O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Garážová vrata Zlín a okolí
Zdravím, potřebuji vaše zkušenosti! Chci vyměnit garážová vrata... ale rádi bychom otevírací, již t…
ales_hracek
Před 9 lety
6
Kde nechat udělat rozbor houby, co napadla dřevěné části domu?
Prosím o radu: část krovu a prkna držící šablony (plechy střechy) napadla kvůli zatékání houba. Jed…
hankan2
Před 9 lety
1
Rozpočet na bungalov 120 m2
Dobrý den stavebníci a stavebnice, chtěl bych se někoho z Výs zeptat za kolik jste postavili vy + -…
simusin
Před 9 lety
6
Developer YIT Stavo - Suomi Hloubětín - reference
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tímto developerem? Zajímalo by mě jak jste spokojení či nespokoje…
ivca69
Před 9 lety
3
Dodatečné vsazení překladu nad okna
Zdravím, potřebovala bych radu, nejlépe od někoho, kdo tomu rozumí nebo má s tímto nějaké zkušenost…
lkoziel
Před 7 lety
9
Kolik stojí připojení na inženýrské sítě?
Dobrý den, Prosím o info kolik cca stojí připojení na elektřinu, vodovod, kanalizaci. Dům bude ve …
daweking
Před 1 rokem
1
2
33
Projekt bungalovu do 150 m2 s garáží
Zdravím všechny, chtěli bychom jen poprosit, jestli nemá někdo podobný projekt malého domku, pokud…
lenka_hanisova
Před 4 lety
18
Názor na projekt bungalovu
Prosim nazor ostatnich. Akorat garaz bude nalepena za loznici. Diky http://www.euroline.cz/cz/proj…
nicicka
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Kam umístit sporák a digestoř?
Ahojky, prosím o radu... v plánované kuchyni mám v plánu na jedné straně okno, druhá strana bude j…
chik_chikitka
Před 9 lety
6
Dispozice patrového rodinného domu - prosím názory, rady a postřehy
Tak sem vkládám druhý pokus dispozice rodinného domu. Nedávno jsem sem jeden půdorys domu dávala a …
plaintruth
Před 9 lety
27
Typový dům, co na něj říkáte?
Zaujal nás tento typový projekt :) copak na něj říkáte? Budeme rádi za každou radu :)
pokord00
Před 9 lety
3
Výpočet betonu, pomůžete
Ahoj, normálně jsem zjistil, že bych se měl vrátit do školy. Nikdy jsem to nepotřeboval a teď se ne…
viados
Před 9 lety
5
Sprchová stěna Walk-in, jak jste spokojeni?
Jakou máte zkušenost se sprchovou stěnou Walk-In? Jde mi o sprchový kout, který nemá dveře, zkrátka…
rajmanka
Před 9 lety
9
Je nutné dávat na nové sádrové omítky pod malbu penetraci?
Dobrý den. Je nutné na nové sádrové omítky dávat pod malbu penetraci? Malíř tvrdí, že to nedělá (my…
pibi1
Před 9 lety
2
Polyuretanová podlaha, poradíte firmu
Dobry den, prosim poradte firmu, ktera dela polyuretanove podlahy do rodinnych domu. Nemohu se k za…
peroni
Před 9 lety
3
Jak vlastně probíhá čerpání hypotéky?
Dobrý den, chtěla bych vědět, jak vlastně probíhá to čerpání hypotéky :-) Chceme stavět RD podobný…
marie13
Před 9 lety
4
Sušička na prádlo, jakou byste doporučili?
Během 14 dnů bychom rádi koupili sušičku na prádlo. Můžete mi prosím napsat jaký typ přesně máte, j…
lentilkah
Před 9 lety
28
Ekvitermní křivka - spotřeba plynu
Ahoj všem, máme rok starý kondenzační kotel a ekvitermní křivku jsme měli nastavenou na 1,2 - tov…
dawerius
Před 9 lety
2
Dveře Porta Twist, máte někdo?
Dobrý den, máte někdo dveře Porta twist? Líbí se nám asi nejvíce, ale je varianta pouze folie. Popř…
klaruska5
Před 9 lety
1
Část střechy je napadena houbou, po zatékání. Doporučení firmy?
Koupili jsme starý dům, dle majitelů střecha byla dělána před 5 lety (jen plechová). Neteče... No, …
hankan2
Před 9 lety
1
Jak sladit podlahu s kuchyní a dveřmi - poradíte?
Vybíráme podlahu - lepší světlejší, tmavší? uvítám vaše zkušenosti co je lepší ( kvuli smítkám, pra…
jenies
Před 9 lety
2
Obsah projektu od Euroline
Dobrý den, planujeme s manželem výstavbu rodinného bungalovu. Vybíráme právě projek a projektanta, …
slabici
Před 9 lety
3
Koupelnový obklad Taco Oxford Natural
Chci se zeptat nemáte náhodou někdo tento obklad v koupelně? Nějak nevím jak jej s čím zkombinovat.
sarkakll
Před 9 lety
1
Ako znizit hlucnost v panelakovom byte pre hudobne nastroje
Ahojte, chcel by som si spravit akusticku izolaciu v izbe v panelaku aby som mohol hrat a nerusit …
sokitt
Před 9 lety
10
Montované dřevostavby od Stavast s.r.o. - zkušenosti
Hezký den :-) máte někdo zkušenosti s libereckou společností Stavast? Staví montované dřevostavby. …
stavast
Před 6 lety
12
Projektant na RD z Brna nebo Brno-venkov
Doporučíte mi někdo nějakého projektanta v regionu Brno, Brno-venkov(levného, ale dobrého) :)
jakuda
Před 9 lety
3
Prosíme o názor na projekt bungalovu
Začínáme plánovat stavbu menšího přízemního domku cca 9x14m. Budu ráda za každou radu, tip či Vaši …
slabici
Před 9 lety
8
Typ izolace (fólie) pod plechovou střechu
Ahoj, budeme v následujících dnech dávat osb desky na střechu a chtěl bych zjistit, jaký typ hydr…
maximsoon
Před 9 lety
24
Orientace a umístění bungalovu L
Zdravím, prosím o názory na umístění domu na parcele (27.5mx29.5) vzhledem ke světovým stranám, pří…
ondra25
Před 9 lety
27
Jak "zapnout" žebříkový radiátor?
Prosím o radu jak zprovoznit žebříkový radiátor v koupelně...netopí nám. Jsem laik, tak se omlouvám…
requied
Před 9 lety
7
1
2
…
694
695
696
697
698
…