O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Velikost otvoru umyvadla
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat ohledně umyvadla.Vybrala jsem si s otvorem 55x26x13 cm.Nejsem si ji…
helenqua
Před 7 lety
13
Větrací nerezové mřížky v koupelně
Prosím jak máte v koupelně řešenou odvetravaci mřížku. Jde mi o panelákovou koupelnu. Libi se mi n…
panelreko
Před 8 lety
2
Voda v bidetu, je to normální?
Dobrý den. Je prosím normální, že v bidetu pod špuntem je trvale voda? Nebo tam být nemá a má tam b…
stejnov
Před 8 lety
1
Stavební spoření - je možné doplatit naráz?
Prosím o radu, jestli je možné naráz doplatit stavební spoření a zda je vyčíslení doplatku zdarma? …
michelle1
Před 8 lety
5
Doporučíte stavební firmu v Praze a okolí na rekonstrukci řadovky
Po letech válčení s SŮ budeme mít konečně stavební povolení a začínáme vybírat firmu. Rekonstruoval…
jirkonson
Před 8 lety
2
Hypotéka a předčasné užívání
Ahoj, prosím o zkušenosti a názory na následující situaci. Máme postavený domek, v současné době ne…
zenny2
Před 8 lety
5
Očista pozemku od negativní energie
Dobrý den, bylo mi doporučeno, nechat si očistit pozemek před výstavbou od negativní energie atd..…
smajlik345
Před 8 lety
23
Názory na půdorys bungalovu 4+kk
Dobrý den, prosím o Vaše reakce,nápady na tento půdorys a také co by jste změnili. Zatím pl…
zlupinka
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Vykurovanie solárnym systémom
Dobrý deň . Chcem sa opýtať či by bolo možné temperovanie kamenného domu len prostredníctvom solány…
zeneva
Před 8 lety
3
Ochrana podlahy před krbem nehořlavou látkou
Ahoj, v domě budeme mít krbovou vložku (spíš pro efekt) a vinylovou podlahu. Před krbem musí být n…
atilius
Před 8 lety
3
Doporučení firmy na výměnu stropu - Jihomoravský kraj
Zdravím, je tady někdo, kdo může doporučit firmu (Jihomoravský kraj) na výměnu starého dřevěného st…
ivuskala
Před 8 lety
1
První betonování - poměr složek v betonu
Ahoj stavebníci, čeká mě první betonování - základ pod ztracené bednění, ze kterého bude kompost, t…
zeneva
Před 8 lety
3
ČOV - do jaké výšky máte prostup?
V projektu máme uvedenou jímku, kterou dávat nebudeme. Budeme si vyřizovat povolení na ČOV. Chystám…
117andrea117
Před 8 lety
9
ČOV STMH od firmy Hellstein - recenze
Ahoj, rozhodují se mezi čov různých firem. Nejvíce mě zaujala čov STMH od firmy Hellstein, ale nena…
vlada37
Před 8 lety
3
Který bazén by jste vybrali? (dvě fotky)
Dobrý den,musím se rozhodnut mezi dvěma bazény.Bazén A-3x6m,zaoblené rohy,bazén B-7x3,2m.Typy schod…
petrsv1000
Před 8 lety
23
Co říkáte na tento návrh koupelny?
Ahojky řešily jsme co dáme za dlažbu zkusily jsme imitace dřeva, co byste změnily na tomhle návrhu?…
sabyv
Před 8 lety
1
2
34
Kdy začínám splácet hypotéku?
Zdravím všechny. Chci se poinformovat. Jak to nejlépe vyřešit. Chceme si vzít hypotéku na 2 mil. Má…
blahova_andrea
Před 8 lety
28
Vanové, sprchové a umyvadlové baterie
Zařizuji novou koupelnu a nemůžu si vybrat baterie.. můžete mi prosím poradit, jakou koupit a jakou…
mbc10
Před 8 lety
1
Pracovní bílá židle do pokoje pro teenagerku - tip kde sehnat?
Hledám bílou pracovní židli do pokojíčku pro teenagerku. Můžete doporučit tu Vaši? Děkuji!
timeaa
Před 7 lety
3
Koupil pozemek v lokalitě Železné Záhomí?
Ahoj je tady někdo kdo kupuje pozemek v lokalitě Železné Záhomí? :-)
petrachov
Před 8 lety
2
Dodavatel plynu, jakého vybrat?
Prosím o Vaše zkušenosti u kterého dodavatele máte plyn a jak jste spokojeni? Nevím, ke komu to mám…
gardena
Před 8 lety
1
Může existovat obec bez územního plánu?
Zajímalo by mě zda může být obec bez územního plánu a jak se v tom případě postupuje při záměru sta…
lutta
Před 8 lety
3
Který tafrif od Čezu je výhodnější D 45 nebo D 57?
Ahoj, prosím poradíte mi, který tarif je výhodnější, když vememe v potaz cenu u nízkého tarifu. U D…
ondra_cha
Před 8 lety
3
Příčky v dřevostavbě - Fermacell
Dobrý den, stále řešíme z jakého materiálu uděláme příčky uvnitř naší dřevostavby. Uvažujeme zda …
koselak
Před 8 lety
13
Vchodové dveře a anhydrit
Pereme se s tím, jestli objednat a umístit vchodové dveře před zalitím anhydritu nebo až po. Jaké m…
bamak
Před 8 lety
11
Je nutné podat nejdříve žádost na Veolii k připojení vody?
Ahoj, muzete mi prosim poradit. Jsme ve fazi vyrizovani elektriny a vody. Na Cez jsme zadost jiz…
nininka23
Před 8 lety
2
Barva podbití u černé střechy
Inspirujte me prosim fotkami.Jakou barvu podbiti mate u cerne strechy? Budeme mit sedocerna okna a …
geodett
Před 8 lety
11
Prosím poraďte jak vyřešit problém s truhlářem?
Prosím co mám dělat s truhlářem,který mi dal do cenové nabídky na kuchyni šuplíkové pojezdy za cenu…
bejbinka001
Před 8 lety
16
Pokud je schválená hypotéka je možnost si vzít i půjčku?
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat má někdo zkušenost s tím,že už jak je schválená hypotéka je možno…
mrazekrad
Před 8 lety
4
Vinyl Quickstep hedvabny dub sedohnedy, nemate zbytek?
Potrebovala bych dva tri kusy tohoto vinylu sedohnedy hedvabny dub 40053, koupim. Diky
lolajda
Před 8 lety
1
1
2
…
620
621
622
623
624
…