O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Externí oběhové čerpadlo ke kondenzačnímu kotli kvůli podlahovému topení
Prosím, musel někdo z vás mít ke kondenzačnímu plynovému kotli ještě externí oběhové čerpadlo, aby …
pzad
Před 7 lety
5
RigiStabil vs. Fermacell
Jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých systémů? Nějak se v tom nedokážu zorientovat. Díky
requied
Před 8 lety
11
Digestoř FABER Scrigno - recenze
Ahoj, máte někdo zkušenosti jak se značkou Faber tak i s touto digestoří? Děkuji
dezy
Před 8 lety
4
Umístění sprchové hlavy
Kde máte umístěnou sprchovou hlavu v případě, že máte ve sprchovém koutě sedátko (ať už sklápěcí ne…
arilas
Před 6 lety
2
Pořizovat menší byt, když chceme v budoucnu děti?
Ahoj. Zajímal by mě váš názor na mou situaci. Máme s přítelkyní 25 let (ona 23), něco máme našetř…
wiki85
Před 8 lety
1
2
38
Výstavba RD na ,,trvalém travním porostu"?
Zdravím, máme v hledáčku pozemek, který je v katastru vedený jako trvalý travní porost a v územn…
viados
Před 8 lety
9
Garážová vrata Krispol Vente k2 rfs 60 - recenze
Máte někdo? Nebo raději jít do Lomaxu, či Hormannu? Díky..
adameva
Před 7 lety
3
Závěsné světlo do koupelny, nevíte kde sehnat?
Na vizualizacich koupelen na netu jsem si vsimla zavesnych svetel napr. u zrcadla, nad umyvadlem. M…
verucka
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Výhody a nevýhody bydlení v satelitu
Hledáme pozemek, máme 3 děti a výběr není vůbec jednoduchý. Potřebuji dobrou dostupnost do města i …
koselak
Před 8 lety
1
2
...
3
75
Náklady a používání elektrického podlahového vytápění
Chci znát názor a zkušenosti s náklady a používáním JEN OD TĚCH, kteří mají ve svém domě hlavní zdr…
radar64
Před 8 lety
2
LED stropní svítidlo s Bluetooth reproduktorem
Máte zkušenost s tímto světlem - LED stropní svítidlo s Bluetooth reproduktorem ?http://www.lidl.cz…
kamenac
Před 8 lety
2
Hrozí riziko tepelného mostu?
Dobrý den, budeme stavět ze zdiva heluz family 30 + EPS (150-200mm). Chtěli bychom do překladů nad …
rimmer
Před 8 lety
2
Vrtaná studna a zanesený filtr
Zhanam co najviac informacii ohladom mojho problemu. Mam sachtu, kde je vrtana studna, v nej ponorn…
dzonyby
Před 7 lety
6
Sháním levného projektanta
Doporučí mi někdo levného projektanta na vyhotovení projektu na malý domek 3+1 do 80m2 (vyřízení na…
michalvagner
Před 6 lety
17
Nová plastová okna, tip na firmu z okolí Plzně
Hezký den, prosím o Vaše doporučení na plastová okna (ideálně Plzeň) a zároveň zkušenosti s profily…
kristy01
Před 8 lety
1
Prosím o názory na půdorys
Zatím jen "čmáráme na papír" ale takto se nám to asi zatím líbí nejvíce, děkuji za Vaše názory a př…
nucasek
Před 8 lety
24
Obec Těrlicko, jak se vám bydlí?
Dobrý den, prosím, je zde někdo žijící v Těrlicku? Jak se vám tam bydlí? Co se vám tam líbí/nelíbí?…
prostenika85
Před 8 lety
1
Fotovolataika - doporučení firmy s využitím zelená úsporám
Dobý den, chtěl bych se zeptat, jestli zde někdo montoval na svůj dům fotovoltaiku pro výrobu el. e…
dreambox
Před 8 lety
2
Budou tyto obklady praktické na úklid?
Ahoj, jsem hrozně nerozhodná-mat,lesk..tmavá,světlá :-D Celkem se mi zalíbil tento obklad. viz n…
wildwife
Před 8 lety
7
Zamodralé trámy v roubence, co s tím?
Ahoj. Prosím o radu. Máme asi rok postavenou novou roubenku a již při stavbě jsem si všiml že někte…
tomas80
Před 8 lety
6
Zkušenost s dřevostavbou od firmy Palis, Plzeň
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s firmou Palis z Plzně? Konkrétně, nenechal jste si od nich někd…
maaarc
Před 8 lety
2
Ložnice na občasné přespání bez okna
Občas se na me chalupě vyskytuje i mladší dcera s manželem. Tak 4krat do roka. Aby nemuseli spát v …
cejkyna
Před 8 lety
9
Nestihli jsme zateplit a některé obvodové zdi jsou mokré. Jak se toho zbavit?
Dobrý den, nestihli jsme bohužel zateplit, jinak je vnitřek domu skoro hotový chybí asi jen vymalo…
lisakstavitel
Před 7 lety
10
Koupě domu formou nájmu
Setkal jste někdy někdo s touto formou odkupu? Samozřejmě vše podložené smlouvou apod... četla jsem…
kafr
Před 8 lety
2
Darovací smlouva pozemku mezi mnou a přítelem
Dobrý den, prosím o radu - rodiče přítele mu darovali pozemek na stavbu RD, který teď chceme rozděl…
kotatko005
Před 5 lety
1
2
36
Prasklá teplá voda v podlaze, co s tím?
Dobrý den, máme domek postavený v roce 2012 (kolaudace) a teď nám praskla někde v podlaze teplá vod…
jakuda
Před 8 lety
13
Poptavam stavebni firmu pro bungalov 1471
Ahoj, poptavame nejakou stavebni firmu, ktera bude spolehliva. Mame vybrany bungalov 1471 s nejakym…
seandurst
Před 8 lety
2
Indukce - cvaká nádobí, je to normální?
Zdravim, mohl by mi nekdo rict jestli je normalni kdyz cvaka treba panvicka? Hrnce bych rek ze ne a…
zdenna
Před 8 lety
1
Řešení fasády dřevostavby
Zdravim vas vsetkych.Chcel by som sa opytat,ci mi viete niekto poradit,ohladne fasady drevostavby.M…
iveta_89
Před 8 lety
2
Gorenje spotřebiče - recenze
Dobry den, mate prosim zkusenosti se spotrebici Gorenje? Konkretne mycka, indukcni deska, mikrovlnk…
lulii
Před 8 lety
2
1
2
…
666
667
668
669
670
…