O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Spotřebiče od Philco nebo Brand - máte zkušenosti?
ahoj, chci si pořídit vestavné spotřebiče do kuchyně z těchto značek. Jde o digestoř, indukci, trou…
radim83
Před 7 lety
7
Recenze na fimu RD Variant
Dobrý den, Ráda bych se zeptala zda je zde někdo kdo má zkušenost s firmou RD variant z Frýdlantu …
pajushka1
Před 7 lety
1
Koupě RD na hypotéku s bratrem - jeho polovina v exekuci
Dobrý den,mám na Vás dotaz koupila jsem s bratrem dvougenerační rd na hypotéku a v katastru jsme ve…
zuzik67
Před 7 lety
16
Vytvrdnutí základové desky - jak dlouho?
Zdravím, měl bych dotaz, jak dlouho se musí nechat vytvrdnout základová deska, než se na ní můžou …
adelinka89
Před 7 lety
25
Příjezdová cesta 7m
Dle vyhlášky č. 501/2006 Sb. je standartně požadavek na obousměrnou veřejnou komunikaci 8m. 2*2,5m …
jose10r
Před 7 lety
1
Realizované střechy Roben
Dobrý den, nemá tady někdo typ na konkrétní střechy z tašek Roben (typ Piemont a Monza Plus) reali…
skunkos
Před 6 lety
10
Přístavba jedné místnosti k RD
Dobrý den, Měla bych na Vás dotaz a chtěla bych Vás poprosit o radu. S manželem bydlíme na vesni…
puhelin
Před 6 lety
9
Inspirace na tmavší nábytek v obývacím pokoji
máte někdo jiný nábytek v obýváku než bílý? Nechci bíly ale ani úplně tmavý(wenge nebo černý). Něja…
hajglish
Před 7 lety
10
sponzor fóra
Kam odkládáte oblečení když přijdete domu?
Hezký den všem, MOOOC prosím o radu .... - kam s oblečením, co odkládáte, když příjdete z práce neb…
bluetan
Před 7 lety
1
2
47
Odvětrání podlahy a zdí u starého domu
Ahoj. Prosím o prohlédnutí nákresu i zvoleného postupu. 1. odkopání vnitřních podlah a zeminy …
arcihovado
Před 5 lety
2
Sedací souprava Aldon z Aska - recenze
Zdravím všechny zkušenější. Pomalu vybavujeme nový barák a v Asku jsme narazili na sedací soupravu,…
luckavra
Před 6 lety
20
Z čeho udělat živý plot?
Prsom chtela bych se zeptat z ceho vysadit zivy plot? Tuje me prijdou na hrbitov a zase nechci neco…
jakuda
Před 7 lety
7
Stavba sousedů u bytové zahrádky
Ahoj, máte prosím zkušenost se stavbou sousedů u bytové zahrádky? Mám tu nejmenší, sousedi mají 3x …
werunka87
Před 7 lety
1
Jaké topení zvolit při rekonstrukci domu při nástavbě?
Zdravím. Chystáme se na rekonstrukci našeho domu. Tzn.nástavba, střecha, pokud bude možná terasa ap…
ivetavy
Před 7 lety
1
Změna projektu těsně před vydáním stavebního povolení
Dobrý den,jsme v situaci kdy máme již vyřízených asi 90% souhlasů a vyjádření před tím než vše může…
zuzalinkak
Před 7 lety
16
Projektant IS Brno-Město, Brno-Venkov
Zdarec, naléhavě potřebujeme kontakt na projektantra přípojek IS k pozemku. Díky za cokoliv
josephporta
Před 7 lety
3
Rozpočet od projektanta versus cena
Zdravím střecháčci, projekt jsme řešili s projektantkou, která měla veškeré info o limitu, do kter…
charado
Před 7 lety
1
2
...
3
64
Podpěry XPS bednění u základové desky
Zdravím, podpírali jste bednění u základové desky, když jste bednili XPS? Nad zem nám na dvou stran…
1karel1
Před 7 lety
14
Stiebel Eltron WPC 05 COOL s plošným kolektorem - výkon, spotřeba a cena
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci sme dostali dobry vyber a dobru cenou ponuku (chceme kvalitu…
bebekeksy
Před 7 lety
1
Taška Delux valbová střecha - máte někdo?
Zdravím máte někdo tašku Figaro Delux na valbové střeše? Na netu toho moc není. Když tak poprosí…
coleman_strecha
Před 7 lety
4
Poptávka po stavebním dozoru z Chomutova
Dobrý den, nemáte někdo solidní kontakt na někoho z Chomutova, kdo by nám mohl dělat stavební d…
dk69
Před 7 lety
1
Kuchyně v bilém lesku, jaky materiál dvířek?
Z jakého materiálu máte dvířka v lesklých kuchyních, prosim? Jsou mezi různými materiály velké ceno…
ivankafiury
Před 7 lety
6
Kdo má dům s anglickými dvorky (sklepními světlíky) v Olomouckém kraji?
Zdravím, rozhoduji se pro anglické dvorky a rád bych na vlastní oči zjistil, jak moc dokážou osvě…
faltynekz
Před 7 lety
1
Zahradní architekt z Českého Těšína a okolí
Sháním někoho z okolí Českého Těšína, kdo by mi navrhl zahradu, kvalitně a za rozumnou cenu. Nemáte…
da68ni
Před 7 lety
1
Japonská stěna - skrytá kolejnice do sádrokartonu
Hledám dodavatele skryté kolejnice pro japonskou stěnu. Chceme ji před HS portál v jídelně i v obýv…
ozzy77
Před 7 lety
1
Zkušenosti s firmou Wolfhaus.cz
Maji dobre ceny, delaji i zakladovku, individualni projekt v cene, 30 let zaruka na nosnou konstruk…
mira_o
Před 7 lety
1
Co místo cihlového obloženi v kuchyni?
Dobry vecer, rekonstruujeme kuchyn a po byvalych majitelich je v kuchyni takove cihlove oblozeni na…
kafr
Před 7 lety
8
Doplnění projektu. Koho poptat?
poprosim o radu mame projekt na dům stavebni povoleni mame. akorát se chystáme zacit stavet a když …
jitkak3
Před 7 lety
7
Jak opravit dvířka ke komínu?
Ahoj, neporadíte mi, jak opravit dvířka ke komínu..? Mám to nejdříve nějak oškrábat? Mám použít z…
wwwdancer
Před 7 lety
3
Vestavná myčka na nádobí BEKO DIN 39432 - recenze
Dobrý den všem, máte někdo z vás zkušenost s myčkou BeKO DIN 39432? Nikdy jsem žádnou myčku neměla …
zufan
Před 7 lety
3
1
2
…
510
511
512
513
514
…