O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vazníky - od jaké firmy?
Dobrý den , s manželkou stavíme bungalov . Na podzim budeme dělat střechu .Respektive krov z vazník…
jarin1
Před 4 lety
8
Doporučení na plynový gril
Ahoj, chci pořídit plynový gril. Chtěla bych plotýnky/pláty a rošt. Prosím o rady a případně typy, …
koffen
Před 7 lety
1
Standardní rozměr střešních oken
Pěkný večer, chtěla jsem se zeptat, jaký je standardní rozměr střešního okna? Jaké délky byste mi p…
nirmala2
Před 7 lety
8
Jak se bránit proti vnikání zvířat od sousedu?
Dobry den. Mame problem s vnikanim kone, slepic a psa od sousedu. Plot je z leve strany, snazili se…
llama
Před 7 lety
4
Můžeme zrušit starý trativod?
Dobry den, pres pozemek (dilnu a dvur) nam vede stary trativod. V jednom miste mame kanalek a je te…
mat11
Před 7 lety
3
Reklamace stavebního pozemku
V loňském roce jsme vydražili od města stavební pozemek. Nyní jsme konečně ve fázi projektu a poptá…
bamak
Před 7 lety
12
Ytong stěny - udělat nové omítky?
prosím o rady - v roce 96 jsem si nechala vybourat byt a postavit znovu, ale zprasili mi omítky, pr…
milan1965
Před 7 lety
18
Katalogy projektů RD
Ahoj, akorát přemýšlíme o stavbě RD a začali jsme hledat náš snový domek. Včera jsme utratili 29…
milionovaholka
Před 7 lety
9
sponzor fóra
Jeřábnik/zednik s jeřábem k uložení íček - traverz, znáte?
Hezký den, sháním někoho kdo je schopen a s vlastním jeřábem uložit statikem nařízené traverzy do s…
lucca13
Před 7 lety
4
Změny požárního hodnocení stavby - jak řešit?
Hezký den všem. Nenašel jsem vhodnou kategorii, tak to píšu tady. Na úřadě mi řekli, že mohu provés…
mishon
Před 7 lety
3
Dřez u okna - ano či ne?
Prosím dřez u okna. Výhody vs nevýhody? Klidně prosím vložte fotku pro inspiraci. Moc děkuji :)
matinak
Před 7 lety
4
Jaké uchycení záclon a závěsů zvolit?
Přiznám se, že jsem nikdy neměla záclony a u našich byly jen klasické žabky. Teď potřebujeme objedn…
torpen
Před 7 lety
7
Betonový plot svépomocí
Dobry vecer,prosim Vas stavěl si nekdo betonovy plot sam???
vojtech91
Před 6 lety
7
Heluz Family 50 broušená vs. Heluz Family 2v1 38?
Prosím o radu, kterou variantu... projektant nám řekl, ať si vybereme...ani jednu variantu už bycho…
mp77
Před 7 lety
15
Stavěl někdo z Durisolu?
Stavil tady nekdo prosim z Durisolu?
vess
Před 7 lety
10
Malý domeček - jak se vám žije?
Máme pozemek na vesnici s celkem dobrým dopravním spojením a plánovali jsme výhledově postavit dům …
rabies
Před 7 lety
1
2
44
Zkušenost s firmou Lignia dřevostavby - reklamace
Dobrý den, kdo máte nějaké novější zkušenosti s Lignia dřevostavby - konkrétně K. Komiha? Jedná se…
victoria2011
Před 7 lety
1
Vyvýšený záhon - z jakého materiálu?
Dobrý den všem, na novou zahrádku plánujeme vyvýšené záhony, viz první foto. Určitě je ale nechceme…
jahooodka
Před 7 lety
15
Krov - včetně podbití?
Zdravím Vás, zajímal by mě Váš názor na dodatečné nacenění podbití přesahů střechy tesařem u realiz…
tulda27
Před 7 lety
7
Bazén vs. jezírko
Rada bych zda by jste mi nekdo vypichl klady vs zapory...vystavba, udrzba, financni narocnost....de…
geodett
Před 7 lety
26
Pracovní deska z umělého kamene Hanex
Máme nabídku na pracovní desku z umělého kamene Hanex, ale nikde nejsou žádné uživatelské recenze :…
cell
Před 7 lety
1
Pozemek kousek od Písku - nestaví také někdo?
Dobrý den budu začínat stavět baráček kousek od Písku a zbyly mi ještě parcely na prodej z pozemku …
milos54
Před 7 lety
3
Za jak dlouho vám ČEZ přišel udělat přípojku?
Hezké odpoledne, prosím za jak dlouho Vám ČEZ přišel udělat přípojku ? Děsíme se toho, že se vš…
sisimia
Před 2 lety
12
Jinak poskladané místnosti v patrech než je zvykem - pozemek ve svahu
Prosim o vas nazor nebo i zkusenost.Dneska jsme mluvili s projektantem,byla to nase prvni schuzka.M…
januliiik86
Před 7 lety
11
Betonový plot se skládaným kamenem
Ahoj všem, můj dotaz bude směřovat na takový ten klasický betonový plot, který má vzor skládaného k…
jaroslav1987
Před 7 lety
14
Hydroizolace podlahy v koupelně. Jaký máte názor?
Ahoj, stavíme dřevostavbu a chci se poradit ohledně hydroizolace do koupelny pod obklady a dlažbu. …
vitkovi
Před 7 lety
9
Garáž z betonového plotu
Zdravím nemá někdo zkušenosti se stavbou garáže z betonového plotu? případně nějaké fotky? přijde m…
marwei
Před 7 lety
1
Dřevěné vchodové dveře. Jste spokojeni?
Dobrý den, máte prosím někdo dřevěné vchodové dveře? Jak jste s nimi spokojeni? Kdo Vám je dělal…
zdenek_klement
Před 7 lety
4
Škudci na fasádě - co s tím?
Zdravim, mozna je to prispevek o hov..., ale neda mi to spat :-D. Koupili jsme dum a v patre se na …
ebra01
Před 7 lety
7
Nábytek do dětského pokoje pro ročního syna - kde sehnat?
Prosím o tipy, kde sehnat pěkný nábytek do dětského pokojíčku pro ročního chlapečka?
makymj
Před 7 lety
20
1
2
…
492
493
494
495
496
…