O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tip na LED pohybové světla do KU68
Dobrý den, doporučíte někdo prosím LED pohybové světlo do zdi u země, které pasuje do univerzální k…
walckiers
Před 7 lety
1
Plynový gril z Mountfieldu - máte někdo zkušenost?
Zdravím, mate někdo zkušenost s plynovým grilem z Mountfieldu? Nemám tento řetězec pravé v oblibě, …
kalrca
Před 4 lety
19
Hypotéka a změny během fixace
Zdravím, před dvěma lety jsem si s rodiči vzala hypotéku. Samotné by mi ji nedali, proto šli rodi…
mitoma
Před 7 lety
4
Klika u HS portálu posuvných dveří na balkon
Prosím máte někdo okna barvu winchester (světle hnědá taková) s bronzovou klikou? budeme mít uvnitř…
hbboy
Před 7 lety
5
Program pro vizualizaci koupelny
Zdravím všechny, Mate zkušenosti s nějakým programem, kde bych si sama navrhla koupelnu? Diky…
palpatin
Před 7 lety
7
Koupelna bez obkladů - inspirace
Zdravím všechny, Mate prosím někdo koupelnu bez obkladů? Jen třeba kolem vany, sprchového koutu,…
lumys
Před 7 lety
1
2
41
Hypotéka - odmítnutí kvůli platbám telefonu
Ahojte mam takovy dotaz-muzou nam odmitnout hypoteku z duvodu opozdenych plateb za telefon? Mame vs…
effka84
Před 7 lety
4
Návrh kuchyně v bytě - co na něj říkáte?
Ahoj střecháčci, co říkáte na první návrhy naší kuchyně? Jedná se o kuchyň v bytovce. Co by jste ud…
lahm
Před 7 lety
11
sponzor fóra
Závěsný systém na zeď do kuchyně
Ahoj vsem. Uvazujeme o zavesnem systemu na zed nad pracovni plochou. Inspirace v modernich kuchynic…
blahova_andrea
Před 7 lety
6
Máte někdo střešní světlíky? Od koho?
Máte někdo nějaké střešní světlíky? Sháníme do pultové střechy, sklon 4,5stupňů. 4ks fixní a jeden…
nikive
Před 7 lety
13
Plíseň na stropě - co s tím?
Dobrý den, potřebujeme poradit, prosííííím!!! Máme byt a dělali jsme rekonstrukci asi 1,5 zpátky.…
michal_klouda
Před 4 lety
5
Máte někdo kuchyň z dubu bardolino?
Prosí,prosím.Máte někdo kuchň v dekoru dub bardolino?Chtěla bych vidět nějaké real.fotky,pro předst…
zuzka3112
Před 7 lety
14
Zastřešení terasy a SÚ
Rozhodli jsme se zastřešit terasu u RD, kdo jste dělali, měli jste projekt a vyřizovali jste něco n…
puhelin
Před 7 lety
7
Tip na projektanta z Orlova, Ostravy nebo Karvinska
Hezky den, prosim o kontakt na sikovneho projektanta z okoli. Prosim jen rozumnou cenu. Nami vyb…
okk
Před 7 lety
7
Co teď??
To jsem poslal projektanta i - poradíte?? Dobrý den, Potřeboval bych se poradit s panem Mal…
expertnastavbu
Před 5 lety
1
2
39
Šířka vestavné ledničky s mrazákem
Jak máte prosím širokou vestavnou ledničku s mrazákem? Popř. doporučili byste nějakou, ve které je…
lumys
Před 7 lety
2
Architekt, projektant, bytový designér - koho na rekonstrukci?
Dobrý den, Prosím o radu, koupili jsme starý dům v historickém centru města - cca 100 let starý. …
wegar
Před 7 lety
2
Stojan na pánve Metaltex. Máte někdo zkušenost?
Ahoj, nemate prosim zkusenost s pridavnym stojanem na pánve Metaltex? Konkretne me by zajimalo, zda…
syeli
Před 7 lety
1
Dodavatel na sítě do oken z okolí Prahy
Zdravím vás, chystáme se pořizovat sítě proti hmyzu do oken + terasových posuvných dveří a tak b…
lpilar
Před 7 lety
1
Plastová okna dekor - irský nebo přírodní dub
Nemá někdo prosím plastová okna v tomto dekoru a byl by ochoten vložit foto? U nás v okolí nikdo ta…
czyz
Před 10 měsíci
1
2
39
Jaký vybrat materál na kuchyňskou linku?
Dobrý den, Mohla bych Vas poprosit o Vaše tipy a zkušenosti na /s materiály na výrobu kuchyňské …
syeli
Před 7 lety
13
Tepelné čerpadlo vs. elektro kotel
Zdravím vás. Potřeboval bych se s vámi poradit ohledně formy vytápění a ohřevu vody. Byl jsem od za…
milanor
Před 7 lety
30
SOMAVEDIC - diskuze, recenze, názory.
Protože jsem nenašel nějaké nezávislé recenze (např. na Heuréce), diskuze a názory ohledně přístroj…
roman_
Před 1 rokem
1
2
...
...
3
4
95
Uzavření hypotéky s odložením začátku čerpání až o rok
Máte někdo zkušenosti s uzavřením hypotéky a odložením začátku čerpání až o rok ? Jde mi o nyněj…
nobondgirl
Před 7 lety
18
Úroky z hypotéky na pozemek
Je zde někdo, kdo si uplatňuje v daňovém přiznání úroky z úvěru na pozemek, který aktuálně není ved…
sarkatr
Před 7 lety
10
Cenové rozpětí fasády
Zdravím Vás přátelé, Měl bych jednu otázku na kterou doufám existuje reálná odpověď. Určitě tady…
zateplenifasady
Před 7 lety
2
Betónová dlažba imitace dřeva
Ahoj máme příjezdovou cestu zhruba 13x5 m (plus nějaké chodníčky kolem domu). Máte nápady co tam po…
deto_oesya
Před 7 lety
3
Jakou zdravotně nezávadnou barvou natřít dětskou dřevěnou postýlku?
Prosím, poradí někdo, jakou barvu zvolit, aby byla vhodná na dřevěnou dětskou postýlku? Děkuji
jakuda
Před 7 lety
3
Okna 1500x750 - jedno nebo dvoukřídlé?
Rádi bychom se zeptali, zda má někdo v domě okna o rozměru cca š:1500 x v:750 ve dvoukřídlém proved…
rejsecka
Před 7 lety
5
Co je to za dlažbu?
Dobrý den, věděl by někdo z vás, co by to mohlo být za dlažbu? Děkuji za možné tipy
stefi1997
Před 7 lety
3
1
2
…
531
532
533
534
535
…