O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jižní Čechy, jak se zde žije? Tábor, Písek
Zdravím vespolek, otázka zní jasně, jak se Vám žije v Jižních Čechách, speciálně by mě zajímala mě…
nomidlo
Před 7 lety
1
Co dát na vrch jako ukončení na opěrkách?
Potrebuji poradit co dat na horu jako ukonceni na operkach. Plech. Lino nebo neco jineho?
wegar
Před 7 lety
7
Nevíte kde sehnat v Polsku dlažbu Bark 10 prkno?
Krásný den všem, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, kde v Polsku sehnat dlažbu Bark 10 - prkno n…
caxa
Před 7 lety
1
Doporučení na prodejce hliníkových oken Heroal z Prahy a okolí
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit dobrého prodejce hliníkových oken profil heroal 77? Ideálně …
luckavra
Před 7 lety
1
Jak se vyhnout plísním v novostavbě?
Ahoj všem, neustále mě někdo z okolí přesvědčuje o tom, že je lepší nechat zděnou novostavbu prom…
ivankafiury
Před 7 lety
19
Co s kamenem z kamenného plotu?
Dobrý den, budeme rozebírat náš starý kamenný plot tvořený z takových těch původních kamenných kvád…
wegar
Před 7 lety
4
Kámen ze starého kamenného plotu - má někdo zájem?
Dobrý den, budeme rozebírat náš starý kamenný plot. Tvořený z původních kamenných kvádrů. Měl by ně…
slunicko78
Před 7 lety
1
Koupě pozemku, který je vedený jako plocha smíšená obytná
Dobrý den, prosím pěkně o radu. Chtěli bychom s přítelem kupovat pozemek, v současném UP je pozemek…
puhelin
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Vyrovnání povrchu betonu pro pokládku IPY
Dobrý den, poprosila bych o tip, čím přesně vyrovnat povrch původního betonu před pokládkou hydroiz…
mracheck
Před 7 lety
1
Koupelnový žebřík vzhůru nohama - je to možné tak dát?
V koupelne mame jednu zasuvku nahore u stropu. Je mozne dat koupelnovy zebrik s elektrickou otopnou…
nihilises
Před 7 lety
5
Venkovní žaluzie - ovládání klikou
Zdravím, momentálně řešíme venkovní žaluzie a jelikož nemáme připravenou elektriku a nechce se nám …
mischell90
Před 7 lety
1
Úprava terasy ve svahu - nápady na zpevnění nebo jiné řešení
Ahoj, jak už jsem několikrát psal tak mám pozemek ve svahu. První terasu jsem udělal na úrovni bazé…
danula85
Před 7 lety
4
Podlahové topení v bytě
Zdravím! Poradí někdo, jak vyřešit topení v bytě? 80m, 1. Patro, cihla, plastová okna. Momentálně j…
travas
Před 7 lety
5
Jaký typ kabelu pro termostat od plynového kabelu?
Jaký by jste doporučili typ kabelu od plynového kotle k termostatu a venkovnímu čidlu teploty? Vedl…
obludak
Před 7 lety
2
Zdil jste někdo hrubou stavbu sám bez zedníka?
Krásný den, Zdil jste někdo hrubou stavbu sám, bez zedníka? Vypadá to, že náš domluvený zedník neb…
luckiesj
Před 7 lety
29
Průzkum energetické náročnosti budovy
prosím chtěla bych se zeptat o názor na náš průzkum energetické náročnosti budovy, kde plocha obálk…
lucik81
Před 7 lety
6
Vchodové dveře s oknem s ventilací. Dají se sehnat?
Dobrý den, zatím jsem se nebyla nikde informavat, ale na internetu to nemohu vůbec najít a nevím zd…
agenn
Před 7 lety
14
Poradíte s umístěním bazénu?
dobrý den, poradíte, jestli bazén nechat tak, jak je na obrázku nebo posunout blíž k terase a domu…
lena220485
Před 1 rokem
18
Kde sehnat dlažbu s geometrickým vzorem?
Zrravím všechny, nevite prosím kde by se dala sehnat dlazba podobneho vzoru? Sháním na chodbu neco …
vitet
Před 7 lety
4
Doporučíte projektanta z Jesenice, Kamenice nebo Prahy
Dobrý den, prosím o doporučení na projektanta v okolí Jesenice, Kamenice, Jílové u Prahy. Může být …
6miska4
Před 7 lety
1
Střešní okna - výměny
Zdravím, je tu někdo, kdo má větší střešní okna a má tzv. výměny? Potřebovala bych vidět řešení - j…
tulda27
Před 7 lety
10
Okno v kuchyni - rovnoběžně s deskou nebo parapet?
Dobrý den, v kuchyni budu mít podlouhlé okno 200 x 55 cm a přemýšlím, zda umístit okno hned rovnob…
veerunkaa
Před 7 lety
11
Hydroizolace základové desky
Dobrý den, právě se chystáme vylévat základovou desku. Po zatvrdnutí jsem měl v plánu pod obvodo…
xavik
Před 7 lety
6
Daně za pronájem bytu - nově 2019
Zdravím, nevíte něco o tom? Máme hypotéku na RD, být je náš, ale pronajímame jej. Manžel pracuje ja…
vladimirsvorba
Před 7 lety
5
Rohové okno do kuchyně
Ahoj, má někdo, prosím zkušenosti a chuť poradit, jak na rohové okno v kuchyni? Všechny rady vítány…
pepitocz
Před 6 lety
10
Kuchyně Postl - máte zkušenost a jaká je kvalita?
Ahoj vsem, ma nekdo zkusenost s moznosti slozit si kuchynskou linku ze skrinek od Kuchyne Postl? Vy…
martinkolbik
Před 1 rokem
9
Intercom pro dvoupatrový dům
Zdravím, máte někdo zkušenost s Intercomem, z kterého by po zazvonění bylo možné odpovědět ze dv…
keany
Před 7 lety
3
Kuchyňská skříňka v pergole. Kde sehnat?
Moc bych prosila o tipy, kde koupit pod pergolu kuchyňskou skříňku. Do ní bych dala jen základ - ká…
kafr
Před 7 lety
2
Realizace studny
Prosím o radu ohledně realizace studny. Pozemek je blízko řeky Moravy (cca200m) soused ma starší dů…
rimmer
Před 7 lety
11
Voda v dřevostavbě při stavbě - vadí to?
Dnes nam napršelo do dřevostavby -nezakryli plachtou otevrenou střechu. Jak to vadi ? /Stavi HK-dře…
kacka0169
Před 7 lety
4
1
2
…
505
506
507
508
509
…