O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výběr kuchyně
Zdravím s přítelem řešíme baráček, který si necháme postavit a koukám po kuchyňské lince. Ráda bych…
abrahamec
Před 9 lety
9
Druhý návrh půdorysu, co myslíte?
Ahoj,takuz mame hotovy druhy navrh chodbou za kuchyni. Zatim nevim co si o tom myslet. Co myslite?…
terkasofinka
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
107
Střešní byt - klady a zápory
Ahoj, zajímaly by me zkušenosti tech co maji střešní byt s terasou. Víc protopíte? Nebo Vam tam zat…
tulda27
Před 9 lety
20
Myčka Miele - zkušenosti
Ahoj, uvažuji o koupi myčky Miele, cena je sice vysoká, ale slyšela jsem zatím jen samou chválu. Ne…
bayt
Před 4 lety
29
Hypotéka a nové zaměstnání v době žádosti
Dobrý den, prosím o info - přítel dostal nabídku na novou práci, kde bude mít příjem o 10 tk víc, s…
damada
Před 9 lety
6
Výpočet kameniva pro Gabion
Dobrý den, můžete mi prosím pomoci vypočítat nebo mě navést na výpočet objemu kameniva pro Gabi…
2masoni
Před 9 lety
7
Sušička Siemens iq500 WT45W460BY - recenze
Nemáte někdo tuto sušičku? Zajímaly by mě zkušenosti s ní.
martib
Před 9 lety
1
Dočerpání hypotéky - problém s odhadcem
Dobrý den, prosím o radu. Máme od UCB hypotéku na rekonstrukci domu ve výši 1500 000. Při žádosti n…
viados
Před 9 lety
22
sponzor fóra
Předsazený barový pult - máte někdo?
Máte někdo takový barový pult s předsazením jako je na obrázku? potřebovala bych to vidět v reálné …
mianka3
Před 8 lety
17
Přípojky, základy, hrubá stavba - řemeslník či firma?
Dobry den, rada bych se zeptala jak ste to resili s pripojkama (voda, kanalizace), zakladama a hrub…
slabici
Před 9 lety
3
O kolik se první zimu víc protopí, než dům vyzraje?
Ahojte lidi,mám dotaz.Máme novostavbu o ploše cca 170m2,zateplená 15cm polyš + 30cm vata.Nyní vlhko…
blondynka400
Před 9 lety
9
Umístění sprchové baterie v obdélníkovém sprchovém koutu
Chtela bych se zeptat na vase zkusenosti s umistenim baterie v obdelnikovem sprchovem koutu. Budeme…
verucka
Před 8 lety
12
Kalkulace ceny, nejsem si jistá zda je cena adekvátní
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli Vám přijde cena za uvedené práce na domě adekvátní? Děkuji…
triotaj
Před 9 lety
1
Jakou lednici zvolit?
Plánujeme novou kuchyni s korpusem a pracovní deskou v dřevodekoru ořech a bílými dvířky. Nevíme si…
jitkahrad
Před 8 lety
5
Projektant z Kroměříže a okolí
Dobrý večer, chtěla bych požádat o doporučení projektanta/projektantky z okolí Kroměříže. Chtěli by…
lukava
Před 9 lety
3
Dočerpat nebo nedočerpat hypotéku?
Mám otázku, kterou si lámu hlavu. Jestliže mi z HÚ budou zbývat peníze (např. 100 až 500 tisíc), …
mp77
Před 9 lety
7
Foukaná vs. klasická izolace
AHoj, prosím o Váš názor,zda jít do foukané nebo klasické. Přikládám nabídku od firmy. Dík…
mirenanda
Před 8 lety
5
Černá stavba a rozšíření domu
jsme celkem v zoufalé situaci:( stavíme rd, momentálně již děláme uvnitř, vybírámě dlažbu, dveře ap…
slabici
Před 9 lety
19
Odsavač par výsuvný v pracovní desce
Máte prosím někdo zkušenost se stolním odsavačem par? Mě se líbí, že v ostrůvku bude sloužit i jako…
eliskaxox
Před 9 lety
3
Terasové dveře - rada na zastínění
Ahojte holky, prosím jdu si pro radu :) Potřebovala bych poradit co nejlépe zvolit na tyto dveře, …
tomos
Před 8 lety
4
Problémový soused, kvůli stavbě na ohlášku
Dobrý den, mám takový dotaz: chtěli jsme stavět na ohlášku, jelikož máme dům do 150m2, ale soused o…
puhelin
Před 8 lety
1
2
34
Adhézní můstek na OSB desky
Chceme na podhledy použít OSB desky a na to omítku. Máte někdo zkušenosti s nějakou značkou, která …
rammar
Před 9 lety
2
Druhé vchodové dveře do domu
Dobrý den, měla bych dotaz, co se týče vybourání druhých vchodových dveří. Máme dům, jehož část by…
kristynach
Před 9 lety
1
Parta zedníků na dokončení desky ze Zlínska
Dobrý večer všem..máme problém. Rozdělanou práci na desce (základy), potřebujeme ale pomoc..je to n…
logiin
Před 9 lety
4
Prosím o postřehy k projektu
Dobry den, prosim postrehy k projektu.dekuju
andik.cz
Před 9 lety
8
Jak obložit vanu?
neviem sa rozhodnut ako oblozit vanu poprosila by som skusenosti ako by to bolo lepsie?pridavam fot…
jakuda
Před 9 lety
9
Hypotéka - doložení příjmů a rozdílu
Jakým způsobem jste dokládali příjmy pro hypotéku? U nás KB chce výpisy z účtu za posledních 6 měsí…
badlina
Před 9 lety
18
Jak máte řešený půdní prostor u vazníkové střechy?
Ahoj,mam dotaz,jak máte řešený půdní prostor u vazníkové střechy? Půdní prostor je pouze uprostřed …
hanluk
Před 9 lety
6
Strojní omítky v okolí Brna, doporučení na firmu
Dobry den, Doporučíte mi prosím firmu či živnostníka na strojní omitky v okolí Brna? Poprosim o …
eliskan
Před 6 lety
2
Základy + hrubá stavba Brno, doporučíte firmu
Dobry den, z jara se chystame srovnat teren a zacit kopat, mate prosim kontakt na nejakou seriozni …
standum
Před 9 lety
11
1
2
…
688
689
690
691
692
…