O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jakou konstrukci obvodové stěny dřevostavby zvolit?
Ahoj, rozmýšlíme mezi dvěma konstrukcema pro nízkoenergetický dům. Jedna je zateplená nízkoenergeti…
travas
Před 8 lety
5
Jaké máte zkušenosti s plechovou střechou?
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s plechovou střechou? Jaké značky? Rozmýšlíme se mezi kl…
sathine
Před 8 lety
9
Cenová nabídka na zdivo pro bungalov - je přijatelná?
Dobrý den, právě mi splečnost wienerberger zaslala kalkulaci na zdivo. Je zde zahrnuto obvodové …
hbboy
Před 8 lety
21
Hledám dodavatele rozvodů vzduchotechniky - Brno venkov
Sdílejte prosím (dobrou) referenci na někoho kdo by mi dodal a natáhl vzduchotechniku na domku. Je …
awakened
Před 8 lety
18
Firmy co dělají střechy z okresu Břeclav
Dobrý den mohli byste nám poradit nějakou dobrou firmu z okresu Břeclav která dělá střechy za dobro…
hrusky92
Před 8 lety
3
Malý přízemní dům - stačí jedna toaleta?
Prosím o radu, stavíme menší přízemní domeček, zastavěná plocha 120m2. Mame jedno samostatné wc s o…
lucil07
Před 7 lety
1
2
58
Německé cihly Winkelmann - reference
Máte někdo zkušenost s cihlama Winkelman? Rozdíl na celým RD mezi Heluzem a těmito dělá cca 30 tis.…
117andrea117
Před 8 lety
1
Cena za dopravu a ubytování stavebníků?
Zdravím, chystáme se stavět rodinný domek a mometálně vybíráme vhodnou stavební firmu. Pokud byc…
zeneva
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Koupě pozemku pro stavbu RD, který ještě není zanesen v územním plánu?
Zdravím. Je někdo z vás zběhlý v obchodování s pozemky, nebo má nějaké zkušenosti? Máme v plánu k…
moozaj
Před 8 lety
2
Úzký stavební pozemek
Ahojte, má smysl uvažovat o stavbě rodinného domu na obdélníkovém pozemku o šířce 10,5 metru (délka…
petrap83
Před 8 lety
9
Kuchyně spojená s obývacím pokojem a druhý vstup z chodby
Plánujeme dispozici domu, líbí se mi možnost mít kuchyň propojenou s obývací části - tvar tzv. do L…
majak78
Před 8 lety
4
Jak strukturovanou žádost jste zasílali obci ohledně ČOV?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak struktuovanou žádost jste zasílali obci ohledně ČOV? Obec má vlastn…
sathine
Před 8 lety
10
Rohový dřez
Mám prosbu a prosím o zkušenosti, které máte s rohovým dřezem? Vypadá to,že to pro nás bude asi nej…
lulii
Před 8 lety
11
Dispozice domu 4+kk, vaše připomínky
Dobrý den,mohli by jste nam poradit jak ještě vylepšit dispozici domu?děkuji za každou poznámku a z…
jony20
Před 8 lety
9
Taška Synus Evo - recenze
Dobrý den má někdo nějaké zkušenosti s taškou od Mediterran Synus Evo jaká je jestli to dobrá kryt…
yozinu
Před 8 lety
2
Parozábrana do stropu před hotovýma podlahami. Nezvlhne fólie?
Můžu si nachystat parozábranu do stropu ještě před tím než začnu dělat podlahu? Nezvlhne mi ta fóli…
agis
Před 7 lety
12
Názor na dispozici domu 5+kk+G
Dobrý den, změnili by jste něco na dispozici spodního patra? Děkuji za připomínky
majanax
Před 8 lety
8
Co dát do předsíně, aby nebyly špinavé kabáty?
Ahoj, nemáte nějaký tip, co dát do předsíně? Moc se mi líbí nábytek z Ikey, viz foto, ale tchýně mn…
olusenka
Před 1 rokem
22
Jak odstranit silikon kolem sprchové koutu?
Ahoj, řešil tady někdo někdy jak se zbavit silikonu? Potřeboval bych sundat silikon co je na sprch…
alitero
Před 4 lety
7
Jak vymyslet rozvržení obkladů?
Nějak nevím jak vymyslet rozvržení obkladů... :-|
blahova_andrea
Před 8 lety
9
Garáž na pozemku obce
Máme možnost koupit garáž, která je však postavená na pozemku obce. To, že podle občanského zákoník…
bledulka84
Před 8 lety
1
Jakou digestoř zvolit?
Dobrý den, potřebovala bych poradit jakou digestoř zvolit do budoucí kuchyně s nejlepším poměrem…
zmrz_lina
Před 8 lety
2
Pružnost Miako stropu, je to běžné?
Zdravím, realizovali jsme strop z MIAKA tl. 210, vložka 150, nadbetonávka 60. Délka nosníků 4,75m (…
majklmajkl
Před 8 lety
6
Zimní zahrada - rady a zkušenosti
Dobry den, tema zimní zahrada- prosím o jakykoliv prispevek :-) Pozitiva,negativa, rady,typy, cena,…
ellenb
Před 8 lety
1
Darovaný pozemek a následná stavba domu, kde začít?
Je zde nekdo takovy? Zajima mne kde zacit. Jsme na uplnem zacatku tzn. slovo dalo slovo a prarodice…
adula000
Před 8 lety
19
Jaké úchytové profily na spodní dvířka?
Ahoj, prosím můžete poradit jaké úchytové profily použít na spodní dvířka kuch. linky? Našel jse…
olivie82
Před 8 lety
9
Jak se staráte o olejované schody?
Prosím,kdo máte olejovane schody, jak se o schody starate? Olejujete, osetrujete necim specialnim?
kotatko03
Před 8 lety
3
Řešení kuchyně - vaše názory
Ahoj všichni :-) Budeme stavět dům, dokončujeme projekt a s ním jsme samozřejmě řešili i kuchyn…
kataw
Před 8 lety
4
Obložení dřevěných oken hliníkem - zkušenosti
Zdravím, máte někdo zkušenosti s obložením starších dřevěných oken hliníkovými profily? Některé …
bob1
Před 5 lety
19
Sklokeramická deska, která "nepípá"?
Máte někdo tip na sklokeramickou desku, která nemá takovou tu funkci alarmu a nepípá pokaždé, když …
saphena28
Před 8 lety
7
1
2
…
651
652
653
654
655
…