O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zastínění sousedova pozemku - kdo platí?
zdravím, soused nám vznesl námitku, že mu budeme novostavbou stínit zahradu, město nám stavbu povo…
tomas_kasal
Před 4 lety
10
Kuchyně - žádost o radu
Ahoj všichni, moc prosím o radu. Sestavuji si kuchyň snů, ale... Měla jsem vysněnou velkou kuchyň…
ivusa45
Před 8 lety
17
Jakou sušičku a sedací soupravu?
Ahojte, prosím o typ na sušičku do 15 tis, ze které vydělám "vyžehlené" prádlo :) a taky o typ na r…
2nonni
Před 9 lety
23
Paneláková příčka v kuchyni
Dobrý den, provádíme rekonstrukci panelového bytu a řešíme novou kuchyni. V kuchyni máme jednu mal…
selu
Před 8 lety
11
Sporáky Bosch a Siemens
Pro majitele samostatně stojících sporáků BOSCH a SIEMENS - tohle jsem našla na netu. Nečekám reakc…
jitulkaka
Před 9 lety
1
Jak se postupuje při odkupu pozemku, který je ve vlastnickém právu ČR?
Dobrý den , nemá někdo zkušenost jak se postupuje pokud bych chtěla odkoupit pozemek, který je ve v…
missyyyyy
Před 9 lety
5
Jaká je cesta k zavedení sítí do domu?
Ahoj vím, že tohle téma se tu již objevuje několikrát, ale nedalo mi to. Jsme ještě před koupí poze…
rimmer
Před 9 lety
4
Prodloužení střechy na západní straně
Dobrý den, přemýšlíme o prodloužení střechy cestou z přístřešku pro auto, ale jelikož se jedná o zá…
rimmer
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Podlaha ze sibiřského modřínu u vstupu do domu - ano či ne?
Nemá prosím někdo zkušenost s prkny ze sibiřského modřínu u vstupu do domu? Jde o kryté závětří pře…
magdass
Před 8 lety
3
"Úřední a jiná razítka" pro rodinný dům
Ahoj, omlouvám se za dotaz,ale: Momentálně bydlím v bytě, ke kterému se vztahují jen pojistka…
patiperra
Před 9 lety
2
Topení a chlazení iClima, je to vhodné řešení?
Dobrý den, řešíme zrovna vytápění domu a byl nám doporučen systém iClima (viz www.iclima.cz). Fung…
jan39
Před 9 lety
1
Bidetová sprcha - ano či ne?
Uvažujeme o bidetové spršce, která by byla u WC. Nemůžeme se rozhodnout. Mít X nemít? Jaké jsou zku…
horst_fuchs
Před 2 lety
1
2
45
Co dát do koupelny místo žebříku?
Poradíte někdo? Řešíme jestli vůbec dávat do koupelny žebřík. Máte v koupelně něco jiného na ručník…
zeneva
Před 9 lety
5
Granitový pekáč - zkušenosti
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s granitovým pekáčem? Především mi jde o čištění/mytí. Děk…
77moona
Před 9 lety
1
Otevírání střešních oken
Zajímalo by mne, zda někdo řešil cenový rozdíl střešních oken z hlediska otevírání... architekt nám…
geodett
Před 8 lety
5
Stříška nad vchodem
Zdravím a prosím o radu, bude mít dům štítem do ulice a vchod uprostřed... plánujeme tedy stříšku…
plaintruth
Před 9 lety
13
Jaky obklad do kuchyně?
Zdravím, potřebuju poradit, mám už vybranou kuchyň z jednoho studia, bude mít šedou barvu a deska b…
barevnastenacz
Před 9 lety
29
Vchodové dveře lazura světlý kaštan, nemáte někdo?
dobry den, prosim vas mame objednane vchodove dvere z masivu s lazurou svetly kastan od vekry, nema…
maroon0042
Před 9 lety
1
Tip na dobré a nepředražené kancelářské křeslo
Ahoj, prosím hoďte mi sem nějaké tipy a případně konkrétní typy kancelářských křesel, se kterýma má…
petros4
Před 8 lety
9
Nákup kotle přes Pražskou plynárenskou
Prosím, nekupoval jste někdo kotel přes Pražskou plynárenskou. Pro své zákazníky nabízejí dobrou ce…
lesla
Před 9 lety
3
Z jakých materiálů můžou být schody?
Ahoj, prosím o radu - projektant nám řekl, že kvůli malému prostoru není možné do stavby umístit oc…
7592katerina
Před 9 lety
15
Dotaz ke krátkodobému pronájmu v domě
Mate nekdo zkusenost jak to je, kdyz bychom chteli dum vedle nej garaz a vedle garaze apartman k pr…
aneri53
Před 9 lety
5
Granitový dřez pyramis - lze dát do něj dávkovač?
jde dát do gran, dřezu pyramis dávkovač jaru? jestli ne, tak cenově podobný dřez kde to jde? děkuji
papi16
Před 9 lety
5
Uzavření místní komunikace, prosím o radu
Dobrý den, prosím, o Vaše rady - kvůli výstavbě montovaného domu budeme muset nechat uzavřít část m…
nicky215
Před 9 lety
6
Vaření na indukci, musí hrnce úplně sedět?
Dobry den prosím o radu v mém laickem dotazu. Chci si pořídit indukční desku a zjistila jsem, že pl…
zeneva
Před 9 lety
5
Sprchová vanička v technické místnosti
Neřešil jste někdo v technické místnosti něco ve smyslu sprchové vaničky - odtokové mřížky? Chci n…
elodii
Před 8 lety
16
Financování domu svépomocí
Dobrý den, je mi 24 let. Nedávno jsem koupil stavební pozemek ve městě kde pracuji. Momentálně bydl…
vladimirsvorba
Před 9 lety
3
Jak rychle se vytopí dům?
Dobry den..mam dotaz na vytapeni..prave nam dokoncili novostavbu..jedna se o zdeny bungalow 120m2 s…
jumpmans
Před 7 lety
13
Pracovní deska beton tmavý - vaše zkušenosti
zkušenost s touto deskou
lennaaa
Před 9 lety
1
Jaké stahovací schody na půdu?
Ahoj, řeším teď výběr stahovacích schodů na půdu a nevím jaké vybrat, značku zřejmě FAKRO, jestli m…
torzi
Před 1 rokem
10
1
2
…
692
693
694
695
696
…