O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak máte řešený půdní prostor u vazníkové střechy?
Ahoj,mam dotaz,jak máte řešený půdní prostor u vazníkové střechy? Půdní prostor je pouze uprostřed …
hanluk
Před 9 lety
6
Strojní omítky v okolí Brna, doporučení na firmu
Dobry den, Doporučíte mi prosím firmu či živnostníka na strojní omitky v okolí Brna? Poprosim o …
eliskan
Před 6 lety
2
Základy + hrubá stavba Brno, doporučíte firmu
Dobry den, z jara se chystame srovnat teren a zacit kopat, mate prosim kontakt na nejakou seriozni …
standum
Před 9 lety
11
Zdědil jsem 1/9 starého domu - jak s podílem naložit?
Zbývající podíly vlastní 4 osoby ze vzdálenější části rodiny, z čehož 2 tetky (70+let) v domě ještě…
defik
Před 8 lety
1
2
52
Světlovod - ano nebo ne?
Máme spojený obývák s kuchyní. Rozměry jsou 4x10 m. V kuchyni je jedno okno čelní a potom v obýváku…
jakuda
Před 9 lety
7
Daň z nemovitých věcí, musíme podávat?
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda musíme podat na příslušném FÚ formulář a zaplatit daň z…
s0t0
Před 9 lety
7
Nábytek do koupelny, kde jste pořizovali?
Dobrý den, prosím kdepak jste pořizovali nábytek do koupelny? ... prošla jsem koupelnové studia …
pettkaaa
Před 9 lety
6
Hypotéka na dům nad 150 m2 bez smlouvy o dílo
Zdravím, řešil někdo z vás hypotéku na dům nad 150 m2 bez smlouvy o dílo? Jde to u nějaké banky?
bamak
Před 9 lety
28
sponzor fóra
Projektant domu z Českých Budějovic
Dobrý den, hledáme spolehlivého projektanta z Českých Budějovic nebo okolí. Máte nějaké dobré refer…
segrayvon
Před 9 lety
1
Kam umístit sedací soupravu?
Prosím o radu, kam umístit sedačku, TV a případně krb. Na jižní straně chceme mít okno až na zem a …
petazlesa
Před 8 lety
8
Jak jste "šetřili" na byt a co vaše preference, požadavky, spořili jste si?
Já vím, že většina lidí financuje byt hypotékou a co jim dají, to jim dají.... ale snažili jste se …
myfairlady
Před 8 lety
1
2
50
Základová deska - Moravskoslezský kraj
Dobrý den, může mi prosím Vás někdo doporučit ověřenou a spolehlivou firmu na stavbu základové desk…
pavm
Před 9 lety
2
Jaký je váš názor na projekt bungalovu?
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o rady, připomínky. Nakonec jsme původní půdorys zcela změni…
plaintruth
Před 9 lety
18
Minimální výměra pozemku pro stavbu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti, pokud je v územním plánu uvedena minimální výměra p…
tulda27
Před 9 lety
8
Smlouva o dílo - na co dávat pozor?
Ahoj. Dostáváme se do fáze kdy si vybíráme stavební firmu. Mohli byste prosím poradit co všechno po…
lilien_ka
Před 4 lety
24
503 Zákon ze dne 19. prosince 2012, prosím o radu
Dobrý den , prosím o radu zkušenějšího. Kdo tedy tento pozemek může odkoupit . Dobrý den, posouz…
casmaria
Před 9 lety
2
Podlaha, prosím o názor
Prosím o pomoc! Dneska jsem měla objednat podlahu, zbývalo poslední - půjčit si vzorek a vzít ho s …
meeshi
Před 9 lety
17
Koupě bytu 4+1 v přízemí nebo 3+1 v patře?
Plánujeme koupi bytu a do budoucna počítáme se 2-3 dětmi. Nyní zvažujeme, zda je lepší byt 3+1 (plo…
ajdam9
Před 7 lety
1
2
45
Zřízení elektrické přípojky třetí osobou
Dobrý den, koupili jsme pozemek od prodejce, který v rámci danné oblasti prodal ještě dalších cc…
plaintruth
Před 9 lety
2
Oldar a A-X - zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s těmito firmami?
jizvo
Před 9 lety
2
Bungalov 4+1 s garáží
Zdravím všechny, chtěl bych se s Vámi na něčem poradit, znát Váš názor. Koupili jsme pozemek, chcem…
kolobezka1
Před 9 lety
17
Tesař nebo truhlář na výrobu plotu Kroměříž, Zlín,Přerov a okolí
Nemá někdo prosím doporučení na šikovného tesaře, truhláře z okolí Kroměříže, Zlína nebo Přerova na…
bilbery
Před 9 lety
1
Kam na nábytek do Polska a jaké jsou ceny?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kam vyrazit pro nábytek do Polska?? Klidně Chalupki, Rybnik nebo …
cibetecka
Před 9 lety
1
Okna antracitová šeď z obou stran do RD
Ahoj všichni, obracím se na vás s radou ohledně barvy oken do našeho rodinného domu. Stavíme dv…
vess
Před 7 lety
18
Projektant Zlínský kraj - Uherské Hradiště a okolí
Zdravím všechny stavitele :-) Prosímo radu, hledáme šikovného projektanta ve Zlínském Kraji, nejl…
ballu01
Před 9 lety
1
Elektriku nebo plyn?
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti, zda elektriku nebo plyn co se týče topení. Máme obě možnosti, …
lagys
Před 9 lety
8
Koupelna - obklady vs. bez obkladů
Hezký den, dokončujeme naše představy interiéru domu a narazili jsme na otázku, zda obklady v koup…
lentilkah
Před 9 lety
8
Nemáte někdo originální odměrku ke tmelu?
Prosím- nemáte někdo originální odměrku od balení Kyselinovzdorného tmelu - z komínové sestavy PLEW…
mrkni1
Před 8 lety
3
Obklady Smart, máte někdo?
Máte někdo obklady Smart? Můžete popř. fotečky? Hledáme šedou bílou variantu a narazila jsem na net…
homina
Před 9 lety
1
Hypotéka - spoludlužníci a daně
S přítelkyní bychom si chtěli vzít hypotéku. Já jako zaměstnanec a ona jako OSVČ. Majitelem nemovit…
lublin
Před 9 lety
20
1
2
…
689
690
691
692
693
…