O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyně v bílém lesku a děti - jaká je údržba?
Máme doma dvouletého rošťáka, který chviličku neposedi...stavíme domeček a zrovinka vybíráme kuchyň…
sabyv
Před 8 lety
7
Hypotéka na pozemek i výstavbu RD svépomocí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s hypotékou na pozemek a následnou výst…
tulda27
Před 8 lety
24
Dům na klíč, rozpočet do miliónu
Dobrý den,už celkem dlouho hledáme s mamkou a taťkou domek na prestehovani z pronajmu..nechceme jin…
holka16
Před 8 lety
9
ZPF a stavební povoleni
Dobry den, prosim o radu nebo zkusenost. Zazadali jsme o st.povoleni. Obdrzeli jsme zamitave stano…
verkaleh
Před 8 lety
2
Poradíte s realizací přípojky
Ahoj, ráda bych poprosila o radu. Příští týden si jdeme vyzvednout stavební povolení na dům a přípo…
beranozuzana
Před 8 lety
1
Odhadce domu - Praha , Praha východ a západ
Neznáte někdo velmi dobrého a spolehlivého odhadce na dům?
charado
Před 8 lety
2
Má někdo obloženou koupelnu takovým obkladem s kamínky?
Nejlépe vanu a kolem umyvadla. Moc prosím o foto :-)
karolinaw
Před 8 lety
3
Novaservis - vodovodní baterie. Jaké máte zkušenosti?
Dobrý den všem. Koupil jsem 4 baterie a z toho jsou dle mého názoru 2 vadné, tedy 50%. Jednu reklam…
waneessa
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Příprava na bazén - zvednutí dna výkopové jámy
Dobrý den, připravujeme se na realizaci bazénu a narazili jsme na drobný problém. K uložení bazén…
yaka
Před 8 lety
6
Je možné v nějaké bance dostat 100% hypotéky?
Dobrý den,je prosím ještě možnost vyřídit v nějaké bance 100% hypotéky? A nemáte zkušenosti skrz hy…
deto_oesya
Před 8 lety
1
2
43
Betonové schody Vysočina
Dobrý den, máte prosím tip na někoho kdo dělá betonové schody po Vysočině? Případně na někoho k…
maciceksta
Před 8 lety
1
Bungalov 4+1. Je lepší mít dvě koupelny a nebo z jedné udělat šatnu?
Ahoj všichni, mám prosbu, potřebovaly bychom poradit. Stavíme bungalov 4+1. V projektu máme namalo…
2nonni
Před 8 lety
27
Kde koupit sedací soupravu?
Krásný slunečný den, poraďte..., kde koupit kvalitní sedací soupravu, popřípadě, kde nekupovat :-) …
wries
Před 8 lety
6
Suchá podlaha Knauf do dřevostavby - máte někdo?
Prosim o vase zkusenosti s podlahou v drevostavbe. Mate suchou? Jste spokojeni?Co se tyce nosnosti,…
gabrielachalupova
Před 8 lety
1
Klimatizace a její příprava
Dobrý den, stavím podkrovní byt v domku u rodičů. Zatím klimatizaci pořizovat nebudu, ale chci si …
requied
Před 8 lety
8
Z čeho udělat sklep?
Zdravím, stavíme s přítelkyní podsklepený domeček (dřevostavbu na podkroví). Celou dobu jsme počíta…
glozy
Před 8 lety
1
Zbourání části nenosné příčky v paneláku - tip na firmu Praha
Prosím, prosím, nemáte někdo tip, koho oslovit na zbourání části panelové příčky (cca 5-6cm tlustá,…
jate_stavidum
Před 8 lety
5
Požárně nebezpečný prostor
Dobrý den, chceme stavět 7 a půl metru od sousedního domu, 4 metry od hranice pozemku (víc stavb…
iveta_89
Před 8 lety
8
Sháníme šikovné a zkušené zedníky na základovou desku - Zlín
Dobrý večer, je tu někdo kdo ví o opravdu šikovných zednících? Potřebujeme udělat základovou desku…
nataliepodol
Před 8 lety
1
Hypotéka na stavbu domu svépomocí
Dobrý den, ráda bych si vyslechla názor ostatních nebo požádala o radu zkušenější. Máme pozemek…
vladimirsvorba
Před 8 lety
6
Izolace základové desky - lepenka nebo fatrafol?
Dobrý den, chýlíme se k zhotovení desky, a tak jsme se začali zajímat o izolaci. V projektu máme F…
jumpmans
Před 8 lety
2
Kde v ČR objednat dlažbu Topteramo?
Ahojte!!! Chcela by som poproit o radu kde najlepšie objednat dlažbu Topteramo. Je to český výrobca…
bubulka722
Před 8 lety
4
Vzorníky odstínu dřezu Blanco, Franke, Schock, Teka - kde se dá v Praze podívat?
Dobry den, neporadite prosim, kde se da (nejlepe) v Praze podivat na vzorniky barev/odstrinu gran…
luciifer
Před 8 lety
5
Jakým způsobem u vás probíhalo vyřízení hypotéky?
Jakým způsobem u vás probíhalo vyřizování hypotéky? Před podpisem vám řekli jen obecné podmínky jak…
damada
Před 8 lety
17
Na co si dát pozor než začneme stavět?
Chtěla bych se zeptat na co si dat pozor už při výběru pozemku,pak při výběru stavební firmy nebo p…
vendys7
Před 8 lety
25
Skříňka na zeď pro rozvaděč v paneláku
ahoj, prosím kdo jste dělal rekonstrukci v panelákua měnili jste jističe na 3fázové, můžu se zeptat…
marguerite
Před 8 lety
10
Zateplit starší suchý cihlový dům - ano nebo ne?
Dotaz k bláznům, jako jsme my, co rekonstruují nebo rekonstruovali starší dům - v tomto případě cih…
bamak
Před 8 lety
14
Bitumenová šindel vs. pálená taška
Ahoj. Začátek stavby se pomalu začíná blížit a já mám dilema se střešní krytinou. Máme navrženou bi…
p92
Před 8 lety
14
Jak máte vyřešeno zamykání posuvné brány na pozemek?
Jak máte vyřešeno zamykání posuvné brány na pozemek? Plánuji bránu cca 3,5metrů širokou, bez motoru…
radar64
Před 8 lety
2
Kupoval jste někdo zahradní nábytek z umělého ratanu v Polsku?
Dobrý den, mám dotaz, kupoval jste někdo zahradní nábytek z umělého ratanu v polsku? jak jste spoko…
janikko
Před 8 lety
1
1
2
…
621
622
623
624
625
…