O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Fasáda imitace pohledového betonu
Nemáte prosím někdo fasádu - imitace pohledového betonu? Budu ráda za jakékoliv zkušenosti, typy a …
zuzekk
Před 9 lety
2
Barevná kombinace k bordo sedací soupravě
Ahojte, ,,zdědili" jsme koženou rohovou sedačku a nevím jaké barvy by se k ní hodily (na zďi a kobe…
kaczuska
Před 9 lety
1
Projekt domu atrium
Ahoj vsem... prochazim s novym projektem. Vidim tam hned nekolik nedostatku,projekt se uz ted uprav…
martii1
Před 9 lety
1
2
43
Projekt bungalov
Ahoj vsem... prochazim s novym projektantem. Vidim tam hned nekolik nedostatku,projekt se uz ted up…
terkasofinka
Před 9 lety
3
Obkladač Ostrava a okolí
Dobrý den, sháníme kdo nám obloží koupelnu v novostavbě. Můžete prosím doporučit s kým jste měli do…
nikra_
Před 8 lety
10
Právo zpětné koupě
Zdravím všechny. Plánujeme koupit pozemek od obce, přičemž v kupní smlouvě je uvedena následující f…
plaintruth
Před 9 lety
3
Jak osvětlit tento obývací pokoj?
Prosím o radu jak byste osvětlili tento obývák? Připravujeme elektriku, tak bych rád Vaše rady na …
dekolamp
Před 9 lety
3
Obecní studna - dotaz
Obracím se na vás s dotazem. Mamka bydlí v RD v malé vesničce (cca 22 popisných čísel). Voda do dom…
andulind
Před 9 lety
9
sponzor fóra
Soused nám nechce dát souhlas k demolici,ani stavební povolení
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tím,že Vám soused dělá problémy a nechce vám podepsat papíry pot…
puhelin
Před 9 lety
17
Záclonová anketa a inspirace
Ahoj, momentálně řeším záclony na fr. oknech. Konečně jsem se jakž takž prokousala možnostmi zavěsn…
lena.k
Před 9 lety
7
Profil Inoutic Eforte, co na něj říkáte?
Dobrý den, ráda bych znala názor na profil Inouctic Eforte, vyráběný v ČR, dostali jsme na něj s…
lopp
Před 9 lety
19
Podlahové topení - nastavení teploty v podlahovém čidlu
Ahoj, mame elektrickou podlahovku - kabely. Na jakou teplotu mate nastavena cidla v podlaze? Diky
zeneva
Před 9 lety
3
Žulové kostky do gabionu, kde v Brně a okolí sehnat?
Dobrý večer ,neviete poradiť kde v Brne a okoli se daji koupit žulove kostky do gabionu?Dik
vincenzo262
Před 9 lety
1
Interiérové dveře, kde koupit v Plzeňském kraji?
Zdravím, kde koupit interiérové dveře za rozumnou cenu? Děkuji
kossakowski1980
Před 9 lety
6
Rada s dispozicí pro rekonstrukci
Máte někdo nápad na úpravu dispozice spodního patra domu? Je dost nelogicky uspořádané, kolem dvou …
neslinka
Před 9 lety
1
Výjimka na šířku příjezdové cesty
Dobrý den, prosím vás řešíme příjezdovou cestu k našemu pozemku kde by mohla vést příjezdová ces…
barunka23
Před 5 lety
7
Stavební dozor Lysá nad Labem, Milovice, Nymburk a Brandýs nad Labem
Ahoj lidi, nemá někdo z Vás kontakt na spolehlivý stavební dozor v okolí Lysé nad Labem. Díky moc!
xixtech
Před 1 rokem
6
Prosklený roh obývacího pokoje - ano či ne?
Dobrý den, budeme stavět barák a přemýšlím o proskleným rohu v obýváku. Jedna strana okno a dru…
lulii
Před 9 lety
16
Topení na tuhá paliva nebo na elektriku?
Zdravím vás tu všechny, mám dotaz co je lepší na vytápění baráčku 4+1 zda elektrika nebo kotel na t…
frantisekpetru
Před 9 lety
1
2
43
Co lze udělat bez stavebního povolení?
Dobrý den, na začátku příštího roku bychom měli mít nachystané stavební povolení pokud vše klapn…
mirca_l
Před 9 lety
7
Nezastavitelný pozemek
Ahoj :) Chtěla bych se zeptat ..koupili jsme pozemek..Teda spíš dva. Jeden pozemek což je tak jed…
geodett
Před 9 lety
9
Černé bodovky. máte někdo?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte ve stropě černé bodovky? Případně jestli m…
tynka_
Před 9 lety
1
UniCredit Bank - 1,29% na 10 let ano nebo ne?
Ahoj všichni, řeším refinancování hypotéky a stavebního úvěru, UniCredit Bank mi nabídla úrok 1,29%…
logiin
Před 9 lety
26
Prosím o názor na projekt RD s podkrovím
prosím o rady a nápady, jak vylepšit projekt
monii9
Před 9 lety
1
Jak na elektriku v paneláku?
Ahoj, chci se zeptat, jak na elektriku v paneláku? Potřebuji předělat a přidat zásuvky v kuchyni. …
dreambox
Před 6 lety
29
Pozemek jako orná půda - koupit?
Dobry den, hledam a chytam se jak tonouci stebla....mame ted rozhodnout o koupi pozemku (kvuli meni…
anetinka77
Před 9 lety
3
Pračka na 10kg, jakou vybrat?
Zdravím, tak jsem tu s dalším dotazem. Chtěla bych pomoci s výběrem pračky na 10-11kg prádla... je…
cirrusa
Před 9 lety
21
Nový stavební zákon
Ahoj všichni stavebníci. Začínají se množit rádoby zasvěcené články jako tento https://www.seznam.c…
petrsv1000
Před 9 lety
6
Vrácení kauce po zkrácení doby pronájmu?
V případě že mám nájem na 1 rok, výpovědní dobu dejme tomu 3 měsíce a po pár měsících bydlení se ro…
tometa
Před 9 lety
5
Závěsné křeslo/síť v obýváku na kostrukci - zkušenosti a tipy?
Moc bych chtěla nějaké závěsné křesílko/houpací síť do obývacího pokoje. Bohužel strop by nám to ne…
jaasminka
Před 9 lety
1
1
2
…
690
691
692
693
694
…