O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Klimatizace jako zdroj tepla a chladu
Ahoj. Příští rok nám bude firma stavět dřevostavbu (RD rýmařov). Dům má podlahovou plochu cca 120m2…
marast00
Před 8 lety
21
RD 150m zastavěná, 230 m užitná plocha
Dorazila nám první cenová nabídka na stavbu domu - cca 150m zastavěná plocha, dům to U, část U zast…
charado
Před 8 lety
17
Tondach Stodo 12 a sníh pod taškami
Dobrý den, jsme rozhodnuti pro tašku Stodo 12 od Tondachu, ale při procházení internetu jsem narazi…
dyrup
Před 8 lety
14
Tip na truhláře kuchyní ze Slavkova u Brna a okolí
Dobrý den, prosím můžete mi z vlastní zkušenosti doporučit šikovného stolaře na kuchyně ze Slavkova…
sisaalbert
Před 8 lety
2
Věcné břemeno ČEZU
Podepsali jste ČEZU věcné břemeno? když máte na pozemku třeba sloup... Nabídli mi kompenzaci dva ti…
knobloska
Před 8 lety
4
Rostoklaty - okolní infrastruktura
Prosím o zkušenosti z bydlení Rostoklaty a okolí. Škola...v Úvalech?Když popojedem do Úval vlakem, …
maroussia
Před 8 lety
6
Podmínka prvního čerpání úvěru
Dobrý den, ve smlouvě o úvěru máme tuto podmínku: doklady prokazující oprávnění provést stave…
kolousicele
Před 8 lety
8
Firma PilaRohy - zkušenosti
Zdravím nemáte někdo zkušenosti s touto firmou?
jimar1
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Hlavní domovní skříň
Dobrý den, na pozemku máme tuto skříň, zajímalo by mě zda je i pro osazení elektroměru nebo pouze p…
petrikcz1
Před 8 lety
4
Co mít nutně hotové ke kolaudaci?
Ahoj, můžete se někdo s ostatními podělit o zkušenost s kolaudací? I já budu muset kolaudovat v ter…
wendhelin
Před 8 lety
8
Půdorys obýváku. Napadá vás jiné řešení?
Ahoj, řeším rozmístění nábytku v obýváku/jídelně. Chtěla bych rohovou sedačku a trochu mě trápí, že…
gargamell
Před 8 lety
13
Užitečné vychytávky v domě - podělte se :-)
Zdravím, zásadní věci si při plánování bydlení člověk ohlídá, ale co něco navíc? Máte nějaké vychyt…
jenies
Před 8 lety
1
2
...
3
82
Stavebni zakon 2018
Dobry den, chtela bych moc poprosit o nazor nekoho, kdo je v podobne situaci nebo se vyzna v danem …
anetka2017
Před 7 lety
27
Váš názor na tenhle půdorys
Prosím o názory na tenhle půdorys.
lnika
Před 8 lety
18
Kde koupit stavební buňku?
Prosím kde jste pořídili stavební buňku? Jsou nějaké speciální webovky, kde bych mohla koupit klid…
iveta_89
Před 8 lety
7
Kolaudace - musí být hotová kuchyně?
Ahoj, nevíte náhodou někdo, jestli musí být při kolaudaci hotová kuchyně? Resp. poskládaná vč. zapo…
wendhelin
Před 8 lety
5
Obývák s kuchyní a jídelnou 46m2 - je to dostačující?
Zdravím, prosím o názor, mám tyto 3 místnosti v jedné, tak jako asi většína tady, ale mám jen 46m2,…
nininka23
Před 8 lety
21
Vnitřní parapet s litého mramoru, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo vnitřní parapety s litého mramoru? Pokud ano, jak jste spokojeni a kde jste je seh…
kafr
Před 8 lety
2
Spotřeba plynu v novostavbě
Dobry den,muzete mi prosim napsat sve spotreby plynu v novostavbach. Mam 2roky novostavbu, patrovy …
danula85
Před 8 lety
1
Zalití podlahy v tomto počasí.....reálné?
Ahoj, Chtěla bych se zeptat, zda je reálné v tomto počasí vylít podlahy v novostavbe, nebo se mám …
travejka
Před 8 lety
13
Uspořádání koupelny - vaše názory
Zdravím, neumím se rozhodnout které uspořádání koupelny zvolit. Které by jste vybrali vy? Nebo poku…
ladislavpetra
Před 8 lety
13
Kameninový koberec v kuchyni, jaká je cena?
Mate nekdo doma již polozeny kameninovy koberec? Jaka je jeho cena a můžeme pokladat pod něj podla…
frangipani_cz
Před 7 lety
2
Jaká je optimální tloušťka tepelné izolace stropu?
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jaká je optimální tloušťka tepelné izolace stropu u vetrane střechy …
petuliiik
Před 7 lety
9
Akustická neprůzvučnost a hodnota db
Dobrý den, přemýšlíme od oddělení horního patra RD skleněnou akustickou příčkou. Část přepažení by…
bamak
Před 8 lety
2
Foukaná izolace-celuloza (Climatizer Plus) nebo minerální vata (Supafil Loft)
Může mi někdo prosím poradit,který z těchto dvou materiálů použít na zateplení stropu u bungalovu?N…
happy_barbucha
Před 2 lety
15
Na kolik vás vyšla krbová vložka s výměníkem a napojení?
Dobrý den,chci se zeptat na kolik vás vyšla vložka s výměníkem a napojení na rozvod,prostě se vším …
melin6
Před 8 lety
1
2
32
Projektant z okresu Blansko, doporučení
Dobrý den, chtěl bych doporučit nějakého architekta / projektanta z okresu Blansko, se kterým máte …
franta6
Před 8 lety
3
Střešní krytina Ruukki z Polska
Zdravím, budeme brát střešní krytinu Ruukki, chci se zeptat, říká se jak je u Polsku vše levnější 😃…
2masoni
Před 8 lety
7
Doporučení firmy na stavbu dřevostavby z Ostravy
Zdravím, rozhodla jsem se stavět a hledám firmu. Máte nějaké doporučení, recenze... na stavební fir…
davex
Před 6 lety
23
Sweethome 3D, kde najdu modely ke stažení zdarma
Prosím nevíte, kde jsou pěkné modely nábytku a dekorací ke stažení ZDARMA do programu Sweethome 3D?…
petthk
Před 8 lety
3
1
2
…
558
559
560
561
562
…