O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Venkovní schody, jakou tloušťku dlažby použít?
Jakou tloušťku dlažby použít na venkovní schody? Mám hrany schodů z obrubníků vysokých 25cm. Řemesl…
bod
Před 8 lety
2
Vzorky ČOV, musí se dávat?
Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat ti kdo mají ČOV dáváte pravidelně vzorky? Nebo se dávat nemusí…
lancar
Před 8 lety
13
Plánujeme kuchyň
Ahoj všem, nenašla jsem tu to, co jsem hledala a plánujeme kuchyň na papíře, tak se na vás obracím …
adjanni
Před 8 lety
8
Velikost obývacího pokoje s kuchyní
Zdravím, chci se zeptat jak máte řešený prostor kuchyně, jídelna a obývací pokoj. Chci to mít do L.…
kojot100
Před 7 lety
13
Rady a nápady na zlepšeni - půdorys bungalovu 1073
Ahoj, chtel bych se zeptat na Vas nazor na pudorys bungalovu: http://www.euroline.cz/cz/projekty/r…
jerrynbk
Před 8 lety
12
Hledám projektanta z okolí Poličky nebo Litomyšle
Zdravím, nevíte prosím o nějakém projektantovi v okolí Poličky nebo Litomyšle? (za rozumnou cenu) :…
ozzy77
Před 7 lety
2
Jak a kde skladujete uhlí?
Zdravím stavebníci, Prozraďte mi prosím, jak a kde skladujete uhlí? Nemám představu, jaký pros…
tomas_piro
Před 2 lety
1
2
42
Nový materiál z Itálie na odhlučnění Mappysil CR 400, zkušenosti
Prosím máte někdo zkušenost s tím materiálem ??? Které se používá místo vaty. Děkujiiii
lancar
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Bungalov 5+1 s garáží a kotelnou - názory
Prosím o Vaše připomínky k projektu bungalovu. Nevím kde umístit dveře na terasu, dispozici obývací…
sarkatr
Před 8 lety
3
Zpětná klapka v potrubí
Dobry den, mam jedno instalatersku otazku. V kupelni mame ventilator, ktory nema zpetnu klapku a i…
jumpmans
Před 8 lety
2
Foukaná izolace - recenze
Ahoj, mam vice otazek, ale nebudu to sypat jednotlive ale hodim to do jedne diskuze. Mate foukanou…
maximsoon
Před 8 lety
1
Zdivo suterénu, jaké?
Vážení, rád bych se zeptal do jaké míry řešit statiku zdi suterénu. Jedná se mi o sklep RD, kde bud…
jarda87
Před 7 lety
2
Sklepní světlík neboli Anglický dvorek, zkušenosti
Máte někdo zkušenost se sklepním světlíkem neboli anglickým dvorkem, který je pod úrovní terénu? Mě…
dita_a_ivan
Před 6 lety
4
Seřízení vchodových dveří, poradíte?
Ahoj, může mi někdo z vás poradit, jak seřídit plastové vchodové dveře? Panty jsem nafotil. Vůbec n…
wendhelin
Před 8 lety
3
Topení od Renova Top Heating - recenze
Dobry den, resime topeni ve starem dome. Nejradsi by jsme podlahove, ale konstrukcni vyska nam to n…
sunny1sis
Před 8 lety
1
Zděný dům na klíč od Ideální dům s.r.o. - zkušenosti
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se společností Idealni dum s.r.o.? Dosud stavěli na Slovensku, ny…
pmon
Před 8 lety
1
Doporučení na firmu - zděný dům na klíč, Středočeský kraj
Dobrý den, plánuji stavbu domu ve středočeském kraji, 20km jižně od Prahy. Nejlepší reference je os…
kotatko77
Před 8 lety
2
Elektrický otopný žebřík do koupelny - jakou značku?
Chtěla jsem se zeptat, jakou značku otipnych žebříků máte? V koupelnovem studiu v návrhu máme značk…
linaka
Před 8 lety
6
SJM nebo podílové spoluvlastnictví domu, poraďte
Asi se budu opakovat, ale potřebovala bych poraditTehdy s přítelem jsme pořídili rodinný dům, celý …
blahova_andrea
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
107
Sedačka - aquaclean vs. domácí mazlíčci
Máte prosím někdo zkušenost s látkami aquaclean na sedací soupravě? Nejedná se mi až tak o odolnost…
martinaj1
Před 8 lety
1
Kolik měříte a v kolika cm máte digestoř? (Ostrůvek)
Zdravím všechny, jak už nadpis naznačuje, zajímá mě, kolik měříte cm a kde vám začíná (či končí,…
sykorka18
Před 7 lety
1
2
39
For Pasiv 2018
Chystá se někdo na veletrh For Pasiv v únoru 2018? Dá se ještě získat zlevněná vstupenka? Na stránk…
lucka_dc
Před 7 lety
2
Omítky sádrokartoném na Ytong
Ahoj,dělal někdo omítky sádrokartonem na Ytong?
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
21
Vinylová podlaha Fatra Thermofix odstín Borovice Mediterian
Prosím, nemáte někdo doma tento odstín vinylové podlahy? Chtěl bych ji vidět v interiéru a kombinac…
chris1s
Před 8 lety
1
Obklad Gorenje Smoky white DC patchwork, nemáte někdo?
Prosím, nemáte tento obklad někdo v koupelně?? Zajímá mě uspořádání a kombinace s ostatními kachlič…
chris1s
Před 8 lety
1
Bílé vodovodní baterie, jste spokojeni?
Prosím, máte zkušenost s bílými vodovodními bateriemi (nemyslím granitové) v koupelně? Jak byste je…
cepickaj
Před 5 lety
22
Hypotéka ČSOB nebo ČS
Ahoj všem, s manželem máme již vyřešený projekt našeho vysněného domečku a tak jsme ve fázi výb…
yvettka83
Před 8 lety
8
Připojení k IS dalšího stavebníka RD,ale jeden ze 3 majitelů IS s tím nesouhlasí
Máme vybudované vl. IS (kanalizace,plyn,voda a el.) v délce cca 110m pod obecní příjezdovou komunik…
catle
Před 8 lety
4
Kuchyňské studio - koho jste zvolili?
Zdravím, chystám se řešit kuchyňskou otázku a na trhu je spoustu možností. Koho jste si vybrali pro…
jaroslav1987
Před 7 lety
1
2
50
Kuchyň v černém matu a pracovní deska dekor dub - údržba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo doma kuchyň v černém matu, kde je pracovní deska …
babs87
Před 8 lety
10
1
2
…
565
566
567
568
569
…