O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
“Plovoucí” dlažba. Máte s ní zkušenost?
Prosím máte někdo zkušenost s plovoucí dlažbou? Kdo to vyrábí, kde to koupit atd.? Zmínil se o tom …
gelibte
Před 7 lety
1
“Plovoucí” dlažba
Prosím máte někdo zkušenost s plovoucí dlažbou? Kdo to vyrábí, kde to koupit atd.? Zmínil se o tom …
gelibte
Před 7 lety
1
Zateplení starého domu
Zdravím! Řešíme zateplení starého domu! Je obývaný, doted vytápěný. Majitel dům obkopal, zdivo je s…
cankikris
Před 7 lety
19
Šílený nedoplatek za teplou vodu
Ahoj.došlo mi vyučtování za vodu a doplácím neuvěřitelných 16 500,- kč... Vždy jsem spíš dobírala o…
helenqua
Před 7 lety
19
Vodiče jen v jedné krabičce
Dobrý den. Elektrikář přivedl vodiče jen do jedné krabičky, kdy vedle sebe má být několiv zásuvek. …
ondra_cha
Před 7 lety
13
Jak velkou retenční nádrž pro bungalov o ploše 180m2?
zdravím, jak velkou retenční nadrž by jste doporučili pro bungalov o ploše 180m2 - nádrž bude využí…
angie.shy
Před 7 lety
4
Topný žebřík - jak vysoko od země?
Budeme mít 152cm dlouhý žebřík, kolik by jste prosím dali od země??
gargamell
Před 7 lety
4
Vysoká koupelnová skříňka s košem na prádlo
Máte někdo? Jak vysoko od země, když ji chci zavěsit a zároveň nelovit v koši neprakticky vysoko. D…
simonaza
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Jak vysoko od země zavěsit skříňku pod TV?
Kvůli lepšímu úklidu bych ráda zavěsila skříňku pod TV. Televize bude také zavěšená. Kolik od země …
petuso
Před 7 lety
6
Jak řešit věnec Porotherm 44, když nebudeme dělat strop?
Prosím, jak jste řešili věnec bungalovu, když nebudeme dělat nosný strop. Kombinace z obou stran vě…
travas
Před 7 lety
3
Návrh kuchyně - názor a připomínky
Co myslíte o uspořádání za názory děkuji
majina.b
Před 7 lety
4
Rastr na SDK
Zdravím, mám otázku ohledně rastrů na SDK. Stavební firma udělala radtr tak, že CD profily přiš…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
4
ČEZ zamítnutí žádosti o připojení. Co s tím?
Zdravím, prosím o radu jak postupovat. Koupili jsme pozemek v nově vznikající lokalitě. Právě se bu…
sejny
Před 7 lety
5
Orientační celková cena spotřebičů do kuchyně
Dobrý den, ráda bych se (orientačně) zeptala, kolik jste dali za spotřebiče do kuchyně - momentál…
palacinka_
Před 6 lety
24
Je běžné používat při elektroinstalaci montážní pěnu?
Zdravím a zajímá mě zda je normální (obvyklý) postup při montáži elektroinstalace do novostavby vyu…
obludak
Před 7 lety
12
Začít se stavbou domu na podzim - ano či ne?
Po velkých problémech najít schopného architekta ho nyní konečně máme. 8-) Předběžně vypadá, že pok…
ytongcz
Před 7 lety
17
Dotaz na rozsah a rozpočet rekonstrukce starého domu
Máme možnost koupit starý dům...a rekonstruovat. Je to domek obdélníkového tvaru, 120m zastavěná pl…
cankikris
Před 7 lety
1
Plech na starý krov
Zdravím! Dokáže někdo poradit jak postupovat a co použít? Dům obdélník 120m zastavěná. Sedlová stře…
coleman_strecha
Před 7 lety
2
Nespojený zemnící drát. Je to problém?
Dobrý den, dnes jsme vylívali základové pasy na domě, jelikož mám pravou stranu domu napojenou na g…
janko4592
Před 7 lety
2
Krov
Dobrý den, aktuálně poptávám realizaci krovu (klasická sedlová střecha, 2 úžlabí - 3 štíty, 8 m3 d…
zdenek_klement
Před 7 lety
6
Možnost dvojitého darování pozemku?
Dobrý den, prohlížela jsem různé diskuze, ale nenašla jsem, co potřebuji. Třeba mi někdo poradí. M…
koky999
Před 7 lety
11
Jaký slunečník do velmi větrné oblasti?
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost se slunečníkem do oblasti kde opravdu hodně fouká? Chtěli bychom …
gigi2
Před 7 lety
5
Podlahove topeni (vodni) pod linku, sprchac, zadveri?
Ahoj, neco jsem se tady uz docetla, ale potrebovala bych radu primo na nas pripad. Budou nam ted po…
lagertha
Před 7 lety
20
Plot z pletiva - na kolik vás vyšel?
Dobrý den Dělali jste plot (viz. obrázek) sami nebo firma? Na kolik Vás vyšel? Mě přišla nabídk…
tulda27
Před 7 lety
14
Vynechání topného hada pod skříněmi
Dobrý den, asi se to tu už mnohokrát řešilo, ale chci se zeptat, jestli jste vynechávali topného …
kofejn
Před 7 lety
19
Zkušenosti s podlahou hydrocork od Wicanders
Dobry den, mate nekdo doma podlahu hydrocork od firmy Wicanders? Jste s ni spokojeni? Nejak na n…
werty1
Před 6 lety
3
Základová deska u dřevostavby - svépomoci vs. firma
Ahoj, prosím o radu zkušených ☺️ Chystáme se stavět dřevostavbu, ale nevíme, zda nechat na firmě i …
janko4592
Před 7 lety
9
Dá se postavit bungalov 4 kk zastavěná plocha cca 150 m tvar čtverec do cca 2mil. ?
Ahoj stavebníci, chtěl bych se zeptat zda se dá postavit bungalov 4 kk zastavěná plocha cca 150 m t…
r4d3k74
Před 7 lety
5
Jaké číslo fásády Baumit máte ve smetanových odstínech?
Prosim o cisla vasich fasad od Baumit, chceme smetanovou, at se neceho chytime. Dekuji
lucik1111
Před 7 lety
1
Klimatizace - s jakou jste spokojeni?
Jakou máte značku klimatizací, popř. jak jste s ní spokojeni....hlučnost, výkon, poruchovost ......…
annacerna
Před 4 lety
18
1
2
…
504
505
506
507
508
…