O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lepicí a stěrkovací hmota na fasádu - jakou zvolit značku?
Dobrý den, jaká je nejlepší (poměr/cena/výkon) lepicí a sterkovaci hmota??? Děkuji za názory
travas
Před 7 lety
3
Výběr plastových oken - Ryzí okna vs. Ablak vs. Okna Morávek
Z důvodu stěhování se chystám k výměně dřevěných oken za plastová. Po třídění příchozích nabídek mi…
bazantovam
Před 7 lety
1
Pod čím hledat firmu na vyvezení jímky?
Pod čím hledat firmu na vyvezení jímky? Koupili jsme nemovitost s plnou jímkou bez dokumentace. Vy…
petrazap
Před 7 lety
4
Betonová kuchyňská deska?
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo má betonovou kuchyňskou desku?? Jaké máte s tímto materiálem zkuše…
nanyska
Před 7 lety
12
Ytong nebo cihla?
Prosim poradte z ceho stavet. Pokud uz mate hotovy dum jake mate zkusenosti s temito materiali deku…
wartx
Před 2 lety
9
Kolik by nám banka půjčila?
Dobrý den, prosím o radu. Nyní kupujeme pozemek za cca 2,25mil Kč. Zaplacenou máme zálohu 20% a ček…
s.arinka
Před 7 lety
7
Je tu někdo kdo bydlí kolem Mnichovic a Ondřejova? Jste spokojeni?
Zvazujeme koupi pozemku, a tak se chci zeptat jak se vam kolem Mnichovic a u Ondrejova zije? Jak se…
sarotka
Před 7 lety
1
Pračka a myčka vedle sebe v kuchyni - nevadí?
Ahoj, chtěla bych se zeptat :) Budeme si pronajímat byt a v kuchyni je místo pod linkou. Píšou,…
jozefka12
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Odvodnění kolem základu novostavby
Ahoj, prosím o zkušenosti s odvodněním kolem domu novostavby. Pro představu máme dům zasazený do sv…
suchos
Před 7 lety
10
Šedá okna - jaké apu lišty?
Dobrý den všem, mohla bych se prosím zeptat jaké apu lišty při omítkách dávali majitelé šedých oken…
pevas
Před 7 lety
1
Vyhodnocení příkonu pro nové vytápění RD - na koho se obrátit?
Dobrý den, předěláváme domeček a paní na stavebním úřadě po nás k projektové dokumentaci vyžaduje …
pavluska88
Před 7 lety
1
Centrální vysavač - ano či ne?
Ahoj všem. Stavíme domek, bungalov, a nyní je čas se rozhodnout, zdali centrální vysavač nebo ne. P…
petrazelhoty
Před 5 lety
30
Jak odhlučnit starý strop ze dřeva a rákosu?
Prosim, jake jsou moznosti odhlucneni stropu, ktery je stary dreveny s rakosem (+ oble rohy)? Vys…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
5
Voda a skvrny na dřevě nosníku
Pekný deň, firma nám začala osadzovať nosníky pod budúci dom, ide o nosníky z modřínu. Na jednom…
sarin_ka
Před 3 lety
6
Novostavba Praha Kobylisy
Dobrý den, jsme mladí manželé a uvažujeme o stavbě na klíč v okolí Prahy Kobylis. Bydlíme v nájmu, …
mitoma
Před 7 lety
23
Odstranění živého plotu
Krásný den, koupili jsme dům se zahrádkou kde na jedné straně máme na našem pozemku živý plot z thu…
puhelin
Před 7 lety
2
Bydlí někdo v Poleradech u Prahy?
Zdravím. S manželem uvažujeme nad koupí bytu v Poleradech u Prahy v developerském projektu NOVÉ PO…
carlot
Před 6 lety
2
Zatravňovací dlažba - přejet vibrační deskou?
Zdar, na dvoře realizujeme zatravňovací dlažbu Vega od Bestu, viz https://www.best.info/nas-sort…
lukoid
Před 7 lety
1
Hypotéka na 2 miliony
Dobrý den, budeme stavět a chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost. Pozemek je psaný …
mstrecha
Před 7 lety
18
Osvětlení do domku
rada bych se s vami poradila ohledne osvetleni do domku. Vybrali sme si LEDkove svetla od Emosu, al…
kackasz
Před 7 lety
7
Kdy lepit ipu po penetraci ?
Dobrý den, poradíte mi, prosím, jak dlouho před lepením Ipy zákl. desky může být deska napenetrovan…
ivankafiury
Před 7 lety
7
Ozvučení místnosti - doporučení firmy
Prosím má někdo ozvucenou místnost reproduktory které jsou zabudované ve zdech nebo ve stropu a ovl…
zaplik1
Před 7 lety
16
Bungalov 4+kk - názor na projekt
Ahoj, s manželem si už nějakou dobu lámeme hlavu nad projektem bungalovu. Vstup je ze severní stran…
jo5
Před 7 lety
5
Jaké čerpadlo do jímky na dešťovou vodu?
Zdravím, jaké by jste doporučili čerpadlo do jímky na dešťovou vodu. Dno jímky je cca 3m pod z…
nitro
Před 7 lety
7
Předělání špaletového okna na balkonové - postup
Predelavali jste nekdo klasicke spaletove okno na balkonove,tzn.pulka okno a druha dvere. Musi se u…
puhelin
Před 7 lety
2
Na kolik vyjde rekonstrukce staršího domu 3+1?
Hezky den preji, prosim o zkusenosti.Domecek prizemni 3+1 (80m2) a podkrovi ktere by se v budoucnu…
mikulas999
Před 7 lety
24
Jak máte řešený rohový spoj pracovní desky u kuchyňské linky?
Rohový spoj pracovní desky kuchyňské linky - prosím, jak to máte udělané? mám to ted připravené jak…
kikiwhite
Před 7 lety
18
Kondenzační kotel průtokový na topení a TUV
Zdravim, potreboval by som vediet nazor zkusenych a odbornikov na prutokovy kondenzacni kotel, bud…
kukynas
Před 7 lety
3
Dešťová voda a údržba střechy
Zdravím, kdo sbíráte dešťovku pro použití na zálivku, případně i domů na wc apod., udržujete něj…
ookami_hime
Před 7 lety
18
Japonské stěny - jste spokojeni?
Čeká nás zařizování interiéru novostavby.Řešíme zastínění oken.Nechci záclony ani žaluzie.V bytě te…
zuzekk
Před 7 lety
4
1
2
…
487
488
489
490
491
…