O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Izolace proti radonu - bude to stačit?
Nas pozemek lezi v oblasti s niskym radonovym indexe. Proto asi projektant toto moc neresil. Primo …
smrt28
Před 7 lety
19
Stání na auto - orientační cena a jakou vybrat krytinu?
Ahoj, chci se zatím jen orientačně zeptat, řešíme stání na auto, v projektu je zatím prodloužená st…
neonkarybka
Před 7 lety
19
Nákup sedací soupravy v Polsku
Dobrý den , poradí někdo , kde v Polsku koupit sedačku do obýváku ? Byli jsme v Polském Těšíně v Ag…
a_nulka
Před 7 lety
2
Čím ukončit dlažbu?
Dobrý den , můžete mi prosím poradit , čím ukončit dlažbu ? Nelíbí se nám sokl z dlažby . Děkuji
qeszi
Před 7 lety
3
Názor na rozpočet bungalov
Ahoj všem, prosím o posouzení rozpočtu na stavbu bungalovu, na tuto partu mám nejlepší reference…
bamak
Před 7 lety
30
Poničený venkovní parapet od holubů
Ahoj lidičky.. Máme venkovní parapet (asi hliník předpokládám,ale jistotu nemám ) a ten pokadili ho…
helenqua
Před 7 lety
1
Instalace vody - zateplovali jste i tvarovky?
Neměly by raději být v tom křížení tvarovky, aby ty trubky neležely na sobě? Zateplovali jste i ty …
travas
Před 7 lety
4
Komín kondenzačního kotle - stačí revize?
Musí odkouření kondenzačního kotle (plastová trubka na střechu, zároveň by se jí nasával vzduch) za…
mirekb
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Tip na šikovného projektanta nebo architekta z Vysočiny
Dobrý den , sháním kontakt na projektanta(architekta) na pomoc při úpravách studie a následnou výr…
ozzy77
Před 7 lety
2
Půdorys domu s podkrovím 5+kk - váš názor
Dobrý den, prosíme o názor na náš návrh domu. - rozměr cca 13 x 9 m - hlavní vchod je ze severní…
jimm
Před 7 lety
12
Sprchová vanička svépomocně
Ahoj. Sprchový kout chci mít s nízkou sprchovou vaničkou. https://www.siko.cz/produkty/ostatni/spr…
r4d3k74
Před 7 lety
1
Prostup pro tepelné čerpadlo
Zdravím, co jste protáhli prostupem v základech jako přípravu pro tepelné čerpadlo vzduch-voda ?…
maximsoon
Před 7 lety
9
Poraďte prosím kde sehnat světla bubliny?
Prosím znáte toto světlo kde ho koupit v ČR?
aguagulka
Před 7 lety
3
Stavební dozor a kolaudace
Kdyz jsem dostaval stavebni povoleni (resp. ohlasku), musel jsem nahlasit stavebni firmu, ktera nam…
anetka2017
Před 7 lety
3
Přípojky na pozemek - jaký je postup pro vyřízení?
Ahoj, můžete mi prosím někdo detailně vysvětlit postup, jak se vyřizují papíry a výkopové práce co…
mirekb
Před 7 lety
6
Názory na půdorys (studii) přízemního 5+1
Zdravím. Prosím o názory na náš půdorys. Nám se zdá téměř dokonalý, protože jsme ho vymýšleli v ko…
zmrz_lina
Před 7 lety
1
2
34
Projektant z Ústeckého kraje
Doporučte prosím projektanta v Ústeckém kraji, který vám projektoval rodinný dům a máte s ním dobro…
kusejkatrivis
Před 7 lety
5
Malý projekt od G servisu
Zdravím všechny, kdo kupoval ten malý projekt od G-servisu než koupil celý velký projekt? A jak dl…
torpen
Před 7 lety
2
Čím přilepit zrcadlo na obklad v koupelně?
potřebovala bych poradit, čím nejlépe přilepit zrcadlo na obklad v koupelně nad umyvadlem? Nechali …
shadowmilan
Před 7 lety
13
Z čeho udělat provizorní plot?
Ahoj, máme před prvním kopnutim do země a chceme kolem pozemku provizorní plot, z čeho je nejlepší?…
ivaa32
Před 7 lety
8
Hledáme šikovného zedníka (y) - Velká Bíteš, Velké Meziříčí, Křižanov
Ahoj střecháčci, moc prosím, neznáte někdo šikovného zedníka (nebo 2), z okolí Velké Bíteše nebo Ve…
modroocko91
Před 7 lety
1
Dveře z chodby do kuchyně a obývacího pokoje - ano či ne?
Hezké odpoledne všem, jdu si k vám na rady :-) Jsme ve fázi před omítkama a pořád se nemůžeme roz…
petramana
Před 7 lety
10
Kam byste umístili v našem obývacím prostoru sedací soupravu?
Ahoj, moc rada bych vás poprosila o tipy, kam byste v našem obýváku umístili sedačku/y. Velikost …
lahm
Před 7 lety
2
Doporučení na kvalitní dlažbu
Dobrý den střecháčci, existuje, prosím, dlažba, která vám vydrží věky, aniž by se na ní po pádu skl…
lucca13
Před 7 lety
4
Umístění RD na parcele dle ÚP
Dobrý den, v územním plánu je na našem pozemku zakresleno "Přípustné umístění objektu na pozemek". …
puhelin
Před 7 lety
2
Projektant Olomouc, Prostějov, Přerov, Kroměříž, Brno
Ahoj, Prosím o doporučení projektanta na tvorbu RD, ideálně Olomouc, Prostějov a okolí. Možné je n…
tterinecka
Před 7 lety
4
Dlažba Paradyż Arkesia grigio gres rekt mat - máte jí někdo?
Dobrý den, chci se optat, zda někdo z Vás tu nemá doma položenou dlažbu uvedenou v názvu tématu, p…
mirek_dusin
Před 7 lety
7
Obklady nebo desku za kuchyňskou linku?
Nemuzu se rozhodnout jestli za kuchynskou linku dat klasicke obklady nebo desku? Co by jste poradil…
graftazit
Před 7 lety
19
Přesah střechy a zateplení - jaké dokumenty jsou potřeba pro SŮ?
Dobrý den, prosím o radu, jaké dokumenty budou potřeba k ohlášce v případě přesahu střechy a zat…
plaintruth
Před 7 lety
2
Samolepicí magnetická folie - máte někdo?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se samolepící magnetickou folií? Chtěla jsem do dětského pokoje jako n…
hertha
Před 7 lety
1
1
2
…
517
518
519
520
521
…