O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prosím o názor - dvě možnosti bydlení
Ahoj, ráda bych znala vaše názory na naši situaci..Během roku musíme vyřešit bydlení, tzn. sehnat …
mirekb
Před 7 lety
23
Projekt posouzení
Krásný den, Projekt už máme schválený. Zvažuji ještě drobné změny. Oproti planu bych zrušila dveře…
bamak
Před 7 lety
4
Když pálená taška, tak od koho?
Prosím o radu, od koho máte pálené tašky a jak jste spokojeni? Chceme nepředraženou kvalitu. Děku…
voky115
Před 7 lety
15
Hrubá stavba z VPC - doporučte firmu
Dobrý den, chystáme se stavět přízemní bungalov s plochou střechou z VPC cihel a hledáme kvalitní f…
babirusa
Před 7 lety
1
Dřevostavba dle projektu Zenit a Talon (G servis), máte někdo?
Chci se zeptat, zda máte někdo postavený dům dle těchto projektů? Na kolik Vás vyšel a zda to není…
lucil07
Před 7 lety
1
Program na návrh fasády - bungalov s rovnou střechou
Máte prosím někdo tip na program, ve kterém lze udělat návrh fasády? Případně tip na někoho, kdo ná…
bamak
Před 7 lety
2
Je výhodnější pultová nebo sedlová střecha?
Dobrý den, prosím o radu, jaká střecha by byla nejlevnější a nejjednodušší pro bungalov, (vícemén…
qeszi
Před 7 lety
19
Zkušenost s tichým dorazem k posuvným dveřím do pouzdra
Máte prosím někdo konkretní zkušenost s tichým dorazem k posuvným dveřím do pouzdra, konkrétně tich…
evelynka25
Před 7 lety
15
sponzor fóra
Výběr stavitele na pasivní dům z Moravskoslezského kraje
Dobrý den, budeme stavět pasivní dům v Moravskoslezkém kraji ( obec Vratimov). Nemáte někdo zkušeno…
marcelasyk
Před 7 lety
1
Zkušenost s elektrokotlem Protherm Ray 9kw
Dobrý den, chtěla bych vědět jaké mate zkušenosti s elektrokotlem PROTHERM RAY 9 KW a následně pak…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Tip na projektanta na příjezdovou komunikaci z okresu Vyškov
Hledáme projektanta, který nám vypracuje projekt na cca 150 m dlouhou komunikaci (i s vyřízením s p…
venouska
Před 7 lety
1
Zamitnuti hypoteky i kdyz vse bonitne vychazelo mate nekdo zkusenost?
Ahoj chci se zeptat zda mate nekdo zkusenost konkretne u ceske sporitelny se zamitnutim hypoteky? V…
anetink
Před 7 lety
1
2
44
Přístavba jedné místnosti k RD. S čím začít a zkušenosti?
Dobrý den zvažuji, že přistavím jednu místnost cca 4 x 4 metrů, v obou patrech. Tím dojde k propoj…
alfonss
Před 7 lety
22
Protokol o instalaci TČ a TZ
Dobrý den, žádám čez o změnu distribuční sazby a ty po mě chttějí mimo jiné doložit protokol o ins…
lucifer8
Před 7 lety
4
Příprava pro skimmerový bazén
Dobrý den, prosím o radu či názor nebo zkušenost. Náme objednavý skimmerový bazén + zastřešení od a…
kossakowski1980
Před 7 lety
2
Stavba dle projektu - jsou možné změny?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, když si koupím projekt baráčku (bungalovu), tak zda dle projektu mu…
kel91
Před 7 lety
3
Který dekor vybrat při rekonstrukci - dub vs. ořech
Ahoj střecháčci, v blízké době budeme rekonstruovat byt (podlahy, dveře a zárubně, kuchyň, nábytek…
mojebydleni
Před 6 lety
5
Návrh kuchyně - názor
Ahoj všem, dostala jsem návrh kuchyňské linky. Nějaké nápady a připomínky? Na poslední fotce je …
ivko20
Před 7 lety
12
Soused má skládku na pozemku, jak řešit?
Dobry den, mame souseda pres silnici (uzkou), ktary si ze sveho domu a z jeho okoli udelal skladku.…
charado
Před 7 lety
8
Kulatý stůl v kuchyni, vaše inspirace
ahoj, mohla bych poprosit foto, zda má někdo kulatý stůl v kuchyni či jídelně...hledám inspiraci, z…
evika1826
Před 7 lety
5
Titanové nádobí - doporučení
Ahoj, chtěla bych si pořídit titanovou pánev, která by byla vhodná na indukci a do myčky. Máte pr…
kkaccullka
Před 7 lety
12
Soused má okna do našeho dvora, co s tím?
ahoj všem, prosím o názor. Přemýšlíme o koupi domu, který bychom zbourali, byli jsme na prohlídce…
skunkos
Před 3 lety
23
Vinotéka neboli interiérový stojan na víno, kde sehnat?
Mezi lednicí a zdí bude mezera ca 40cm. Napadlo mne tam dát stojan na víno, od země až do stropu. A…
xkarlos
Před 2 lety
6
Napojení dlažby na dům
Zdravím! Mám terasu, zatím beton, na kterou by měla přijít dlažba (klasická, lepená, spárovaná).…
leksie
Před 7 lety
2
Posuvné dveře vs. ochrana dětí
Dobrý den, mám posuvné dveře do pouzdra a moje nezbedné dítko si je pořád otvírá a leze do spíže, …
brindik
Před 7 lety
12
Opěrná zeď k zapuštěné terase a dvorku
Tak teď budu řádit zase tady. :) Budeme mít poměrně dlouhou terasu, která bude mírně zapuštěná do …
qeszi
Před 7 lety
2
Kuchyně od firmy Beneš - máte zkušenost?
Dobrý den, v pár diskuzích je zde zmíněna firma Beneš Nábytek (kuchyňské studio na Vinohradské v Pr…
hostr
Před 2 lety
5
Přenesení daňové povinnosti
Dobrý den, měl bych dotaz k DPH. Živnostník ( s.r.o.) mi dodal zámečnické práce ( zábradlí, mont…
ondra_cha
Před 7 lety
8
Rekonstrukce 3+1
Zdravím, kupujeme byt v paneláku před kompletní rekonstrukcí a máme našetřeno jenom 250 000. Zvažu…
jenies
Před 7 lety
12
Na čem ušetřit při plánování koupelny?
Dobrý den, poprosím zkušené a znalé o typy a fígly, kde se dá ušetřit při plánování koupelny aniž …
ivko20
Před 7 lety
12
1
2
…
549
550
551
552
553
…