O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Povolení na plot
Zdravím, co jsem tu prošla, diskuse tu nějaké jsou, ale starší. Žijeme na vesnici a chceme po ix l…
jumpmans
Před 7 lety
23
Airbnb jako příležitostný přivýdělek - zkušenosti
Máte zkušenosti s pronájmem nemovitosti v rámci Airbnb? Mám v bytě pracovnu/pokoj pro hosty, který …
jozkakomosny
Před 1 rokem
27
Máte někdo zkušenost ze zasíťováním pozemku?
Ahoj, máte někdo zkušenosti se zasíťováním pozemku? Máme parcelu bez sítí, včera jsme si požádali…
adula000
Před 9 lety
6
Heluz 250 + zateplení, máte někdo vlastní zkušenost?
Po včerejší návštěvě u projektanta vybíráme jaké zdivo bude nejvhodnější na náš bungalov. Nejlépe v…
martinakocianova
Před 9 lety
10
Pomohl by mi někdo z projektem zahrady - Liberec
Dobrý den, chtela jsem se optat, zda je tu nekdo šikovný a pomohl mi nakreslit, nejakou vizualiz…
casmaria
Před 9 lety
5
Použití vody z umyvadla na splachování
Dobrý den, nemáte prosím náhodou někdo zkušenost s WC do kterého je svedena voda z umyvadla a pak …
ifffca
Před 9 lety
4
Odporový drát jako vyhřívání podlahy
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s použitím odporového drátu jako variantu vyhřívání podlah…
ifffca
Před 9 lety
4
Atrium versus RD Rýmařov
Prosím stavíte nebo jste stavěli v poslední době s firmou ATRIUM a proč jste se rozhodli pro ni? Js…
anetka_kl
Před 8 lety
8
sponzor fóra
Odhad dřevostavba - podhodnocovaní
Dobry den, prosim Vas, casto pocuvam ludi, ze im drevostavbu pri odhade hypoteky odhadcovia podhodn…
cvana
Před 9 lety
16
Zkušenosti se skříňkami s výklopy Blum Aventos HF
Ahoj, máte někdo zkušenosti s výklopy Aventos HF? Není problém se zakládáním nádobí do vrchní polic…
whelp
Před 6 lety
13
Zkušenosti s kuchyní Kam typ Modul
Zdravím, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti z kuchyní od polské firmy KAM, jedná se o typ MOD…
radimuh
Před 9 lety
1
Nevíte o volném pozemku v České Lípě?
Jelikož už jsem vyzkoušela téměř všechny možnosti jak sehnat pozemek k výstavbě domu, zkouším i tou…
lenja17
Před 9 lety
4
Kuchyňský dřez Franke Tectonite, jak jste spokojeni?
Prosím, jak jste spokojeni s kuchyňským dřezem Franke Tectonite, jaká je údržba, zda byste si ho ko…
verunky
Před 9 lety
5
Digestoř do rohu
Ahoj, budu mít varnou desku v rohu a zjistila jsem, že rohové digestoře jsou mnohem dražší, než ty …
verunky
Před 9 lety
11
Dřevostavba-difuzně otevřená, skladba stěn-dělal jste si někdo porovnání kvalita a cenové?
prosím,dělal jste si někdo porovnání různých konstrukčních systemů a skladeb stěn u difuzně otevřen…
joy_
Před 9 lety
8
Sklápěcí postel - zkušenosti
Dobrý den, nemá prosím někdo zkušenost se sklápěcí postelí? Děkuji za veškeré příspěvky ;-)
lucca2207
Před 8 lety
6
Porovnání dispozic a řešení dvou typových bungalovů s obývákem uprostřed
Zajímaly by mě vaše názory na porovnání řešení bungalovů LUCERN 131 a Dům razdva Bungalov 6. Cokoli…
wario
Před 7 lety
10
Kuchyně Lamont, máte jí někdo?
Budeme stavět s RDR a rozhodli jsme se pro kuchyň od Lamontu. Máte někdo kuchyň už hotovou se zabud…
lkmpivo
Před 9 lety
4
Výběr krytiny, poradíte
Dobrý den, stavíme RD, kde jsou dvě pultové střechy. Menší má sklon 10° a větší 11° ( 10,3 x 10,3m)…
koselak
Před 9 lety
2
Doporučte firmu pro rekonstrukci bytového jádra - Ostrava
Zdravím všechny, začínáme být s mužem zoufalí. Rádi bychom zrekonstruovali náš byt 3+1. Mimo předě…
shafrah
Před 9 lety
1
Na co se ptát na stavebním úřadě?
Dobrý den, zítra jdeme na SÚ dotázat se na náš snad už finální pozemek. NA pozemek byla v minulosti…
teron
Před 9 lety
2
Souhlas sousedů s ohlášenou stavbou (do150m2), řešil jste někdo?
Co když je v katastru nemovitostí uvedeno u sousedního pozemku, že je omezeno vlastnické právo? Sou…
yvettka83
Před 9 lety
26
Financovanie drevostavby - zmluva na dobu urcitu
Dobry den, urcite ste sa uz stretli s financovanim drevostavby, rada by som pocula Vase osobne skus…
vladimirsvorba
Před 9 lety
4
Šířka trojúhelníkového vikýřového okna v koupelně
Prosím o radu lidičky, máme v projektu velikost okna v koupelně (trojúhelníkové okno koupelna 9,3m2…
fiatek
Před 9 lety
1
Obložení schodiště dřevem, jaké dřevo jste použili?
Pokud jste někdo obkládali schodiště dřevem, jaké dřevo jste použili? a kde nejlépe sehnat dobře vy…
jumpmans
Před 9 lety
6
Retro vintage poštovní schránka, kde sehnat?
Ahoj holky,moc prosím o typy na retro vintage poštovní schránku. Moc děkuji 😘
novaa
Před 9 lety
6
Půdorys průchozího jádra v bytě 3+1, nemáte někdo?
Dobrý den, nemáte někdo prosím nakreslený půdorys bytu 3+1 s umakartovým průchozím jádrem? Nedaří …
689
Před 9 lety
4
Okna plast - HS portál hliník - výhody a nevýhody
Budeme mít plastová okna s izolačními trojsky, na terasu bude 3m široký HS portál(půl na půl fix a …
davex
Před 7 lety
14
Přerušení řízení v katastru nemovitostí
Ahoj,máte někdo zkušenost co to pro nás jako kupující znamená?Koupili jsme starší rod.domek na hypo…
chrobacik13
Před 9 lety
7
Stavební povolení v Dolní Lutyni, zkušenosti
Dobrý den , prosím vás máte někdo zkušenost se stavebním úřadem v Dolní Lutyni? Jak dlouho jim trvá…
pavm
Před 9 lety
9
1
2
…
712
713
714
715
716
…