O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Čím zmenšit otvor na dveře?
Dobrý den, stavební otvor na obložky má být 89-90cm. Já mám 85cm. Potřebovala bych z každé strany p…
doog
Před 7 lety
13
Firma Domy dřevostavby na klíč - recenze
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s firmou ,,domy dřevostavby na klíč"?https://www.domy-drevo…
kristina9595
Před 7 lety
3
Do čeho zalít podlahové topení?
Prosím o radu do čeho zalít el.podlahové topení? Bohužel Anhydrit kvůli ceně nepřipadá v úvahu což …
jumpmans
Před 7 lety
18
Tip na matrace s paměťovou pěnou
Ahoj, tak do 2 týdnu chceme koupit novou matraci - máme teď postel 160x200 cm, matrace nějaké od Dr…
redakce
Před 6 lety
13
Stavba v záplavové oblasti. Co to pro nás znamená?
Ahoj, zvazujeme stsvbu domu na zahrade u manzelovych rodicu. Pozemek je v uzemnim planu jako vhodny…
luj89
Před 7 lety
12
Systém topení v dřevostavbě - hlavní zdroj ke krbové vložce
Ahoj obyvatelé dřevostaveb, prosím o info jaké máte druhy vytápění v dřevostavbách? Potřebujeme …
jaroslav1987
Před 7 lety
20
Kde sehnat postel s rozkládacím lůžkem do dětského pokoje?
Začínám zjišťovat, že je docela problém sehnat postel do dětského pokoje s rozkládacím lůžkem... Sh…
zuzka3112
Před 7 lety
13
Cena za kanalizační přípojku protlakem v Brně - zkušenost
Zdravím, dostala se ke mě zpráva od bvk-technika, že nemůžeme připojit kanalizačku, protože je p…
mark89
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Dřevěné podlahy Esco do dřevostavby - zkušenosti
Dobrý den. Chceme dávat dřevěné podlahy Esco do dřevostavby na podlah. vytápění. Jestli někdo má z…
geodett
Před 7 lety
2
Je možné stavět rodinný dům současně se studnou jako jediným zdrojem pitné vody?
Dobrý den, uvažujeme o koupi pozemku, u nějž zatím není možnost napojení na obecní vodovod, a tak b…
petrpl
Před 7 lety
4
Zastíněni terasy na jihozápad - ano či ne? A jaké?
Dobrý den, budeme mit terasu ma jihozápad (takže vedro:) rozměr cca 6x3,5m . Ted řešíme jak ji zast…
linaka
Před 7 lety
11
Revizní šachta - instalace
V projektu dešťové kanalizace mám navrženy tři revizní šachty. Odtok vody bude do nádrže 3m3 s přep…
lesla
Před 7 lety
2
Jaký okapní systém?
Dobrý den, prosím o zkušenosti s okapními systémy. Které jste zvolili, které doporučujete nebo naop…
coleman_strecha
Před 7 lety
5
PENB - dotace zelená úsporám B.1
Dobrý den všem, poštou mi byl doručen PENB k domu, který budeme stavět a pokud tomu dobře rozumím…
molanmolab
Před 6 lety
1
2
34
Zkušenosti s firmou FACE HOME montované dřevostavby
Prosím, pokud máte někdo zkušenosti s firmou FACE HOME montované dřevostavby z Jablonného v Podješt…
renata_chroustova
Před 1 měsícem
3
Projektant a stavební firma pro dům na klíč z Jihlavska
Zdravim, během několika týdnů budeme podepisovat rezervační smlouvu o koupi pozemku a hledam doporu…
kntsz
Před 7 lety
2
Rekuperace má v patře slabší výkon
Prosim,vy,co mate rekuperaci v patrovem dome,prijde vam,ze v prizemi i v patre je intenzita vetrani…
kotatko03
Před 7 lety
4
Plastová okna barva antracit a vedle hliníkový vstup nebo HS portál, garáž vrata
Zdravím, máte někdo plastová antracit okna a hliníkové dveře, gar. vrata nebo hs portal? Jde mi spí…
mirekb
Před 7 lety
15
Kam pro podlahu v Praze?
Ahojte, poradí někdo kam jít v Praze kouknout na podlahu? Někde, kde mají výběr - dlažba, marmoleum…
olis74
Před 7 lety
9
Rozvody rekuperace v domě s obytným podkrovím
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo tady má rekuperaci v domě s obytným podkrovím, kde máte umíst…
ptjj
Před 7 lety
11
Stabilizácia základov
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na stabilizáciu základov - na starom rodinnom dome sa objavila n…
gabhus
Před 7 lety
1
Tip na plastová okna Český Těšín - recenze na dodavatele
Momentálně jsme ve fázi výběru dodavatele oken - Český Těšín a okolí. Můžete někoho doporučit? Jak …
samotcze
Před 4 lety
9
Základy pod skleník
Dobrý den Mám otázku na zahradníky a zahradnice :-) koupil jsem 2 skleníky v Hobby obchodě, klas…
mikulas999
Před 7 lety
9
Koupě novostavby, která je vedena v katastru jako orná půda
Hezký odpoledne :-) Chystám se koupit novostavbu. V katastru je to vedený jako orná půda. Chybí t…
kocicak123
Před 7 lety
7
Jaká okna do dřevostavby?
Prosím o radu jaká vybrat okna do dřevostavby s TZ 5.5Kw. Nejlevnější varianta je Salamander Brugma…
kntsz
Před 7 lety
10
Michlovský spol. s r.o. Projekt Bašť - zkušenosti
Dobry den, nemuzu dohledat recenze na firmu Michlovský spol. s r.o., zaujali mne rodinne domy v B…
nadezdae
Před 7 lety
3
Architekt Jan Kabele, České Budějovice. Máte zkušenost?
Uvažujeme o zadání studie na RD právě tomuto architektovi. Někdo máte zkušenost?
teniskanova
Před 7 lety
1
Nosné zdi základové desky pouze ze ztraceného bednění?
Zdravím všechny stavitelé, rád bych znal názor či zda někdo má praktickou zkušenost pří stavbě ZD …
petrpl
Před 7 lety
13
Hypotéka na rekonstrukci a našetřené úspory
Dobrý den, měl bych otázku na téma hypotéka, jde mi o to, že si chceme s manželkou půjčit u KB…
yaka
Před 7 lety
8
Hypotéka od hypoteční banky. Máte někdo?
Dobrý den, máme hypotéku od hypoteční banky. Výše 2,2 mio jde na dům a na základě faktur to zasílá …
ivko20
Před 7 lety
18
1
2
…
502
503
504
505
506
…