 7 lety
7
Elektrokotel "hučí" - co s tím?
Jdu si pro radu, jsme z toho zoufalí. Máme v novostavbě, kam se máme nastěhovat elektrokotel a v lo…
chik_chikitka
Před 7 lety
12
Lze darovat část cesty, kde je věcné břemeno?
Dobrý den, k pozemku, který jsme dostali darem, vede cesta s věcným břemenem. 3/7 této cesty patří …
6miska4
Před 7 lety
1
Názor na bungalov
Krásný den, co říkáte na tento bungalov? Změnili byste něco? Uvažujeme o něm, jen si nejsem jistá p…
jenye
Před 7 lety
16
Prasklé podlahy dřevostavba
Dobrý den. Prosím o radu. Již máme 3 týdny vylité podlahy v tloušťce 5 cm,pod nimy el.topné kabely …
tomas80
Před 7 lety
12
Kuchyně Bolzano z XXL, nemáte ji někdo?
Dobrý den, nemáte někdo kuchyni Bolzano z XXL z Polska? Potřebovala bych inspiraci.
1pipaa
Před 7 lety
1
Krbová vložka ve vyšší poloze
Dobry den, nemate nekdo umistenou krbovou vlozku vyse nad zemi? Standartne se pry dava 50cm na…
hanjoch
Před 7 lety
1
Kuchyně Oresi - recenze
Dobrý den, mohu poprosit o recenzi? Má někdo s přítomných kuchyň Oresi a jak je spokojený? Děkuji
skunkos
Před 7 lety
14
Tepelné čerpadlo jako jediný zdroj vytápění novostavby
Je možné mít jako jediný zdroj vytápění novostavby tepelné čerpadlo vzduch - voda? Podlahové vytápě…
puhelin
Před 6 lety
1
2
33
Harmonogram stavby svépomocí
Zdravím všechny. Je mezi vámi někdo, kdo stavěl svépomocí a poslal by mi harmonogram prací? Je mi j…
pepitocz
Před 7 lety
6
Neprůhledná okna - jakou variantu zvolit?
Dobrý den, jakou variantu jste zvolili? Chci aby varianta neubírala příliš na světle a zároveň vypa…
mirekb
Před 7 lety
4
Zkušenosti s elektrickými topnými rohožemi
DObry den mate nekdo zkusenosti s elektrickymi topnymi rohozemi v novostavbe? Konkretne ECOFLOOR 41…
jakuda
Před 7 lety
10
Posuvné dveře po zdi
Ahoj. Potřebovala bych poradit nebo slyšet názor druhých, jak oddělit obývák od chodby. Teď tam dve…
maroz
Před 7 lety
6
Bungalov 873, máte někdo postavený?
Prosím,má někdo postavený bungalov 873 od euroline?Děkuji moc Petra
hrape
Před 7 lety
1
Poradíte co vylepšit - bungalov 4kk + garáž a garážové stání
Hezký večer. Vím, že podobných diskuzí je tu 100+1, nicméně i já budu ráda, pokud mi napíšete názor…
pepitocz
Před 7 lety
9
Projekt - prosba o názor
Prosim o názor děkuji.
ivcac93
Před 7 lety
15
Jakou barvu obkladu k bílé kuchyni a tmavé desce?
Hezký den všem, prosím o názor na barvu obkladů, nějak se nemohu rozhodnout. Celá kuchyně bude matn…
jitpa
Před 7 lety
8
Dotace na dešťovou nádrž - ano či ne?
Má někdo zkušenost s realizací dešťovky na dotaci? Co je výhodnější - udělat svépomocí nebo na dota…
nitro
Před 7 lety
5
Vytápění novostavby
Dobrý den, příští rok budeme stavět, tak přemýšlím o správném vytápění domu, který bude mít ztrát…
wpavel
Před 5 lety
1
2
42
Štěrková příjezdová cesta - stavební úřad chce asfaltovou
Dobrý den, prosím o radu k příjezdové cestě, kterou musíme vybudovat. Nejlevnější varianta pro nás …
jose10r
Před 7 lety
7
Jak máte řešené okno nad kuchyňskou linkou?
Prosim jak mate resene okno nad kuchynskou linkou? Pracovni desku protazenou i misto parapetu, neb…
pe.martina
Před 7 lety
13
1
2
…
444
445
446
447
448
…