O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
TorStav s.r.o. - zkušenosti s touto firmou?
Vyhlédli jsme si tuto firmu pro stavbu RD, ale bohužel nikde na internetu nemá reference. Nemáte ně…
zuzazidkova
Před 6 lety
4
Podlaha v garáži. Jaký postup?
Zdravím, v současné domě mám pod domem otevřené garážové stání, které bych rád do budoucna uzavřel …
ookami_hime
Před 6 lety
5
Krb na přitápění - vyplatí se?
Plánujeme stavbu bungalovu z YTONGU, ve kterém bude hlavním zdrojem vytápění elektrický kotel (podl…
tomas80
Před 7 lety
1
2
...
3
61
Máte někdo vanu Rosa II i s panelem?
Ahoj všem, kupujeme si vanu Rosa II a přemýšlíme o panelu. Líbí se mi to mnohem víc než obklad. Boh…
tulda27
Před 7 lety
10
Spiroll a popraskaná dlažba při rekonstrukci
Krásný den, chystáme se rekonstruovat koupený domeček a v kuchyni i chodbě je popraskaná dlažba. Z…
kntsz
Před 7 lety
4
Montovaná dřevostavba FACE HOME
Zdravím a prosím zkušené o názor na tento typ montované drevostavby. V základním provedení mají …
dana_bulavova
Před 4 lety
22
Čím zmenšit otvor na dveře?
Dobrý den, stavební otvor na obložky má být 89-90cm. Já mám 85cm. Potřebovala bych z každé strany p…
doog
Před 7 lety
13
Firma Domy dřevostavby na klíč - recenze
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou ,,domy dřevostavby na klíč"?https://www.domy-drevo…
kristina9595
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Do čeho zalít podlahové topení?
Prosím o radu do čeho zalít el.podlahové topení? Bohužel Anhydrit kvůli ceně nepřipadá v úvahu což …
jumpmans
Před 7 lety
18
Tip na matrace s paměťovou pěnou
Ahoj, tak do 2 týdnu chceme koupit novou matraci - máme teď postel 160x200 cm, matrace nějaké od Dr…
redakce
Před 6 lety
13
Stavba v záplavové oblasti. Co to pro nás znamená?
Ahoj, zvazujeme stsvbu domu na zahrade u manzelovych rodicu. Pozemek je v uzemnim planu jako vhodny…
luj89
Před 7 lety
12
Systém topení v dřevostavbě - hlavní zdroj ke krbové vložce
Ahoj obyvatelé dřevostaveb, prosím o info jaké máte druhy vytápění v dřevostavbách? Potřebujeme …
jaroslav1987
Před 7 lety
20
Kde sehnat postel s rozkládacím lůžkem do dětského pokoje?
Začínám zjišťovat, že je docela problém sehnat postel do dětského pokoje s rozkládacím lůžkem... Sh…
zuzka3112
Před 7 lety
13
Cena za kanalizační přípojku protlakem v Brně - zkušenost
Zdravím, dostala se ke mě zpráva od bvk-technika, že nemůžeme připojit kanalizačku, protože je p…
mark89
Před 7 lety
1
Dřevěné podlahy Esco do dřevostavby - zkušenosti
Dobrý den. Chceme dávat dřevěné podlahy Esco do dřevostavby na podlah. vytápění. Jestli někdo má z…
geodett
Před 7 lety
2
Je možné stavět rodinný dům současně se studnou jako jediným zdrojem pitné vody?
Dobrý den, uvažujeme o koupi pozemku, u nějž zatím není možnost napojení na obecní vodovod, a tak b…
petrpl
Před 7 lety
4
Zastíněni terasy na jihozápad - ano či ne? A jaké?
Dobrý den, budeme mit terasu ma jihozápad (takže vedro:) rozměr cca 6x3,5m . Ted řešíme jak ji zast…
linaka
Před 7 lety
11
Revizní šachta - instalace
V projektu dešťové kanalizace mám navrženy tři revizní šachty. Odtok vody bude do nádrže 3m3 s přep…
lesla
Před 7 lety
2
Jaký okapní systém?
Dobrý den, prosím o zkušenosti s okapními systémy. Které jste zvolili, které doporučujete nebo naop…
coleman_strecha
Před 7 lety
5
PENB - dotace zelená úsporám B.1
Dobrý den všem, poštou mi byl doručen PENB k domu, který budeme stavět a pokud tomu dobře rozumím…
molanmolab
Před 6 lety
1
2
34
Zkušenosti s firmou FACE HOME montované dřevostavby
Prosím, pokud máte někdo zkušenosti s firmou FACE HOME montované dřevostavby z Jablonného v Podješt…
renata_chroustova
Před 1 měsícem
3
Projektant a stavební firma pro dům na klíč z Jihlavska
Zdravim, během několika týdnů budeme podepisovat rezervační smlouvu o koupi pozemku a hledam doporu…
kntsz
Před 7 lety
2
Rekuperace má v patře slabší výkon
Prosim,vy,co mate rekuperaci v patrovem dome,prijde vam,ze v prizemi i v patre je intenzita vetrani…
kotatko03
Před 7 lety
4
Plastová okna barva antracit a vedle hliníkový vstup nebo HS portál, garáž vrata
Zdravím, máte někdo plastová antracit okna a hliníkové dveře, gar. vrata nebo hs portal? Jde mi spí…
mirekb
Před 7 lety
15
Kam pro podlahu v Praze?
Ahojte, poradí někdo kam jít v Praze kouknout na podlahu? Někde, kde mají výběr - dlažba, marmoleum…
olis74
Před 7 lety
9
Rozvody rekuperace v domě s obytným podkrovím
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo tady má rekuperaci v domě s obytným podkrovím, kde máte umíst…
ptjj
Před 7 lety
11
Stabilizácia základov
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na stabilizáciu základov - na starom rodinnom dome sa objavila n…
gabhus
Před 7 lety
1
Tip na plastová okna Český Těšín - recenze na dodavatele
Momentálně jsme ve fázi výběru dodavatele oken - Český Těšín a okolí. Můžete někoho doporučit? Jak …
samotcze
Před 4 lety
9
Základy pod skleník
Dobrý den Mám otázku na zahradníky a zahradnice :-) koupil jsem 2 skleníky v Hobby obchodě, klas…
mikulas999
Před 7 lety
9
Koupě novostavby, která je vedena v katastru jako orná půda
Hezký odpoledne :-) Chystám se koupit novostavbu. V katastru je to vedený jako orná půda. Chybí t…
kocicak123
Před 7 lety
7
1
2
…
502
503
504
505
506
…