O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce koupelny společně s topením
Mám problém co mi už nedá spát.Mám starší dům z 60 let stav před rekonstrukci,chci dělat horní koup…
panelreko
Před 8 lety
2
Rekonstrukce voda a topení - jak dlouho?
Jak dlouho u vás trvala rekonstrukce topení a vody v celém domě? Myslím komplet i s rozvody... Jen …
zeneva
Před 8 lety
2
Skladba podlahového teplovodního topení ( v patře )
Dobrý den, stavíme RD a rád bych se zeptal jestli někdo němáte zkušenosti s tím jaká by měla být sk…
liborul
Před 8 lety
6
Bezpečnostní dveře v domě - ano či ne?
Ahoj, má podle Vás smysl řešit bezpečnostní dveře v domě? V bytě je to jasné, ale u domu to tak jed…
bamak
Před 8 lety
3
Změna velikosti oken v průběhu stavby - dopad na požární zprávu
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost se změnou velikosti oken v průběhu stavby. P…
patiperra
Před 8 lety
2
Tipy na firmy nebo lidi - kompletní rekonstrukce 2+1 panel Ostrava a okolí
Zdravim, prosim, zda nekdo nemate tipy na osvedcene firmy nebo remeslniky z ostravska. Planujeme k…
nestastnik
Před 8 lety
2
Silentbox na venkovní jednotku tepelného čerpadla
Ahoj, máte někdo zkušenosti se silentboxem na venkovní jednotku tepelného čerpadla? Podělte se pr…
jakuda
Před 8 lety
1
Nezateplený strop v projektu
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Architekt mi poslal dokumentaci k odsouhlasení, kde se mi nelíb…
doog
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Jaké máte bezpečnostní dveře v panelákovém bytě?
Prosím jaké máte bezpečnostní dveře do paneláku. V rámci rekonstrukce zvažujeme, že změníme i je, a…
zdenek_klement
Před 8 lety
11
Jaké venkovní parapety - materiál a montáž?
Prosím všechny o radu. Jaké hliníkové parapety vybrat? Tažený hliník, ohývaný, nebo pozinkovaný? J…
bamak
Před 8 lety
7
Projektant nebo firma na dřevostavbu ve stylu francouzských chalet
Radi bychom drevostavbu ve stylu francouzskych alpskych chaletu...tedy domu v horach. Sklo,drevo,ka…
jakuda
Před 8 lety
6
Zahradní architekt - ano nebo ne?
Dobrý den, jak jste řešili Vaše zahrady? Plánovali jste vše sami nebo si vzali na pomoc zahradník…
liax
Před 8 lety
5
Úmrtí souseda před udělením souhlasu
Tento týden jsme si chtěli oběhat všechny budoucí sousedy, zda by nám podepsali situační výkres k n…
puhelin
Před 8 lety
4
Purstav Izolace vs. Pur-Izolace s.r.o. vs. D.B.M. izolace s.r.o. - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito firmami (PURSTAV Izolace s.r.o., PUR-IZOLACE s.r.o. nebo…
mirprocha
Před 8 lety
5
Malá koupelna - inspirace
Ahoj, prosim o inspiraci vasich koupelen. Koupelnu budeme mit malinkou, tak nas zajimaji spis sve…
daisy14
Před 8 lety
3
Návrh kuchyně - rady a nápady
Začala jsem plánovat kuchyň - favoritem je Bodbyn z Ikei s ostrůvkem. Byla jsem sice pro radu přímo…
panelreko
Před 8 lety
22
Firmy Happybuilding, Allstav a Dřevostavby Haná - zkušenosti
Dobrý den, máte prosím nějaké zkušenosti s některou z těchto firem (Happybuilding, Allstav a Dřevos…
mariacek
Před 8 lety
4
Drenáž v suché zídce - ano nebo ne?
Dobry vecer, ahoj, moc prosim o pomoc, uz jsem sem psala diskuzi na tema sucha zidka, kterou budem…
skackas
Před 8 lety
3
Kam umístit v ložnici šatnu? Prosím poraďte.
Hezký večer všem střecháčkům, prosím, můžete mi poradit, kam byste do ložnice umístili šatnu? Už…
bludicka64
Před 8 lety
31
Ukažte své terasy - inspirace
Ahoj, prosím hledáme inspiraci na terasu. Máme velký schod a budeme podezdívat ze ztracenka tak cc…
zdenna
Před 8 lety
1
Na kolik vás vyšel kompletní návrh zahrady?
Mohu se zeptat, na kolik Vás vyšel kompletní návrh zahrady včetně zobrazovacího plánu, polozkoveho …
ozzy77
Před 8 lety
26
Vstupní dveře - jak odstranit zárubeň?
Všem dobrý den, potřebuji poradit jak na vstupní dveře. Nyní máme klasické interierové dveře v kovo…
mrsnikola
Před 8 lety
1
Cyky x Cykylo - jaký počet okruhů?
Ahoj všem, momentálně řešíme elektroinstalaci v jednopodlažním + podkroví domku a ráda bych se zept…
ondra_cha
Před 8 lety
5
Vodní kámen - fyzikální úprava vody Anticalc
Dobrý den, máte někdo zkušenost s úpravou vody od Aquasaru na magnetickém principu? Děkuji
thomas40
Před 3 lety
14
Obklad Rako senso, jste spokojeni?
Máte prosím někdo obklady Rako senso? Jste spokojení - příp. máte reálné foto? Moc děkuji
radibara
Před 8 lety
4
Rekonstrukce koupelny - řešení
Může mi prosím někdo poradit ??chci vybourat vanu a dát místo ní sprchu,ale nemůžu přijít na řešení…
ivona5
Před 8 lety
8
Přerušení hrubé stavby na zimu bez střechy
Zdravím , bohužel vyřizování na úřadech se protáhlo a začneme stavět později , tak už ted vidím, že…
wwwdancer
Před 6 lety
13
Máte někdo dlažbu Taurus?
Prosím máte někdo dlažbu Taurus? jak jste spokojené s údržbou? Neklouže, případně nemáte foto v reá…
evik1976
Před 8 lety
1
Posun jímky u tlakové kanalizace
Ahoj, mám kupovat pozemek, na kterém je zřízena přípojka tlakové kanalizace - jímka. Bohužel je sko…
mariacek
Před 8 lety
3
Dravý ptáci a kořist - jak řešit kvůli malému psovi?
Prosím o radu jak se vyvarovat dravým ptákům! Mám malého pejska a budeme stavět u přehrady kde léta…
zkafka
Před 2 měsíci
31
1
2
…
622
623
624
625
626
…