O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupě domu ještě před vyřešením dědického řízení?
Líbí se mi jeden dům. Od realitky ale vím, že momentálně běží dědické řízení a majitelé zapsaní v s…
vineta
Před 7 lety
11
Levná forma fasády na starou zástavbu - poradíte?
Po všech úpravách nám zůstala okolo pozemku jedna neupravená zeď. Jde o starou zástavbu, takže zeď …
krumpac
Před 7 lety
6
Stavební firma na opěrnou zeď z okolí Prahy
Dobrý den, poptávám stavební firmu nebo soukromníka, který by byl/a schopen/na postavit za rozumnou…
lukycermi
Před 7 lety
1
Svod vody pomocí řetězu
Zdravím všechny kutily. Jak uz napovídá titulek, budu delat svod vody ze střechy pomocí buď plasto…
ondra_cha
Před 7 lety
6
Cena interiérových dveří
Za kolik tak pořizujete interiérové dveře prosím? Máme v domě 14 ks dveří a cenové nabídky mě podla…
blahova_andrea
Před 7 lety
1
2
50
Kde bude rosný bod?
Ahoj, prosím jak se dá vypočítat, kde vznikne rosný bod. Nebo kdo to počítá? Projektant? Konkrétně…
mirakr
Před 7 lety
7
Renovace dřevěného schodiště
Máte, prosím, někdo zkušenost s renovací dřevěného samonosného schodiště? Řešíme zda schodiště úpln…
morcice
Před 7 lety
2
Dveřní síť - můžete doporučit z okolí HK a Pce?
Ahoj, sháním dodavatele dveřní sítě, ale takové, aby nepráskla o futra, když se sama zavře. Jednu t…
ivko20
Před 7 lety
21
sponzor fóra
Klika M&T Entero
Zdravím, máte někdo kliky M&T model viz obrázek? Není model Entero moc ostrý na ruku? Měla jsem mož…
kekita
Před 7 lety
4
Plastové okna trojsklo - 5 vs. 6 komorové
Ahojte, riešim pomaly okna atd.. Samozrejme dilema. Poslali mi nejake ponuky zo slovaktualu 5v…
radim83
Před 7 lety
4
Co muze SVJ zakazat majiteli bytove jednotky?
Bydlime v novostavbe ve 2, patre. Pod nami si soused postavil kamenny gril, pricemz komin grilu sme…
ivko20
Před 7 lety
6
Výpověd z podnájmu (z podnájemní smlouvy) - ze strany podnájemce?
Jaká je ze zákona výpovědní doba u podnájmu (nikoliv nájmu!), u podnájemní smlouvy a to ze strany m…
vladimirsvorba
Před 7 lety
4
Jaké interiérové dveře zvolit k této podlaze?
Ahoj střecháčci, jakou barvu interiérových dveří volit k této podlaze? Děkuji za názory
bamak
Před 7 lety
9
Ukotvení plotu do fasády. Jakým způsobem?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak máte napojený plot na stěnu domu. Jakým způsobem Vám drží plot na…
plaintruth
Před 7 lety
3
Firma Lignia - zkušenosti
Dobrý den máte nějaké zkušenosti s firmou Lignia z poslední doby?Nejlépe někdo kdo má dům lignia194.
roman_
Před 1 rokem
26
Projekt bungalov - vaše názory
Ahoj, mame moznost stavet na pozemku, kde je prijezdova cesta z jihozapadu, ze severovychodu je sva…
luj89
Před 7 lety
26
Obklad za TV a obložení krbu - umělý kámen
Co je hezci? 😁
vincenzo262
Před 7 lety
11
Typový projekt 5+kk 1877 Euroline - názory
Dobrý den, objevila jsem konečně typový projekt, který mi připadá smysluplný. Mohla bych Vás po…
bamak
Před 7 lety
4
Stěrka do kuchyně místo obkladů - svépomocí
Zdravím, má prosím někdo zkušenosti s nějakou stěrkou do kuchyně místo obkladů? Musí být hladká, je…
leesina
Před 7 lety
9
Spotřebiče do kuchyně - doporučení
Zdravím, momentálně mám zhruba vybrané barvy kuchyně - bílá vysoký lesk, černá, dub dýha, možná šed…
cankikris
Před 7 lety
1
Kročejová izolace - skladba
Dobrý den, jsme před pokládkou vrstev podlahy v rekonstruovaném podkroví (dole obytné místnosti). N…
petrpl
Před 7 lety
2
Podle čeho vybrat typ vsakování?
Chtěl bych vás poprosit o pomoc ohledně výběru vsakování. Řešil to teď někdo případně mi poradí pod…
petrsv1000
Před 7 lety
8
Vinyl 1Floor Dub alaska grey - nemáte někdo?
Ahoj, má někdo prosím podlahu 1Floor Dub alaska grey? Děkujiii :-)
ivaaviva
Před 6 lety
2
Dřevostavba od firmy Goopan building - recenze
Dobrý den, je tu někdo kdo má jakékoliv zkušenosti se společností Goopan? Plánujeme, že si od nich…
jlochman
Před 1 měsícem
9
Zatemnění střešních oken - možnosti
Dobrý den. Máme střešní okna Vekra a řešíme jak je zatemnit. Řešením jsou rolety přímo od Vekra, a…
dopcom
Před 7 lety
4
Návrh koupelny v 3D
Prosím nenašel by se tady někdo,kdo by zpracoval jednoduchý návrh koupelny v 3d ,nemusí být top pro…
specnaz84
Před 7 lety
6
Názor na půdorys RD - umístění ve svahu
Dobrý večer, ráda bych poprosila zkušenější o připomínky k našemu "laického" zkreslení půdorysu, ne…
petrpl
Před 7 lety
14
Studio, které dělá návrhy koupelny zdarma
Zdravím vás, chtěl bych se zeptat, zda dělá nějaké koupelnové studio návrhy koupelny zdarma
radek887
Před 7 lety
5
Magnólie - vykvetla jen jednou. Co s ní?
Loni na podzim jsme zasadili magnolii (druh MAGNOLIA SOULANGEANA alba), orientace jihozápad, krásně…
loc
Před 7 lety
7
Máte někdo dlažbu Forest od výrobce Keramika Zorka?
Ahoj, líbí se nám dlažba Forest maple 30x60 od polského výrobce Keramika Zorka. Máte ji někdo…
lucca13
Před 7 lety
1
1
2
…
501
502
503
504
505
…