O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaká okna do pasivního domu?
Dobrý den chtěl bych poprosit o rady a zkušenosti lidí s určitými druhy oken(dveří) do pasivního do…
gabrielaa
Před 7 lety
11
Nádoba na dešťovou vodu nebo vrtanou studnu?
Mám dotaz co vyjde levnejs nadoba na destovou vodu nebo vrtanou studnu? Diky za info :-)
sargic
Před 7 lety
21
Okna v dekoru Winchester od Pramosu- jaké vchodové dveře k ním?
Máte někdo prosím okna v dekoru Winchester od Pramosu? Jaké jste k nim volili vchodové dveře? Odstí…
lucil07
Před 7 lety
2
Terasy Líbeznice - zvažujete bydlení nebo jak se vám v Líbeznicích žije?
Dobrý den, je tady někdo kdo zvažuje byt v Líbeznicích popř. již v Líbeznicích bydlí? Zvažujeme kou…
vefo
Před 7 lety
1
Hypotéka a developerský projekt
Dobrý den, může mi prosím někdo objasnit jak to funguje? S manželkou se chystáme koupit byt (…
vladimirsvorba
Před 7 lety
5
Nemáte někdo podobný plot? Na kolik váš vyšel?
Ahoj, nemáte někdo obdobný plot jako je na fotce - s kovovými/hliníkovými výplněmi. Na kolik vás cc…
zeneva
Před 7 lety
3
Kování Komandor do skříní
Zdravim, rada bych se zeptala, zda mate zkusenosti s kovanim komandor do skrini? Zda to je neco jak…
syeli
Před 7 lety
1
Podlaha z OSB desek do ložnice. Máte někdo tuto podlahu?
Ahoj.Rád bych podlahu z OSB desek do ložnice.Koupil bych už broušené desky z jedné strany s PD.Povr…
jirka7676
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Kde sehnat šedou indukční desku?
Nemáte prosím tip na indukční desku šedé barvy? Děkuji.
sharick
Před 7 lety
1
Posunutí domu o 1,5 m až po rozhodnutí o povolení stavby
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost se změnou umístění domu ještě než se zač…
bamak
Před 7 lety
17
Projekt - ktere profese musi mit autorizaci
Dobry den, mohol by mi niekto poradit, ktore profesie musia byt autorizovane pre stavebne povoleni…
puhelin
Před 7 lety
18
Základy - projekt vs. realita
Zdravím, v projektu máme výšku základů 150 cm, ale se zedníkedm jsme se domluvili, že bude stačit n…
luckiesj
Před 7 lety
6
Na kolik vás vyšly podobné vchodové dveře?
Dobrý den, momentálně zvažujeme jaké vchodové dveře a zajímá nás na kolik by vyšly typově podobné…
mirekb
Před 7 lety
7
Izolace kouřovodu, jak vyřešit?
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu, jak vyřešit izolaci kouřovodu. Bohužel v tom shonu, jsem …
mirek_dusin
Před 7 lety
8
Varná deska nad topením
Prosím o radu lidi znalé ... plánujeme kuchyň do domečku, který kupujeme a mizerně nám tam vychází …
kikiwhite
Před 7 lety
2
Baterie od JB Sanitary - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bateriemi od české firmy JB Sanitary. Nějaké srovnání s konkuren…
vladimir5
Před 5 lety
3
Projekt a jeho umístění na pozemek
Ahoj všichni, nedávno jsme si s manželkou koupili stavební pozemek a poslední dobou stále řešíme um…
jan1111
Před 7 lety
23
Rekonstrukce bytu návrh 3+1 - vaše názory
Ahoj, chtěla bych Vás požádat o vaše názory na naši plánovanou rekonstrukci - co se dispozice a roz…
monx
Před 6 lety
12
Osvětlení schodiště - v jaké výšce?
Prosim prosim, v jake vysce,urovni mate nástěnné svetlo na vnitrnim schodisti do patra, vyse nebo n…
fiatek
Před 7 lety
4
Nová vrtaná studna - jaké čerpadlo?
Zdravím, nechali jsme si vyvrtat studnu . Po dobu stavby bych chtěl využívat nějaké provizorní čerp…
geodett
Před 7 lety
4
Tepelná izolace podlahy
Dobrý den, poradí někdo složení podlahy pro přízemní byt, pod kterým jsou nevytápěné sklepy? Moje p…
vladimir_sacha
Před 1 rokem
1
2
32
Předstěnové instalační systémy k wc - jakou značku?
Dobrý den, jakou značku jste si vybrali pro předstěnové instal. systémy k WC ? Uvažujeme nad začkam…
makymj
Před 7 lety
4
Koupelnový nábytek Sapho, Jste s ním spokojený?
Dobrý den, má někdo z Vás koupelnový nábytek od firmy Sapho? Jak jste s ním spokojeni?
sejny
Před 7 lety
5
Zateplení chytrou pěnou nebo vatou?
Ahoj.Provedl jsem výměnu eternitových šablon za plech SATJAM RAPID .Jedná se o RD ze 60.let kde je …
r4d3k74
Před 7 lety
22
S jakou sekačkou na trávník jste spokojeni?
Prosim s akou sekačkou (zvažujeme benzinovu) ste spokojni? Na rozmer 900 m2, silny motor kvoli kose…
neyaa_cr
Před 7 lety
30
Posouzení projektu bungalovu 5+1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně první verze našeho projektu RD. Dům by měl bý…
romanrs
Před 7 lety
2
Prosím o posouzení projektu bungalovu 5+1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně první verze našeho projektu RD. Dům by měl bý…
jose10r
Před 7 lety
12
Vinyl Fatra Thermofix - jaký dekor ke kuchyní v bílém lesku a cappuccino?
Zdravím, prosím, poraďte. Máte někdo zkušenosti s vinylem této značky? Představuji si světlý dekor…
worn
Před 7 lety
2
Elektrika do ztraceného bednění. Řešení?
Mohu se zeptat,jak jste řešili elektriku do ztraceného bednění? Např.v suterénu který je celý z bed…
diamantak
Před 7 lety
8
Dočasné bydlení v mobilheimu během stavby RD
Zdravím, zajímá mě, jestli někdo z vás bydlel nebo bydlí během stavby RD v mobilheimu a jak jste ř…
puhelin
Před 7 lety
2
1
2
…
508
509
510
511
512
…