O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba na pozemku s navážkou - zkušenosti
Má někdo zkušenost se zhotovením základové desky na navážce? Máme stavební povolení na přízemní dř…
sqita
Před 7 lety
3
Čím natřít omítku na starém hospodářském stavení?
Ahoj. Mám novou omítku na starém hospodářském stavení (bývalé chlívy). Na fotce je pouze perlinka s…
l_sekanina
Před 7 lety
1
Postup při výběru projektanta pro velmi starou chalupu
Chystám se opravovat velmi starou chalupu. Z návštěvy prvního projektanta jsem poněkud na rozpacích…
bamak
Před 7 lety
12
Jak postupovat dál po odstranění dlažby při renovaci kuchyně?
Omlouvam se za nejspis hloupou otazku ... Za par dni zaciname renovaci kuchyne jejiz soucasti ma by…
teriiina
Před 6 lety
5
Lamelová hliníková pergola - stínění při otevřených lamelách
Zdravím, Řeším zastřešení terasy a jako jediný řešení mně vychází hliníková lamelová pergola v k…
anarki
Před 7 lety
1
Jakou máte výšku mezi podlahou a HST portálem?
Prosim jakou máte výšku mezi podlahou a hst portálem. Chceme lepený vinyl a řešíme jaký bude přecho…
voky115
Před 7 lety
2
Názor na projekt domu - vaše názory a připomínky
Dobrý den, stavíme dům a zrovna nám přišel projekt. Prosím vás zkušenější o rady a tipy, co by šlo …
tulda27
Před 7 lety
21
Bungalov Fasthome1 - zkušenosti
Vyhlídku jsem si bungalov http://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-domu/fasthome1.html požadavky…
amazonek
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Podlahové topení při rekonstrukci bez vybourání podlahy? Systém Renova
Ahoj, plánujeme rekostrukci, stavbu patra a úpravu současného obytného prostoru pouze v rámci dispo…
sydnygrygera
Před 7 lety
2
ČOV a přečištěná voda. Jak jste řešili?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - máte někdo zkušenost s vysokou podzemní vodou? Chtěli jsme už ob…
topvideo1
Před 7 lety
6
Studna jako jediný zdroj vody. Je potřeba mít povolení před projektem?
Budeme mít studnu jako jediný zdroj vody, chtěla bych se zeptat, zda jste měli/museli mít studnu po…
lol27
Před 7 lety
7
Stavební dozor - ano či ne?
Prosím vas měli jste stavební dozor? Je to lepší? A na kolik vas to vyslo? Děkuji
llama
Před 7 lety
15
Projekt na dům ve svahu
Prosím o tip na dobrého projektanta se zkušenostmi s projektováním domů ve svahu. Nejlépe Brno a ok…
unihero
Před 7 lety
2
Izolace domu - napojení EPS na sokl
Dobrý večer. Řeším nyní detail napojení již hotového soklu z XPS na zateplení celého domu z EPS. …
lukoid
Před 7 lety
5
Ytong pod HS portál a dveře místo purenitu
Zrovna řešíme výběr oken s dveřmi a narazili jsme na problém s podložením dveří a HS portálu z důvo…
slavek1
Před 7 lety
8
Údržba černé sprchové a umyvadlové baterie
Prosím máte někdo zkušenosti s údržbou?
arilas
Před 7 lety
6
Přídavný bidet - ano či ne?
Zdravím, můj dnešní dotaz se týká WC. Pomalu dáváme dohromady vizualizaci koupelny a docela se mi n…
jumpmans
Před 7 lety
2
Jak dlouho Vám trvalo stavební povolení v Brandýse nad Labem?
Dobrý den. Mohu se prosím zeptat...za jak dlouho se Vám vyjádřili pro stavební povolení z územního …
esmeralda2
Před 7 lety
25
Stavba pergoly u domu - jaké zvolit patky?
Ahoj, rozhodli jsme se, že u doma uděláme pergolu, která bude samonosná, ale bude přímo u domu. Bud…
petrsv1000
Před 7 lety
16
Bezdrátový zvonek - máte tip?
Ahoj, prosím Vaše typy k bezdrátovým zvonkům. Od brány k domu je to cca 30m. Cenové rozmezí je růz…
misadan
Před 7 lety
5
Dřevěné parapety - kontakt na někoho z okresu Hodonína
Dobrý den, máte někdo dřevěné parapety? Potřeboval bych sehnat někoho kdo mi je udělá, nejlépe okre…
geodett
Před 7 lety
10
Změna barvy oken po stavebním povoleni
Zdravím nás všechny stavitele☺ Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s tim,že jste s…
puhelin
Před 7 lety
5
Oprava špatně položené dlažby
Dobrý den, Lze nějakým způsobem odstranit dlažbu bez poničení dlaždice a je možné opětovné položen…
davex
Před 7 lety
7
Sprchová podomítková souprava - zkušenost
Ahoj všem. Strašně se mi líbí pod-omítkové sprchové sety. Máte někdo zkušenosti s konkrétním typem?…
wario
Před 6 lety
10
Kontrola stavby stavebním úřadem. Je povinen ohlašovat předem návštěvu stavby?
Dobrý den, zajímalo by mě zda někdo nevíte jestli stavební úřad je povinen ohlašovat kontrolní návš…
jitulkaka
Před 7 lety
17
Kam odkládáte horký plech?
Zdravím a prosím o radu. Kam prosím (resp. na co) odkládate horký plech? Máme pracovní desku z lami…
torpen
Před 7 lety
13
Věncovky od firmy Stavomodul - máte někdo ?
Má tu někdo vencovky od stavomodulu ( polys-heraklit ) ? Čím jste vyrovnávali tvarovky na podklad ?…
petuliiik
Před 7 lety
9
Tip na obkladače z okresu Zlín
Máte prosím někdo tip na dobrého, opravdu šikovného obkladače?? Máme velké formáty keramiky na obkl…
nataliepodol
Před 7 lety
3
Hliníkové dveře Ablak, na co se zaměřit?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má zkušenosti s hliníkovými dveřmi od firmy Ablak…
leny_en
Před 7 lety
1
Kolik vás stál hromosvod?
Zdravím všechny stavitele. Původně jsem hromosvod neplánoval, ale před kolaudací je paní od hasičů …
marekmaja
Před 3 lety
14
1
2
…
490
491
492
493
494
…