O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Parta zedníků na dokončení desky ze Zlínska
Dobrý večer všem..máme problém. Rozdělanou práci na desce (základy), potřebujeme ale pomoc..je to n…
logiin
Před 9 lety
4
Prosím o postřehy k projektu
Dobry den, prosim postrehy k projektu.dekuju
andik.cz
Před 9 lety
8
Jak obložit vanu?
neviem sa rozhodnut ako oblozit vanu poprosila by som skusenosti ako by to bolo lepsie?pridavam fot…
jakuda
Před 9 lety
9
Hypotéka - doložení příjmů a rozdílu
Jakým způsobem jste dokládali příjmy pro hypotéku? U nás KB chce výpisy z účtu za posledních 6 měsí…
badlina
Před 9 lety
18
Jak máte řešený půdní prostor u vazníkové střechy?
Ahoj,mam dotaz,jak máte řešený půdní prostor u vazníkové střechy? Půdní prostor je pouze uprostřed …
hanluk
Před 9 lety
6
Strojní omítky v okolí Brna, doporučení na firmu
Dobry den, Doporučíte mi prosím firmu či živnostníka na strojní omitky v okolí Brna? Poprosim o …
eliskan
Před 6 lety
2
Základy + hrubá stavba Brno, doporučíte firmu
Dobry den, z jara se chystame srovnat teren a zacit kopat, mate prosim kontakt na nejakou seriozni …
standum
Před 9 lety
11
Zdědil jsem 1/9 starého domu - jak s podílem naložit?
Zbývající podíly vlastní 4 osoby ze vzdálenější části rodiny, z čehož 2 tetky (70+let) v domě ještě…
defik
Před 8 lety
1
2
52
sponzor fóra
Světlovod - ano nebo ne?
Máme spojený obývák s kuchyní. Rozměry jsou 4x10 m. V kuchyni je jedno okno čelní a potom v obýváku…
jakuda
Před 9 lety
7
Daň z nemovitých věcí, musíme podávat?
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda musíme podat na příslušném FÚ formulář a zaplatit daň z…
s0t0
Před 9 lety
7
Nábytek do koupelny, kde jste pořizovali?
Dobrý den, prosím kdepak jste pořizovali nábytek do koupelny? ... prošla jsem koupelnové studia …
pettkaaa
Před 9 lety
6
Hypotéka na dům nad 150 m2 bez smlouvy o dílo
Zdravím, řešil někdo z vás hypotéku na dům nad 150 m2 bez smlouvy o dílo? Jde to u nějaké banky?
bamak
Před 9 lety
28
Projektant domu z Českých Budějovic
Dobrý den, hledáme spolehlivého projektanta z Českých Budějovic nebo okolí. Máte nějaké dobré refer…
segrayvon
Před 9 lety
1
Kam umístit sedací soupravu?
Prosím o radu, kam umístit sedačku, TV a případně krb. Na jižní straně chceme mít okno až na zem a …
petazlesa
Před 8 lety
8
Jak jste "šetřili" na byt a co vaše preference, požadavky, spořili jste si?
Já vím, že většina lidí financuje byt hypotékou a co jim dají, to jim dají.... ale snažili jste se …
myfairlady
Před 8 lety
1
2
50
Základová deska - Moravskoslezský kraj
Dobrý den, může mi prosím Vás někdo doporučit ověřenou a spolehlivou firmu na stavbu základové desk…
pavm
Před 9 lety
2
Jaký je váš názor na projekt bungalovu?
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o rady, připomínky. Nakonec jsme původní půdorys zcela změni…
plaintruth
Před 9 lety
18
Minimální výměra pozemku pro stavbu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti, pokud je v územním plánu uvedena minimální výměra p…
tulda27
Před 9 lety
8
Smlouva o dílo - na co dávat pozor?
Ahoj. Dostáváme se do fáze kdy si vybíráme stavební firmu. Mohli byste prosím poradit co všechno po…
lilien_ka
Před 4 lety
24
503 Zákon ze dne 19. prosince 2012, prosím o radu
Dobrý den , prosím o radu zkušenějšího. Kdo tedy tento pozemek může odkoupit . Dobrý den, posouz…
casmaria
Před 9 lety
2
Podlaha, prosím o názor
Prosím o pomoc! Dneska jsem měla objednat podlahu, zbývalo poslední - půjčit si vzorek a vzít ho s …
meeshi
Před 9 lety
17
Koupě bytu 4+1 v přízemí nebo 3+1 v patře?
Plánujeme koupi bytu a do budoucna počítáme se 2-3 dětmi. Nyní zvažujeme, zda je lepší byt 3+1 (plo…
ajdam9
Před 7 lety
1
2
45
Zřízení elektrické přípojky třetí osobou
Dobrý den, koupili jsme pozemek od prodejce, který v rámci danné oblasti prodal ještě dalších cc…
plaintruth
Před 9 lety
2
Oldar a A-X - zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s těmito firmami?
jizvo
Před 9 lety
2
Bungalov 4+1 s garáží
Zdravím všechny, chtěl bych se s Vámi na něčem poradit, znát Váš názor. Koupili jsme pozemek, chcem…
kolobezka1
Před 9 lety
17
Tesař nebo truhlář na výrobu plotu Kroměříž, Zlín,Přerov a okolí
Nemá někdo prosím doporučení na šikovného tesaře, truhláře z okolí Kroměříže, Zlína nebo Přerova na…
bilbery
Před 9 lety
1
Kam na nábytek do Polska a jaké jsou ceny?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kam vyrazit pro nábytek do Polska?? Klidně Chalupki, Rybnik nebo …
cibetecka
Před 9 lety
1
Okna antracitová šeď z obou stran do RD
Ahoj všichni, obracím se na vás s radou ohledně barvy oken do našeho rodinného domu. Stavíme dv…
vess
Před 7 lety
18
Projektant Zlínský kraj - Uherské Hradiště a okolí
Zdravím všechny stavitele :-) Prosímo radu, hledáme šikovného projektanta ve Zlínském Kraji, nejl…
ballu01
Před 9 lety
1
Elektriku nebo plyn?
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti, zda elektriku nebo plyn co se týče topení. Máme obě možnosti, …
lagys
Před 9 lety
8
1
2
…
689
690
691
692
693
…