O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Názor na dispozici patrového RD
Zdravím Vás, rád bych požádal o Vaše názory na dispozici patrového RD. Další info: - dům se …
jimm
Před 7 lety
28
Bungalov od Gservis Malorka
Dobrý den. Nestavěl někdo tento typ bungalovu? Mám v plánu stavět tento typ jako drevostavbu. Hrub…
jsimak
Před 7 lety
2
Tepelné čepradlo a za 3 měsíce spotřeba 9500kw
Dobrý den, máme tepelné čepradlo buderus s vestavěným elektrokotlem. Všude máme podlahové topení…
josef_vavra
Před 7 lety
26
Zvětšení zahradního domku - co je potřeba vyřídit?
Zdravím, střecha na chatce pomalu KO a místa není moc (25m2 - 6x4m) , zvažuji zvětšení o 2m ( na …
kluzo
Před 7 lety
2
Jak se řeší vypínače u dvoukřídlých posuvných dveří?
Plánujeme z kuchyně do obývacího pokoje dvoukřídlé dveře posuvné do pouzdra. Každé křídlo se bude o…
ozzy77
Před 7 lety
2
Koupě hrubé stavby - od čeho se odrazit?
Dobrý den, omlouvám se jestli zde už podobné téma je, přesto... S manželem zvažujeme velmi vážně …
puhelin
Před 7 lety
4
Čirý vs. dutinkový polykarbonát na zastřešení bazénu
Ahoj, plánujeme bazén se zastřešením a řešíme jaký polykarbonát použít. Víc se nám líbí průhledná …
kercul
Před 6 lety
6
Smlouvat s realitkou o provizi
Mate někdo zkušenosti,jestli je běžné pred uzavrenim smlouvy zkusit zamlouvat provizi RK? Myslím z…
marky81
Před 7 lety
18
sponzor fóra
Digestoř - jakou vybrat?
Ahoj, řeším vybavení a rozložení kuchyně a teď jsem u digestoře. Chtěla bych nějaký vestavěný/výsu…
pharc
Před 7 lety
4
Jakou nejlepší barvu na kov?
U staršího domu je třeba natřít plot, bránu, branku, balkonové konstrukce, apod. Je to delší dobu n…
jumpmans
Před 7 lety
6
Jak vytvořit domov?
Ahoj, mám takový menší problém co se týče vytvoření takové té útulnosti domova, nevím, jestli to do…
burek
Před 3 lety
29
Jak velkou zastřešenou terasu máte?
Mame terasu v projektu, ktera je kryta strechou na JZ. Rozmery cca 5x4m. Myslite ze je to predim…
fyii
Před 7 lety
14
Je cítit plyn, ale nevíme odkud
Dobrý den, prosím Vás o názor, zkušenost či nápad. Máme rodinný dům, ve kterém je vytápění plynem, …
bondy2
Před 7 lety
4
Co zasadit do tohoto květináče?
Poradite co s tim? Co tam zasadit. Kvetinače stoji venku na ulici (před firmou), takže něco, co neb…
kakula
Před 7 lety
5
Vodoměr v šachtě má orosené sklo a je zcela nečitelné
Zdravím všechny! Koupili jsme pozemek, voda je vytažená do šachty. Chtěla jsem se s majitelem domlu…
llama
Před 7 lety
4
Žehlička na prádlo, kterou doporučujete?
Ahoj, nutně potřebuji koupit žehličku na prádlo (moje odešla po 9 letech) a vůbec se v nabídce neor…
gigi2
Před 7 lety
4
Výsuvná digestoř typ Bora z Německa
Dobrý den, mám prosbu. Nedávno tu byl příspěvek, nemůžu si vůbec vzpomenout od koho, ani se mi ne…
skunkos
Před 6 lety
10
Trouba - dětská pojistka na otevření dvířek
Dobry den, prosim o zkusenosti - mate nekdo vestavenou troubu s detskou pojistkou proti otevreni dv…
sweeddy
Před 7 lety
1
Stavba rodinného domu L110G
Dobrý den, s přítelkyní máme v plánu stavět nový rodinný dům. Vybrali jsme si tento: https://ww…
jaroslav1987
Před 7 lety
31
Podlahové topení ve sprchovém koutu. Jste spokojeni?
Kdo má ve sprchovém koutu položené podlahové topení a má tam dlažbu s odtokovým kanálkem? Vypraskal…
xhex
Před 7 lety
31
Cena plotu
Ahoj, zajímalo by mě, jak velký cenový rozdíl by byl v normálním poplastovaném plotu a v tomto (na…
nitro
Před 7 lety
2
Hypotéka 2018 - jaký úrok vám banky nabídli?
Obsah příspěvku se sám nabízí .... Jaké podmínky a jaký úrok vám banky nabídly? Díky za odpovědi.
mitoma
Před 6 lety
1
2
...
...
4
5
142
Nákres kuchyně - názory
Ahoj, zatím kreslím doma, ale cca bych ji takto chtěla..jídelna, dveře do špajzu a okno zůstávají k…
verunky
Před 7 lety
11
Živý plot - neopadavý a nejedovatý? Thuje ne.
Prosím o radu a Vaše zkušenosti s živým plotem. Marně hledáme něco vhodného. Kvůli dětem nechceme n…
torpen
Před 7 lety
1
2
39
Pokojová rekuperace kvůli střednímu radonu
Dobrý den,máte někdo zkusenosti s pokojovou rekuperací?Proc se ptám.Na pozemku mame střední radon.V…
ozzy77
Před 7 lety
21
Japonský topol - jaké konečné výšky dosahuje?
Dobrý den, ráda bych se zeptala , jestli má někdo zkušenost s japonským topolem coby stálým živým p…
torpen
Před 7 lety
2
Ploché odtahové potrubí pro digestoř - máte někdo?
Zdravim, ma prosim nekdo hranate "ploche" odtahove potrubi pro digestor? A mohl by prosim se podeli…
ventilatory
Před 5 lety
3
Firma na rekonstrukci bytu z okolí Roudnice a Mělníka
Dobrý den, plánujeme letos přestavbu bytu, budeme měnit i dispozici bytu, takže zásah to bude cite…
belda
Před 7 lety
2
Vinyl click bez podložky. Máte někdo?
Ahoj, dávali jste někdo vinylovou podlahou clickovou přímo na anhydrit? Nechce se nám utrácet da…
ykram
Před 7 lety
6
Dům do 1,7m. Je to reálné?
Krasny den, asi jiz to tu bylo, ale nemasla jsem, mame 2,2milionu na vse, tedy 2mil na dum a pozeme…
78marcela
Před 7 lety
1
2
32
1
2
…
513
514
515
516