O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zapuštěný bazén s posuvným zakrytím
Prosím o tipy, u které firmy poptat kvalitní plastový zapuštěný bazén (hranatý rozměry 6x3x1,2 m) s…
spaly
Před 8 lety
11
Smlouva o advokátní úschově
Chci koupit dům a domluvila jsem se s makléřem,že si dům rezervuji. Zatím jsem nic neplatila,ale př…
pucifal
Před 8 lety
27
Zamítnutí vyjmutí pozemku ze ZPF
Hezký den, stalo se vám prosím někomu, že ZPF nechtelo vyjmout váš pozemek? V obci probíhá nyní změ…
spaly
Před 8 lety
11
Projektant, se kterým jste byli spokojeni - Východní Čechy
Ahoj, je vás tu plno stavebníků, kteří aktuálně stavíte nebo jste čerstvě dostavěli, takže doufám,…
antoinet
Před 6 lety
22
Vinylová podlaha po letech
Dobrý den, rozhoduji se, jakou dát podlahu. Pročítám různé diskuze a pořád se ne a ne rozhodnout. Z…
ykram
Před 8 lety
4
Tepelné čerpadlo, jste spokojeni?
chtěla bych se zeptat těch, kdo mají tepelné čerpadlo,třeba zimu, dvě.. jak jsou spokojeni? Jak ve…
petrsv1000
Před 8 lety
3
Jsem tu nová,poradíte ?
Založila jsem otázku : Advokátní úschova při koupi nemovitosti a nemohu v ní pokračovat,nikde mi…
plaintruth
Před 8 lety
3
Na kolik vyjde hrubá stavba dřevostavby?
Stavela Vam prosim firma drevostavbu jako hrubou stavbu?Co vse jste si nechali udelat? Myslim rozpr…
esicko
Před 8 lety
11
sponzor fóra
Razítko shody apod.
Ahoj, ráda bych se zeptala - začínáme stavět - ne s firmou, ale stavbu nám bude provádět jeden zedn…
puhelin
Před 8 lety
6
Výběr střešních oken
Ahoj, máte někdo čerstvé zkušenosti s výběrem střešních oken? Budeme mít 5ks(140x78), chci trojskla…
radim83
Před 8 lety
8
Výměna WC mísy - rozměry
Ahoj, potrebovala bych poradit, zda maji vsechny wc misy stejne instalacni otvory- muzu vymenit sta…
kafr
Před 8 lety
3
Reálná cena bungalovu svépomoci
Dobrý den, uvažujeme s přítelem o postavení nového domečku - bungalovu. Aktuálně řešíme, kolik by…
petraxname
Před 8 lety
8
Interiér koupelny, poraďte
Ahoj prosím Vás jsem zoufalá, vybrali jsme si obklad do koupelny ale pořád mi to přijde že to není …
pucifal
Před 8 lety
20
Hypotéka se záznamem v registru
Dobrý den, chceme si s přítelem vzít hypotéku. Jelikož měl v minulosti exekuce, které jsou už více…
barobela
Před 8 lety
10
Stavebnicové zábradlí, kde jste kupovali?
Kde jste kupovali stavebnicové zábradlí ke schodišti a k balkónu? Jste spokojení? Je obtížné ho nam…
klarka9999
Před 8 lety
1
Změna projektu, poraďte prosím
Dobrý den všem, máme projekt, který teď je na úřadech, a příští týden bychom měli dostat povolen…
lucifer8
Před 8 lety
8
Podlahové topení vs. radiátory
zdravím zajímá mne efektivita podlahového vytápění, letos budeme stavět a nevím do čeho jít. Poraďt…
karol_mrkev
Před 8 lety
14
Kuchyně - jak nakombinovat barvy?
Stále sa neviem rozhodnut či tie horné 3 skrinky dat biele alebo nechat celú kapucino.
ivettstar2
Před 8 lety
11
Projekt Live od Projektydomu24.cz - kdo má postavený?
zdravím, víte kdo realizoval, nebo realizuje projekt domu LIVE se sedlovou střechou? nebo jeho část…
olin2011
Před 8 lety
3
Poškrábaná okna po umytí, co s tím?
Dobry den, mam dotaz. Při rekonstrukci se nám stalo, že nám znečistili okna a po umytí jsou na nich…
evaje
Před 8 lety
1
Kvalitní kuchyň od jaké firmy máte zkušenosti?
Ahojte :-) chtěla jsem se zeptat od koho máte kvalitní kuchyň? Cena-kvalita
gida791
Před 3 lety
1
2
41
Vinylová podlaha Moduleo Select, máte jí někdo?
Ahoj, ráda bych se zeptala,zda se tady najde někdo s touto podlahou. Líbí se nám dekor i cena. Máte…
parcelads
Před 8 lety
1
Inspirace dekorace k zádveří na severní stranu
Dobrý den, hledám inspiraci na dekoraci zádveří na severní stranu. Nechci tam žádné sádrové trpasl…
kkoudelka
Před 8 lety
1
Fasáda od Weberu HN3E, máte jí někdo?
Dobrý den, mohla bych poprosit, zda již někdo máte, domek s fasádou HN3E o fotku? Pro představu jak…
marfinab
Před 8 lety
2
Porfix vs. Ytong vs. Porotherm
Zdravím, aktuálně řešíme, z čeho postavit. Jde nám samozřejmě o cenu, ale také o tepelné vlastn…
jakubpok
Před 8 lety
16
SIKO - máte zkušenosti s jejich stavební prací?
Dobrý odpoledene ve spolek.. Nemáte prosím někdo zkušenosti se společností Siko? Mám teď na mysli,…
meor
Před 8 lety
1
Má někdo dřevostavbu od firmy Lignia?
Dobrý den,má něko dřevostavbu od Lignia?Jejich domy se mi líbí a jejich cena je neuvěřitelně nízká.…
miska_5
Před 8 lety
2
Zrušení dvoukřídlých dveří na úkor zvětšení kuchyně - prosím o radu
Zdravím všechny, chtěla bych poprosit o radu případně zkušenost. V bytě - novostavbě máme dvou…
verunky
Před 8 lety
2
Kde sehnat nosný překlad pro fr. okno široké 3300 mm?
Ahoj, poradíte prosím někdo, jaký a kde sehnat klasický nosný překlad pro francouzské okno širok…
ptjj
Před 7 lety
9
Largo 85, máte někdo postavený?
Chtěli bychom tento typ domu. Chtěla bych poprosit o informace od někoho, kdo tento dům má a případ…
veronikaa91
Před 8 lety
3
1
2
…
633
634
635
636
637
…