O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce na klíč panelákového bytu - firma z Prahy
Dobrý den, chystám se na rekonstrukci panelákového bytu 2+kk (45 m2) v Praze - nové bytové jádro, p…
pasiphae
Před 7 lety
1
Velikost HS portálu - vaše zkušenosti
Ahoj obracím se na vas s prosbou o vas názor stavíme dům a máme plánovaný Hs portál 3,5m s tím ze j…
luciifer
Před 7 lety
1
2
35
Atypická sprchová zástěna - na koho se obrátit?
Ahoj, potřebuji do koupelny udělat skleněnou zástěnu do sprchy atypických rozměrů za rozumnou ce…
zaplik1
Před 7 lety
4
Hlavová sprcha na stejné straně jako vchod do sprchy
Zdravím, nemáte někdo obdélníkový sprchový kout, kde je hlavová sprcha např. vlevo a vchod do s…
ookami_hime
Před 7 lety
7
Projektant RD z Brna a okolí
Dobry den, shanime spolehliveho a zkuseneho projektanta, ktery by nam udelal navrh rodinneho domu. …
gaginaa
Před 7 lety
9
Názor na projekt - znovu a snad lépe
Vstup z východu, pro 3 osoby. Děkuji :-)
funnym
Před 3 lety
27
Zelena střecha. Máte jí někdo?
Dobry vecer, mate nekdo zelenou strechu na dome? Premyslim o ni aspon na pegolu. Skalnicky a kacire…
tomasbucek
Před 7 lety
7
Problémy ze sousedem - jak to řešit?
Zdravím, mám douholeté problémy se sousedem na chalupě a potřeboval bych poradit, jak se bránit a…
ajdam9
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Šikovný zedník České Budějovice?
Dobrý den, příští jaro začínáme stavět. Prosím, kdo ví o šikovném zedníkovi nebo partě řemeslníků? …
ptjj
Před 7 lety
3
Kotvení skleněného zábradlí u francouzského okna
Zdravím, právě řešíme projekt RD a přemýšlíme jaká okna do štítu. Rádi bychom francouzská, jedno…
jajinka121
Před 7 lety
11
Jak řešit problémového souseda?
Dobry den. Predem se omlouvam pokud se tu jiz takove tema resilo ale jiz jsem bezradny a nevim jak …
lommi
Před 3 lety
31
Prodej pozemku další osobě z rodiny - je to možné?
Máme pozemek a chceme pás pozemku po celé délce prodat další osobě z rodiny at nemusíme sousedit s…
spagetka123
Před 7 lety
3
Vaše názory na nákres a rozložení místností v RD
Ahoj, prosim o nazory na vlozene foto planu rozlozeni mistnoati. Zatim opravdu jen orientacne (…
luj89
Před 7 lety
21
Zatravňovací dlažba Akvabelis Best - máte někdo zkušenost?
Ahoj, uvažujeme o zatravňovací dlažbě Akvabelis od Bestu, na parkovací staní a chodníčky kolem domu…
houzkova
Před 6 lety
8
Šár nad věncem z Porfixu
Zdravím, právě jsem dodělal věnec, respektive mám vyzděno 10 šárů + věnec o výšce 25cm tj. výška o…
lysakpav
Před 7 lety
2
Bilé vchodové dveře a vrata do garáže. Jaká je údržba?
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, zda zpětně nelitujete toho, že máte bílé vchodové dveře a garážová…
teron
Před 7 lety
4
Kombinace hliník a plast v jednom RD
Máte někdo kombinaci v RD okna plastová, HS portál hliník? Jak to vypadá? Okna bych klidně brala pl…
teron
Před 7 lety
6
Je náročné namontovat obložky a dveře v novostavbě?
Zvládnu sám namontovat oblozky a dveře do novostavby? Je to náročné nebo to zvladate také sami. Dík…
keany
Před 7 lety
3
Jakou zvolit variantu obkladu?
Zdravim vsechny, prosim o radu. Nemohu se rozhodbout mezi dvema moznostma obkladu koupelny. Co mysl…
jenies
Před 7 lety
7
Offsetová hypotéka - vaše zkušenosti
Zdravím, prosím informace od někoho kdo máte přehled či reálné zkušenosti s offsetovou hypotékou. …
ookami_hime
Před 7 lety
15
Barva palubek v interiéru a podbití pod střechou zvenku
Ahoj,prave resime jakou barvou natřít krovy (v obýváku budou přiznané krovy a mezi nimi sadrokarton…
avv
Před 7 lety
18
Zkušenost s ČOV od firmy Gonap typ 5 PA
Zdravím, chtěla bych Vás požádat o zkušenosti z čističkou odpadních vod od firmy Gonap typ 5 PA. D…
bobsinek
Před 7 lety
4
Připojení na kanalazici - použití zpětné klapky
Zdravím, měl bych dotaz na zkušenější. Potřebuju se připojit na kanalizaci. Revizní šachta k připoj…
tominnecas
Před 7 lety
4
Věncový systém Velox na bungalov
Máte někdo zkušennosti s tímto věncovým systémem Velox na věnec domu? jednalo by se o bungalov z 5…
qwero
Před 6 lety
9
Jak udělat novou komoru ze sádrokartonu?
Ahoj všem, bohužel v bytě nemáme žádné větší úložné místo, kam bychom schovali různé věci. A tak js…
japona
Před 7 lety
2
Řešení a zařízení ložnice v domě typ Kubis
Pochlubite se jak máte vyřešeno ložnici v Kubisu? Ten prostor je velmi clenity a furt ji máme takov…
kubismam
Před 7 lety
1
Plot z pletiva s napínacím drátem - použít šikmou vzpěru ke krajnímu sloupku z jeklu 100 x 100 mm?
Plot ze čtyřhranného pletiva bude ukončen u sloupku branky z jeklu 100 x 100 mm. Mám ho podepřít ši…
viados
Před 7 lety
1
Prosím o názory na projekt RD
Ahoj, rýsuji si projekt RD a chtěl jsem znát vaše názory a případně co by jste udělali jinak. …
lesla
Před 7 lety
8
Přílohy k Žádosti o vydání společného povolení (RD + ČOV + studna)
Kdo už máte za sebou vyřizování společného povolení na RD a související stavby, jaká stanoviska dot…
puhelin
Před 7 lety
4
Výpočet podlahové plochy - potřebujeme snížit
Dobrý den, může mi prosím někdo vysvětlit co vše se zapocitava do podlahové plochy? Jde mi o vnitřn…
kntsz
Před 7 lety
7
1
2
…
472
473
474
475
476
…